Komplett Bank

Tilbud oppdatert: 21/04-2021

Listen viser et bredt spekter av lånemarkedet som vi for tiden anbefaler. Vi samarbeider med de ovennevnte låneleverandørene og mottar provisjon herfra når du får et lån. Det er ingen kostnader for deg som forbruker, og du betaler bare utgiftene du er enig med bankene.


Komplett Bank

Komplett bank er en norsk nettbasert bank, som ble opprettet i 2014. Banken ble opprettet med tanke for god forbrukerservice for å tilby den mest fleksible forbrukskreditt på markedet, og gir mulighet for bankinnskudd på fordelaktige vilkår. Komplett Bank jobber for å få fornøyde kunder.

Banken er opprettet med konsesjon fra Finanstilsynet, og oppfyller dermed lovkravene for tilsyn med bankforretninger og handel med investeringspapirer. Den er også medlem av det norske banksikringsfondet. Dermed er alle kundeinnskudd i banken dekket inntil 2 millioner kroner av innskuddsgarantien fra sikringsfondet.

Komplett Bank jobber med Komplett Group, som er en av bankens største eiere. Komplett Group står bak noen av de største nettbutikker i Norge og Skandinavia, bl.a. MPX.no, Blush.no og Bildeler.no, og er ledende i Norden innenfor nettbutikker med over 700.000 kunder. Komplett Group jobber med miljøpolitikk, og tar ansvar for sine medarbeidere, nærsamfunnet og miljøet. Gruppen strever etter å minimere sitt miljømessige fotavtrykk, og overholder som minimum den lokale miljølovgivningen. Som en del av Komplett Group partnerskap, inngår den bæredyktige politikken også i Komplett Banks arbeide.

Kundetilfredshet

Komplett Bank har opplevd høy kundetilfredshet i sin forretning siden oppstart, med et støtt økende kundegrunnlag og lansering av kredittkort, som har blitt godt mottatt.

Komplett bank tilbyr privatpersoner full bankpakke med mulighet for lån, kredittkort, og sparekonto. Du åpner sparekonto hos Komplett Bank ved å fylle ut søknadsskjema på Komplett Banks nettside. Du får lett tilgang til kontoen din på nettet, og trenger bare Bank-ID for å legitimere deg.

På sparekontoen din får du høy innskuddsrente, gebyrfri sparing, og mulighet for å spare beløp mellom 50 000 og 2 millioner kr. Det er ingen begrensing i uttak, og månedlig kapitalisering av kontoen. Du kan alltid se den gjeldende renten og andre vilkår for kontoen din på Komplett Banks nettside.

Ønsker du kredittkort hos Komplett Bank søker du også på bankens nettside. Komplett Banks kort er et gebyrfritt MasterCard, med mulighet for inkluderte forsikring mot ID-tyveri, reise og avbestilling, kjøpsforsikring og betalingsforsikring. Korter har også mulighet for betalingsutsettelse og rentefri kreditt, og bonuspoeng ved varekjøp. Komplett Bank Mastercard er skreddersydd til netthandel, men er velegnet til all vanlig kredittkortbruk

Hos Komplett Bank får du fleksible lån og mulighet for å låne opp til 400.000 kroner uten sikkerhet. Komplett Bank gir deg laveste månedlige termin, og mulighet for å nedbetale lån innenfor dine økonomiske rammer. Lånet hos Komplett Bank er fritt disponibelt for deg, og Komplett Bank har samlet alle usikrede lån under Fleksibelt Lån, slik at du selv bestemmer om du vil bruke det på bil, båt, oppussing, refinansiering eller annet. Lånet blir tildelt på bakgrunn av en individuell kredittvurdering. Komplett Bank har grundige svar på lånesøknader og god service som mål.

Unikke kundefordeler

Komplett Bank kan tilby unike kundefordeler gjennom sitt samarbeid med Komplett Group. Du får bonuspoeng for dine varekjøp ved bruk av Komplett MasterCard og ytterligere bonuspoeng ved kjøp gjennom Komplett Groups nettbutikker. Dette gir en av markedets sterkeste bonusser. Du kan ta ut din bonus når som helst, eller bruke den som rabatt ved kjøp og opnå ytterligere bonuspoeng.

Komplett Suksess

Komplett Bank har i sin regnskapstid oppnådd flotte resultater, og fulgt planmessig utvikling. Du finner årsrapportene på bankens nettside, slik at du som kunde kan være trygg for at pengene dine er i sikre hender.

Banken har opplevd sterk vekst innenfor nettolån og profitt, med en vekst på 192% på nettolån om året og 43% vekst i profitt per kvartal. Komplett Bank introduserte sitt kredittkort i 2015, og har opplevd vekst ifølge forretningsplanene også innenfor dette område.

Nettoinnkomsten er forut for bankens forretningsplan. Komplet Bank har god omkostningskontroll vedrørende utgifter og innkomstrater, med moderate tap på utlån, som ligger under forventede tap. Komplett Banks gode resultater har medført forberedelse til å utvide bankforretningen geografisk.

Komplett bank – kundekrav

For å åpne innskudds- eller sparekonto må du være 18 år og ha norsk personnummer. For å få godkjent kredittkortsøknad må du som minimum være 20 år, og kan ikke ha betalingsanmerkninger. For å få godkjent lånesøknad må du være minst 20 år, ha folkeregistrert adresse i Norge, og kan ikke ha betalingsanmerkninger eller inkassogjeld. Ytterligere krav kan forekomme, og alle kunder til kredittkort og lån kredittvurderes individuelt. Du må ha Bank-ID for å identifisere deg og underskrive dokumenter elektronisk, og kunne sende inn lønnslipp eller næringsoppgave samt forrige års selvangivelse for å få tilkjent lån eller kredittkort.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen din moneybanker.no. Når du bruker nettstedet vårt, godkjenner du retningslinjene våre for informasjonskapsler.