Lån med betalingsanmerkning - finnes ikke i Norge

Lån på dagen med betalingsanmerkning finnes ikke i Norge, men sammenlign andre lån her.

Tilbud oppdatert: 21/06-2024

Listen viser et bredt spekter av lånemarkedet som vi for tiden anbefaler. Vi samarbeider med de ovennevnte låneleverandørene og mottar provisjon herfra når du får et lån. Det er ingen kostnader for deg som forbruker, og du betaler bare utgiftene du er enig med bankene.

Moneybanker er en sammenligningstjeneste, vi formidler ikke lån.

  • Innholdet

    1 seksjoner

  • Lesetid

    3 minutter

  • Siden er opdateret

    21/06-2024

Lån på dagen med betalingsanmerkning er ikke mulig i Norge

Et lån er en viktig prosess som igjennom tidene har blitt mer og mer tenkt ut. Bankene tjener penger på det, og kundene får en tjeneste som ofte er veldig nyttig for dem. Men mye baktanke går in i akkurat hvordan dette skal fungere og derfor finnes det ofte betingelser og detaljer rundt en vær avtale som kan forandre of justere på mulighetene dine og hva bankene tør og risikere. 


Når du skal ha lån fra bankene så sjekker de din kredit historie med din bank. 


Det vill si at de kommuniserer med din bank for å finne ut om du har noen betalingsanmerkninger, altså om du fremdeles skylder penger til andre tjenester. De gjør dette så klart for å vurdere om de skal gi deg et lån eller alternativt hvor mye de er villige til å gi deg i lån.


Slik et lån fungerer er at långiveren gir en avtalt mengde penger til låntageren mens låntageren lover og returnere disse pengene pluss lit ekstra i form av renter over en lengre periode. På denne måten tjener låntageren på og få en umiddelbar form for økonomisk støte og en overkommelig måte og gjøre opp for seg mens låntageren tjener lit penger på helle transaksjonen når alt har nådd mål. 


Dette er i grunn en måte for bankene og tjene penger på og ha penger samtidig som de tillater brukerne sine og utnytte dette til deres fordel.