Artikler

Nytt år, ny jobb?

2016 har medført nedgang i jobbmuligheter, og flere arbeidsledige. Både Nav og Finnjobb satser på flere nye jobber i 2017. Slik finner du din nye jobb.

24/01-2017 Marius
Les artikkel

Billig trening i det nye året

Har også du nyttårsforsetter om mere trim, sunnere mat og bedre økonomi? Her får du to fluer i ett smekk. Les de beste tipsene til å trene nesten gratis her.

23/01-2017 Marius
Les artikkel

Kontantløst samfunn gjør at vi bruker mer penger!

Hvordan sørge for at jeg ikke bruker mer penger enn det jeg har råd til → Ha styr på ditt personlige pengeforbruk og nyt godt av dagens enkle betalingsmetoder!

10/01-2017 Marius
Les artikkel

Det lønner seg ikke å betale ekstra ned på studielånet!

Har du planer om å betale ekstra ned på studielånet? → Det finnes flere grunner til hvorfor du bør prioritere å nedbetale annen gjeld før studielånet!

10/01-2017 Marius
Les artikkel

Fordeler ved kredittkort - lån penger til forbruksvarer

Kredittkort har flere fordeler hvis det brukes riktig – her finner du informasjon om de viktigste fordelene – klikk her for å vite mer om kredittkort

01/11-2016 Marius
Les artikkel

Gode råd når du skal søke om et forbrukslån

Finn de beste rådene og tipsene rundt forbrukslån – hva er viktig å huske når du skal ta opp et forbrukslån? Les mer her

01/11-2016 Marius
Les artikkel

Nyt godt av concierge-servicen som kan følge med kredittkort

Skaff deg et eksklusivt kredittkort i dag og benytt deg av concierge-servicen som følger med! → Få din egen personlige assistent gjennom ditt eget kredittkort

18/10-2016 Marius
Les artikkel

Bedre beskyttet med kredittkort

Hvilket kort benytter du til netthandel? Kredittkort gir bedre beskyttelse mot svindel, bedre krav om pengene i retur, og gjør netthandelen tryggere.

18/10-2016 Marius
Les artikkel

Flere gode råd til deg som ønsker å bytte til en annen bank

Ønsker du å bytte til en annen bank? Når lønner det seg å bytte bank? Nyttig informasjon til deg som ønsker å bytte bank. Sammenlign banker i dag!

06/10-2016 Marius
Les artikkel

Hvordan spare penger i hverdagen? Vi har samlet 10 råd

Følg noen enkle råd for å spare penger i hverdagen. Ha kontroll over dine inntekter og utgifter og spar penger. Gode råd til deg som ønsker en god økonomi

06/10-2016 Marius
Les artikkel

MONEYBANKER - Vi finner det beste lånet til deg

Forbrukslån