Bank Norwegian - Lån opptil 500.000 kr. - Rente fra kun 8,99%

Lån uten sikkerhet → Søk nå og få svar på lånesøknaden din!

Tilbud oppdatert: 21/06-2024

Listen viser et bredt spekter av lånemarkedet som vi for tiden anbefaler. Vi samarbeider med de ovennevnte låneleverandørene og mottar provisjon herfra når du får et lån. Det er ingen kostnader for deg som forbruker, og du betaler bare utgiftene du er enig med bankene.

Moneybanker er en sammenligningstjeneste, vi formidler ikke lån.

Bank Norwegian forbrukslån

Bank Norwegian tilbyr forbrukslån fra 5000 kroner til 500.000 kroner. 

Skjemaet er lett og enkelt og fylle inn. Du kan søke elektronisk, og bestemmer helt selv hva du vil bruke lånet ditt på.

Norwegian Bank forbrukslån er for alle

Du kan søke om lån hos Bank Norwegian hvis du er norsk statsborger, har liknet registrert inntekt og ikke har aktive inkassosaker.

Forbrukslånet til Bank Norwegian kan brukes til mye forskjellig. Lånet er særlig beregnet på deg, som vil refinansiere dyre lån og smågjeld, slik at du får lånene dine samlet ett sted, men du kan også bruke lånet på små og store prosjekter. Du har mulighet for å oppta både særlige oppussingslån, eller vanlig forbrukslån uten sikkerhet, eller har prosjekter utenfor hjemmet.

Bank Norwegians rente på forbrukslån er ofte konkurransedyktig med mange toppfinansieringer av bolig. Dessuten slipper du utgifter til tinglysningsgebyr. Bank Norwegian har også lavt etableringsgebyr.

Nedbetalingstid og -beløp blir tilpasset dine behov. Du kan innfri forbrukslånet ditt når du vil, enten bare deler av det, eller hele lånet.

Slik låner du

Du må ha Bank-ID for å søke om forbrukslån hos Bank Norwegian. Du fyller ut lånesøknaden på Bank Norwegians nettside, og skal bare opplyse personopplysninger, økonomiske opplysninger, samt godkjenne at du blir kredittvurdert. Trenger du hjelp til å fylle ut søknaden, kan du alltid få hjelp av kundeservice.

Etter at du har fylt ut og innsendt søknad kredittvurderes du av Bank Norwegian, hvor banken vurderer hvilket lån du har økonomiske muligheter for å få. Deretter får du melding om søknaden din har blitt godkjent. 

Er søknaden godkjent, skal du identifisere deg overfor Bank Norwegian. Det gjør du elektronisk med Bank-ID eller med pass på posten. Dessuten skal Bank Norwegian ha en kopi av lønnslipp og selvangivelse.

De kan sendes elektronisk eller med en frankert returkonvolutt, hvis du foretrekker det.

Bank Norwegian har lånekalkulator, der du kan beregne terminbeløp på lånet ditt. Du skal bare finne lånebeløp og nedbetalingstid for å se veiledende månedspris. Husk at dette ikke er det endelige terminbeløpet, men en cirkapris.

Bank Norwegian gir alle kunder et individuelt tilbud basert på deres personlige økonomi.

Bank Norwegian forbrukslån gir deg kundefordeler

Du har mulighet for å låne akkurat den summen du behøver mellom 5000 og 500.00 kroner, og ikke hverken mere eller mindre enn du trenger. Med refinansiering av lånene dine, kan du oftest få en lavere rente på smålån og kredittkortgjeld, slik at økonomien din blir bedret i hverdagen. Bank Norwegian tilbyr særlige forbrukslån for deg som ønsker å refinansiere lånene dine, slik at du kan få samle lånene på ett sted.

Med mulighet for lang nedbetalingstid på opptil 15 år, kan du betale etter din økonomi, og kommer ikke til å sitte med større nedbetalinger enn du klarer.

Med medsøker har du større mulighet for å få godkjent lånesøknaden din, og får tilpasset renten til din og medsøkers økonomiske situasjon, og får da oftest bedre rentetilbud.

Du får også 27% skattefradrag på utgiftene til renter og gebyr på lånet ditt hos Bank Norwegian.

Bank Norwegian er tilknyttet Finansportalens bankovervåkning, der du kan sammenligne banklån.

Bank Norwegian selger finansielle produkter uten skjulte gebyrer og gir deg alltid totalprisen på produktet ditt. Det er en nettbasert bank, og da slipper du å være med på å betale for dyre filialer og mange ansatte, og Bank Norwegian kan drive bankforretningen sin mere kostnadseffektivt.

Greit å vite

Lånet har flytende rente, hvilket vil si at renten tilpasses etter markedsrenten. Over en lengre periode vil flytende rente statistisk gi den laveste renteutgiften. Du kan låne uten sikkerhet mellom 25.000 og 500.000.

Nedbetalingstiden kan være i opptil 15 år. Etableringsgebyret er 950 kroner, mens termingebyr er 30 kroner. Det er termin d. 15, og pengen trekkes automatisk fra din konto i Bank Norwegian.

Forbrukslånet er et annuitetslån. Dermed vet du akkurat hva du skal betale for lånet ditt i hele nedbetalingstiden og kan planlegge økonomien din. Lånt kapitaliseres månedlig, altså har du terminsbetalinger hver måned.

Du kan ta opp lån med Bank-ID over nettet, når det passer deg, og være sikret rask behandlingstid på lånesøknaden din.

For å kunne få forbrukslån uten sikkerhet kreves de at du er norsk statsborger og har registret inntekt. Du kan ikke ha aktive inkassosaker. Dessuten gjør Bank Norwegian en kredittvurdering av deg, for du få tilbud på et forbrukslån.

Du søker uforpliktende, og har rett til å si nei takk til tilbud på lån fra Bank Norwegian. Bank Norwegian gir deg individuell rente tilpasset din økonomi. 

Du har mulighet for å søke om lån med medlåner, om du har felles prosjekt med familie eller partner.

Betalingsforsikring

Bank Norwegian tilbyr betalingsforsikring på forbrukslånet ditt, slik at du kan sikre økonomien din best mulig. Forsikringen dekker terminbeløpet ved 100% sykemelding, 100% arbeidsledighet og permittering (unntatt selvstendig næringsdrivende) i mere enn 30 dager og sykehusopphold (kun for selvstendig næringsdrivende). 

Ved dødsfall innfris lån opptil 350.000. Forsikringen koster 7,4% av terminbeløpet på lånet ditt. Låner du med medlåner, skal dere begge har forsikring for å dekkes individuellt.