Artikler

Gode råd når du skal søke om et forbrukslån

Finn de beste rådene og tipsene rundt forbrukslån – hva er viktig å huske når du skal ta opp et forbrukslån? Les mer her

01/11-2016 Marius
Les artikkel

Flere gode råd til deg som ønsker å bytte til en annen bank

Ønsker du å bytte til en annen bank? Når lønner det seg å bytte bank? Nyttig informasjon til deg som ønsker å bytte bank. Sammenlign banker i dag!

06/10-2016 Marius
Les artikkel

Hvordan spare penger i hverdagen? Vi har samlet 10 råd

Følg noen enkle råd for å spare penger i hverdagen. Ha kontroll over dine inntekter og utgifter og spar penger. Gode råd til deg som ønsker en god økonomi

06/10-2016 Marius
Les artikkel

Søk om forbrukslån flere steder

Sikre deg det beste forbrukslånet. Søk flere steder og sammenlign de individuelle tilbudene du får. Bruk MONEYBANKER.no’s søkemotor og kom i gang!

25/05-2016 Marius
Les artikkel

Nyttig informasjon om renter

Når du skal ta opp for eksempel et forbrukslån er det viktig å kunne litt av hvert om renter. Vet du forskjellen på nominell og effektiv rente? Hva med flytende og fast rente?

25/04-2016 Marius
Les artikkel

Nyttig å vite om forbrukslån

Ting du bør vite om forbrukslån. Sammenlign forbrukslån og finn det som passer best til din personlige økonomi - Søk forbrukslån uforpliktet i dag.

10/03-2016 Marius
Les artikkel

Hva er kredittkort? - Hvordan fungerer kredittkort?

Med et kredittkort belastes ikke bankkontoen din når du bruker kortet. Du kan betale for varer uten å ha tilgang til kontanter.

15/01-2016 Marius
Les artikkel

Hva er debetkort?

Ikke alle kan få et kredittkort. Da kan du i stedet få ett debetkort. Kredittkort har som oftest flere kundefordeler enn debetkort.

15/01-2016 Marius
Les artikkel

Renter, avdrag og gebyrer

Har man ikke tatt ut lån før, finns det mange begreper som kan være litt forvirrende. Her forklarer vi noen av de mest brukte, som er bra å kjenne til når du skal ta ut lån.

15/01-2016 Marius
Les artikkel

MONEYBANKER - Vi finner det beste lånet til deg

Forbrukslån
Søk lån raskt og 100% uforpliktende