Bank Norwegian

Bank Norwegian » Trygt og smart med Bank Norwegian ✓ Lån opptil 500.000 kr. ✓ Rente fra kun 8,99% ✓ Lån uten sikkerhet → Søk nå og få svar umiddelbart!

169 091
Brukere hjulpet av MONEYBANKER.no

Bank Norwegian

Om Bank Norwegian

Bank Norwegian AS er et norsk nettbankselskap med hovedkontor i Oslo. Selskapet retter virksomheten sin mot privatmarkedet og ble grunnlagt i juni 2007. Bank Norwegian blir eid av virksomheten Norwegian Finans Holding ASA.

Bank Norwegians målsetning og visjon

Bank Norwegian har som mål å «lage de beste nettløsningene for kjøp og bruk av finansielle tjenester». Dette kan sies å være nådd, fordi i 2007 hadde Bank Norwegian en målsetning om 10 000 kunder innen 31. desember dette året og å komme opp på 50 000 kunder innen 31. desember 2008. Allerede den 19. november 2007 ble dette målet oppnådd i det selskapet allerede på dette tidspunktet hadde mer enn 30 000 kunder.

Selskapet selger selger både innskudds- og utlånsprodukter via nettet og tilbyr produkter som kredittkort med flere goder for kundene, som f.eks. bonus og en såkaldt «cashback" som henger sammen med Norwegian Air Shuttle og Norwegian Reward.

Bank Norwegians historie

Bank Norwegian er en ganske ny bank på markedet som har i eksistert i bare 9 år. Til tross for sin unge alder har det lykkes banken å etablere et solid navn og populært konsept og banken har hatt en kraftig vekst med rundt 500 000 kunder.

I 2013 etablerte banken virksomhet også i Sverige, og andre land utelukkes ikke for videre ekspansjon.

Selskapet har klart å skape en god kombinasjon av de nasjonale bankene og lånetilbyderne på nettet. Banken går inn for å forenkle den til tider tunge låneprosessen som mange kan kjenne til fra de tradisjonelle bankene.

Bank Norwegian kan tilby meget gunstige renter og høye kredittrammer. Av denne grunn er Bank Norwegian et godt finansieringsselskap som kan hjelpe deg som kunde i forhold til mange områder og formål. Hvis lånesøknaden din blir godkjent hos selskapet har du mulighet til å underskrive søknaden online med BankID, som oppleves som en lettelse av søknadsprosessen for mange kunder. Du kan også underskrive søknaden om lån pr. brev hvis du ønsker det. Bank Norwegian tilbyr flere forskjellige produkter og lån samt fleksible løsninger for sine kunder.

Hvad tilbyr Bank Norwegian?

Hos Bank Norwegian kan du låne fra kr. 5.000 - kr. 500.000 kr og nedbetalingtiden er på maksimalt 15 år. Bank Norwegian tilbyr kundene vanlige finansielle produkter. Selskapet har som mål at disse produktene skal være lett tilgjengelige og enkle å forstå. Bank Norwegian hevder at de ikke har noen skjulte gebyrer og de vil at kunden alltid skal kunne se totalprisen på det produktet han eller hun kjøper hos dem. Selskapet legger vekt på enkelthet og gjennomskuelighet samt troverdighet overfor sine kunder. Selskapet selger sine produkter utelukkende på nettet og ønsker dermed å minske driftskostnadene og virke mer kostnadseffektivt enn de vanlige bankene vi kjenner fra før.

Selskapet tilbyr følgende kjerneprodukter:

 • Sparekonto
 • Forbrukslån til hva du selv ønsker med en rente fra 8,99 % og lånebeløp på opp til 500 000 kroner.
 • Oppussingslån
 • Lån til båt
 • Kredittkort med fordeler som 1 % CashPoints på alle kjøp.
 • Refinansiering av kredittkortgjeld og smålån

Unike fordeler hos Bank Norwegian

Bank Norwegian tilbyr lave renter

De lave rentene har slått svært godt an hos bankens kunder og er et av de viktigste aspektene for kundene når det gjelder å finne fram til den beste og gunstigste lånetilbyderen. Bank Norwegian kan tilby sine kunder svært attraktive rentesatser som ikke sjelden ligger under det normale nivået for nettbedrifter. Forbrukslån hos Norwegian Bank begynner med en rente på 4,99 %, noe som gjør Bank Norwegian til et meget konkurransedyktig selskap på det norske markedet.

God kundeservice

Bank Norwegian legger vekt på å tilby god og grundig kundeservice, og dette synes også å være oppnådd, da banken ofte blir rost for denne kvaliteten av mange av kundene. Kundeservice er et viktig element når det gjelder å tiltrekke og beholde kunder, og det virker det som om Bank Norwegian har forstått. Derfor går de inn for å gi sine kunder en så god kundeservice som mulig.

Bank Norwegian tar sine kunder på alvor og tilbyr svar, råd og veiledning som måtte oppstå. På hjemmesiden deres finnes en FAQ-side som gir svar på en lang rekke spørsmål innenfor ulike områder.

Bank Norwegian er et bra alternativ til tradisjonelle banker

Bank Norwegian gir deg som kunde mulighet til å låne mer enn kun penger, fordi du kan også få produkter som kredittkort, nettbank eller søke om refinansiering av kredittkortgjeld og kostbare smålån. Derfor er Bank Norwegian et bra alternativ til den tradisjonelle banken.

Hvilke krav stiller Bank Norwegian til sine lånesøkere?

Bank Norwegian stiller ganske få krav til lånesøkere som ønsker et lån uten sikkerhet. Minste lånebeløp er på kr. 5000 og den øverste kredittrammen er på kr. 400 000. Bank Norwegian har en oversiktelig og brukervennlig hjemmeside hvor søknaden utfylles.

Dersom du er norsk statsborger eller registert i Norsk Folkeregister og bor i Norge, er minst 18 år gammel, har en fast inntekt og ingen betalingsanmerkninger kan du søke om et forbrukslån hos Bank Norwegian. Ettersom disse kravene er relativt enkle å oppfylle kan de fleste få innvilget en lånesøknad hos Bank Norwegian.

Årsaken til at disse kravene stilles fra finansselskapets side for å få innvilget lånesøknaden er fordi lånetilbyderen ikke krever sikkerhet i form av eiendeler eller kapital. Derfor er disse kravene med til å sikre at lånetilbyderen har en garanti for at pengene blir tilbakebetalt. Kravene sikrer også at lånetakeren ikke havner i en vanskelig økomisk situasjon. Derfor fungerer kravene fra lånetilbyderen som sikkerhet for begge parter.

Sterk vekst hos Bank Norwegian

I 2015 gikk kursutviklingen rett til topps på 145 %. Dette regnes som en ekstrem kursutvikling og har gjort at Bank Norwegian i dag er nesten like mye verdt som flyselskapet.

Kursen i Bank Norwegian-aksjen har gått 25 ganger siden emisjonen i 2007 og bankaksjene har en børsverdi på 8,4 milliarder kroner. Flyselskapet er blitt vurdert til 10,8 milliarder kr. på Oslo Børs. I følge Finansavisen er den største eieren i forbruksbanken flyselskapet Norwegian. Disse har bankaksjer for 1,7 milliarder kr.

Norwegian Banks sterke vekst kom uventet. Pareto-forvalteren Tore Været mener at dette kun er begynnelsen og at det er mer i vente for både banken og flyselskapet.

Hvorfor velge å søke et lån hos Bank Norwegian

Bank Norwegian ble kåret til «Best i test» av forbrukertjenesten Kredittesten.no i både 2013, 2014 og 2015. Du har mulighet til å låne opp til 500.000 kr., som er en høy kredittramme. Du kan også søke om lån og refinansinering uten sikkerhet og banken tilbyr en lang nedbetalingstid som er på opp til 15 år. Etter at du har utfylt lånesøknaden får du øyeblikkelig svar og du får 28% av utgifter til renter og etableringsgebyr i skattefradrag.

Norwegian Bank tilbyr også valgfri låneforsikring/betalingsforsikring med bankens forbrukslån. Dette innebærer at du kan velge å sikre deg mot sykdom, arbeidsløshet eller ulykker mens du tar opp et lån hos Banken. Bank Noewegian tilbyr forsikringer som dekker terminbeløpet på forbrukslånet ved 100 % sykemelding i mer enn en måned og ved 100 % arbeidsløshet i mer enn èn måned. Dette gjelder imidlertid ikke for for selvstendig næringsdrivende og ved sykehusopphold.

Ved dødsfall tilbyr banken ekstra sikkerhet hvor forbrukslån under 350 000 kr innfris. Forsikringen koster 7,4 % av terminbeløpet for låneavtalen din.

Ulemper hos Bank Norwegian

Bank Norwegian har et noe høyt etableringsgebyr sammenlignet med andre lånetilbydere på markedet og tilbyr dessverre ingen avdragsfrihet.

Hvordan vurderes Bank Norwegian av andre?

Forbrukertjenesten Kredittesten.no er en nøytral nettside som sammenligner forbrukslån og kredittkort og tester lånetilbydere. Tjenesten ønsker å lette forbrukeres arbeid med å finne fram til de beste produkter og tilbud. De vil også gi forbrukere tips og veiledning når det gjelder forbrukslån og bruk av kredittkort.

På tjenestens hjemmeside kan forbrukere lese sammenligninger og tester av finansielle tjenester som finnes på markedet. Kredittesten.no har som viktigste mål å forenkle jakten på det beste forbrukslånet som passer best til nettopp ham eller henne.

Kredittesten.no ga Bank Norwegian forbrukslån vurderingen «Best i test 3 år på rad» og terningkast 6.

I likhet med Kredittesten.no kårer forbrukertjenesten Testerne AS også Bank Norwegian til Best i test, og forbrukslånet fra selskapet går av med førsteplassen som brukernes favorittlån. Viktige fordeler hos Bank Norwegian er i følge Testerne AS at du kan låne penger til hva du vil uten at det stilles krav til hverken sikkerhet eller hva du vil bruke pengene på. Lånesøkerne kan selv velge om de vil ta opp et forbrukslån eller søke om å få refinansiering av gjeld fra 5000 kr til 500 000 kr. Dette er en høy kredittramme, som flere av de konkurrerende finanstilbyderne på markedet ikke kan tilby. En annen viktig fordel ved Bank Norwegian er at de tilbyr en lang nedbetalingstid på opp til 15 år. Dessuten kan lånetaker få individuell rente på lånet, slik at lånetakeren oppnår en mer rettferdig rente som passer til hans eller hennes situasjon. Du får øyeblikkelig svar på søknaden om lån og banken er også vinneren i testen raskest overføring av lånebeløpet til konto.

Testerne AS` vurdering av Bank Norwegian lån er av disse årsaker derfor ikke overraskende terningkast 6.

Bank Norwegian lån ble av Testerne AS kåret til nr 1 i testen «Store lån», «Beste forbrukslån 2015» og «Beste forbrukslån 2016».

Bank Norwegian ble kåret til Best i test i blant annet følgende kategorier innenfor forbrukslån:

 • Forbrukslån
 • Kundevennlige lån
 • Store lån
 • Kundevennlige lån
 • Brukernes favorittlån
 • Umiddelbar svar på søknaden og uforpliktende tilbud
 • Lån med fleksibel nedbetalingstid
 • Refinansiering og lån uten sikkerhet
 • Nettbank og brukskonto opprettes gratis i forbindelse med lånet
 • Du har mulighet til å betale tilbake hele eller deler av forbrukslånet uten at det koster deg ekstra gebyrer
 • Du får 28 % av utgiftene i forbindelse med lånet i skattefradrag

Testerne AS gir forbrukerne rådet å søke om et lånebeløp som ikke overskrider din økonomiske situasjon, slik at du dermed har større mulighet for at søknaden om lån blir innvilget. Dersom du er kvalifisert til det, vil Bank Norwegian tilby deg et større lånebeløp.