Forbrukslån

Forbrukslån - Billig forbrukslån uten sikkerhet med rente fra kun 6,99%. Vi hjelper deg å sammenligne forbrukslån

Forbrukslån - ✅Sammenlign og søk beste lån uten sikkerhet på forbrukerportalen MONEYBANKER.no. ✅Vi gir deg oppdatert liste på markedets billigste lån. Lån uten sikkerhet fra 6,99% rente. ✅Klikk her for banker som er best i test (Januar 2021)

169 112
Brukere hjulpet av MONEYBANKER.no
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ofte stilte spørsmål

💬 Hvem kan søke om forbrukslån?

Tilbydere av forbrukslån stiller ulike krav til deg som søker. De vanligste kravene er at du må være norsk statsborger, være over en viss alder, ha inntekt, og ikke ha noen betalingsanmerkninger. 18 år er den laveste aldersgrensen for å få innvilget forbrukslån, men det er kun et fåtall av banker som har denne aldersgrensen. De fleste banker har en aldersgrense på 23 og 25 år. Noen banker har et minstekrav til inntekt som varierer rundt 120 000 kroner og 250 000 kroner i året. Andre banker stiller ikke noe minstekrav om inntekt men gjør i stedet en totalvurdering av hele økonomien din. 

🔎 Hvor mye penger kan jeg låne?

Hvor mye penger du kan låne varierer mellom de ulike tilbyderne, men i hovedsak ligger forbrukslån på beløp mellom 5.000 til 600.000 kroner.

Beløpet banken eller lånegiveren er villig å låne ut vil være avhengig av en del faktorer. Først og fremst ser kreditor på faktorer som inntekt, gjeld, og om vedkommende har inkassokrav eller betalingsanmerkninger. Forbrukslån er en type lån hvor banken ikke stiller sikkerhet i eiendeler. Kreditor samler derfor inn nødvendig informasjon om din økonomiske situasjon, og gir tilbud basert på kredittvurderingen de gjør av deg. Det endelige lånebeløpet du får vil derfor være avhengig av hvilken risiko banken er villig å ta når de godkjenner lånet.

⏳ Når får jeg svar på lånesøknaden min?

Når du søker om forbrukslån, skal tilbyderen først gjennomgå informasjonen du har sendt inn, samt foreta en kredittsjekk. Mye av låneprosessen er automatisert i dag, mens andre ganger gjennomføres det manuell behandling. Dersom du får godkjent lånesøknaden din og du signerer den elektronisk med BankID, kan du få utbetalt pengene i løpet av kort tid etter. Før promoterte en del tilbydere at du kunne få lån på dagen, noe som ikke lenger er en mulighet. Men du kan likevel forvente å få et svar på søknaden din innen noen få dager. Dersom du søker om forbrukslån i helgen kan du forvente å få svar neste virkedag. 

❓ Hvilken informasjon må jeg sende inn?

Dokumentasjonen du trenger å sende inn varierer dersom du er fast ansatt eller selvstendig næringsdrivende. Du må uansett først opplyse om hvilket beløp du ønsker å søke om. Dersom du er fast ansatt, vikar, deltidsansatt, trygdet eller pensjonist trenger lånetilbyderen dine personlige opplysninger, siste lønnsslipp og selvangivelse. Hvis du har ekstrainntekter, skal du også informere om dette. Om du er selvstendig næringsdrivende må du sende inn resultatregnskap som er bekreftet av revisor eller regnskapsfører. Det er viktig at resultatregnskapet ikke er eldre enn 6 måneder. Du må også sende inn siste skattemelding, med andre ord en kopi av likning eller skattekort. Dersom det er oppgitt ekstrainntekt kreves det også at du sender inn informasjon om dette.  

Forbrukslån kalkulator

Dersom du vurderer å ta opp et forbrukslån, kan du ta i bruk en forbrukslån kalkulator for å finne ut av de månedlige betalingene på lånet. På en forbrukslån kalkulator skriver du først inn summen du låner, deretter hvor lang tid du låner beløpet, og til slutt hvilken rentesats lånet har. Når du vet disse opplysningene kan du sette dem inn i en forbrukslån kalkulator å regne ut hvor mye lånet kommer til å koste deg. En forbrukslån kan gi mening dersom det er billigere enn andre typer kreditt, og du har muligheten til og komfortabelt betale ned lånet månedlig over låneperioden. 

Beste forbrukslån

Finn beste forbrukslån på markedet. Når du skal finne det beste forbrukslånet  på markedet er det noen få ting du bør tenke på. Start med å sammenligne tilbud fra flere banker. Sammenlign rentesatser, gebyrer og vilkår. Når du skal finne det beste forbrukslånet må du huske på at det beste lånet vil være det med lavest rente. For å få et endelig rentetilbud fra banken må du først søke om lånet. Det vil lønne seg å søke om lån hos flere forskjellige banker og til slutt sammenligne prisene når du har fått svar fra bankene. Husk at kredittscoren din har stor innvirkning på hvor bra lån du får. 

Beste forbrukslån uten sikkerhet

Når det gjelder forbrukslån gis dette av banker og finansieringsselskaper uten å stille sikkerhet i eiendeler. Dette kan være eiendeler som hus, båt, bil og lignende som pant. Siden en slik type lån medfører større risiko for kreditor (utlåneren av pengene) vil renten på lånet være høyere enn andre typer lån. Dette er viktig å være klar over. 

Beste og billigste forbrukslån

For å finne det beste og billigste forbrukslånet bør du starte med å sammenligne tilbud fra forskjellige banker og finansieringsselskaper. Når du søker på et slikt lån pleier kreditor å gjøre en kredittsjekk for å sjekke din betalingsevne. Kreditorer gir det beste rentesatsene til dem med best kreditthistorie.  Med andre ord: Jo bedre kredittscore du har, jo bedre er sannsynligheten din for å få et lån med lav rente. 

Forbrukslån på dagen

På grunn av stor teknologisk utvikling er det nå mulig å få forbrukslån på dagen. Dette vil si at du vil få svar på søknaden din i løpet av 24 timer. Når det kommer til selve utbetalingen av pengene kan dette ta lengre tid, og du vil ikke bli utbetalt før søknaden din er godkjent. Behandlingstiden er vanligvis 0-2 dager, men det kan ta lenger tid. Dersom du ønsker å motta pengene samme dag bør du sørge for at du søker på lånet om morgenen. Du må også signere med elektronisk BankID. I noen tilfeller kunne få pengene på konto samme dag hvis søknaden din blir godkjent.

Forbrukslån på dagen uten sikkerhet

Har det oppstått et scenario der du trenger penger umiddelbart? Kanskje du har fått en dyr tannlegeregning, eller en reparasjon til hus eller bil som du må dekke kostnadene til. I slike tilfeller er det mulig å få forbrukslån på dagen uten sikkerhet. Nå til dags får du raskt svar på lånesøknaden din, som gjør at du kan få et lån uten sikkerhet på dagen. Rask tilgang på kapital 

kan potensielt hjelpe deg med å avverge en vanskelig situasjon.

Billigste forbrukslån

Hvis man som forbruker leter etter det billigste forbrukslån, anbefaler MONEYBANKER at du starter med å sammenligne prisene til forskjellige banker. Dersom det ikke haster, kan det lønne seg å bruke en del tid på akkurat dette. Når du sender søknader til flere forskjellige banker, vil sjansene øke for at du finner det billigste forbrukslånet. Det vil uansett ikke ta deg mye tid å sende inn en søknad. Sett derfor av litt tid til å gjøre dette hvis du er ute etter det billigste forbrukslånet. Dersom du ønsker å spare en del tid kan du bruke en låneagent. Når du bruker en låneagent trenger du bare å sende inn én søknad til låneagenten og du mottar flere tilbud. 

Billigste forbrukslån uten sikkerhet

Har det oppstått en situasjon som har ført til at du trenger å låne penger? Kanskje du ønsker å realisere noen planer du har drømt om lenge, men du mangler kapital. I slike tilfeller går det an å ta opp et forbrukslån uten sikkerhet. Kreditor (utlåner) vil ikke stille sikkerhet i eiendeler som hus eller bil som pant når du tar ut et forbrukslån. På grunn av at denne type lån medfører større risiko for banken eller finansieringsselskaper, vil denne type lån vanligvis føre til en høyere rente enn andre typer lån.

Billigste refinansiering forbrukslån

Er du på utkikk etter den billigste refinansieringen av forbrukslån? For å finne helt nøyaktig rente må du sende inn søknad til banken. Renten du oppnår er individuell og basert på din kreditthistorie. Det er selvfølgelig helt uforpliktende og gratis å sende inn en slik søknad. Det kan være lurt å sende inn søknad til flere banker. På denne måten øker du sannsynligheten for å få et godt tilbud.

Forbrukslån med lav rente

Det finnes mange banker som tilbyr forbrukslån med lav rente. Forbrukslån lav rente kan la seg gjøre, men vil være  avhengig av bankens vurdering av lånesøknaden din. Derfor har kredittscoren din stor innvirkning på hvordan rente du får. Denne kredittvurderingen gjøres av kreditorene for å sjekke forbrukerens betalingsevne, og for å beskytte dem for at de ikke låner mer enn de kan tilbakebetale. Dersom du ønsker å øke sannsynligheten din for å få et forbrukslån med en lav rente, kan du sende søknad til flere forskjellige banker. Det er gratis å sende søknad og det tar ikke lenger en et par minutter. Når du få svar fra bankene kan du til slutt velge det beste tilbudet.

Søke forbrukslån

Søke forbrukslån? Da er det først og fremst viktig å være klar over at rentesatsen du får på forbrukslånet er avhengig av kredittvurderingen din. Ønsket lånebeløp og nedbetalingstid har også innvirkning på dette. 

Banken vil ta en kredittsjekk av deg for å gjøre en risikovurdering av din betalingsevne. Dette er en analyse av din personlige økonomi som angis som en kredittscore. Dette går fra 0 - 100, hvor 0 er det dårligste. En gjennomsnittlig kredittscore ligger vanligvis på rundt 50 og 60 poeng. Med en poengscore på under 10 vil mest sannsynlig alle lånesøknader avslås av banken. Jo høyere kredittscore du har, jo høyere rente vil du kunne få på forbrukslånet ditt.

DNB

Har det oppstått noen ufortusette utgifter, eller kanskje du ønsker penger til å realisere en drøm? Da kan du søke om forbrukslån hos DNB. Fordelen med forbrukslån er at det gir deg friheten til å bruke pengene på hva enn du ønsker deg. Du trenger heller ikke å stille sikkerhet i eiendeler som hus, bil eller båt som pant. Når du søker om forbrukslån vil den endelige renten du får på lånet bestemmes av lånesøknaden din. Jo bedre kredittscore du har, jo bedre rente vil du få på forbrukslånet.

Forbrukslån best i test

Når mange leter etter det beste forbrukslånet velger de å søke: "forbrukslån best i test". Men hvilket forbrukslån er faktisk best i test? Det er ikke noe enkelt svar på dette spørsmålet. Det er mange banker som tilbyr forbrukslån der ute, som kan gjøre det vanskelig å vite hvilket som er best. Det er vanlig å se noen lånegivere som reklamerer med nominell rente, men det er viktig å huske på at det er den effektive renten du må forholde deg til når du søker om forbrukslån. Den effektive renten forteller deg hva du faktisk betaler for lånet. Derfor lønner det seg å velge det tilbudet med lavest effektiv rente. Bruk derfor litt tid på å undersøke de aktuelle aktørene som tilbyr forbrukslån på på markedet. Dette kan enkelt gjøres gjennom en sammenligningstjeneste som MONEYBANKER.

Forbrukslån med betalingsanmerkning

Er det mulig å få forbrukslån med betalingsanmerkning? Dersom du har en eller flere betalingsanmerkninger kan du merke at det er vanskelig å få innvilget lån. De fleste banker ønsker ikke å gi lån til personer med betalingsanmerkninger eller inkassokrav siden dette medfører en stor risiko for banken. Bankene gjør dette også for å begrense at forbrukeren ikke skal sette seg i en ugunstig økonomisk situasjon. Men det finnes banker hvor dette ikke er et hinder for. I denne pressemeldingen fra Finanstilsynet kan vi se hvilke retningslinjer som er fastsatt for forsvarlig utlånspraksis for forbrukslån. Dersom du har en eller flere betalingsanmerkninger kan det derimot kreve litt ekstra undersøkelse. Du kan starte med å sende søknader til flere forskjellige banker. Det er helt gratis å sende søknader, og det vil øke sannsynligheten din for at du kan få innridd lånet. 

Sammenlign forbrukslån

Er du ute etter det beste forbrukslånet på markedet? Da bør du starte med å sammenligne forbrukslån fra flere banker og låneformidlere. Men husk at når du søker om lån vil renten avgjøres av kredittvurderingen banken gjør av deg. Det betyr med andre ord at du må søke om lånet før du får et definitivt pristilbud. Når du sammenligner forbrukslån vil det også lønne seg å bruke en finansagent som MONEYBANKER. Finansagenter videreformidler lånesøknader mellom privatpersoner og bankene. Fordelen med å ta i bruk en finansagent er at du sparer mye tid og du øker sannsynligheten for at du mottar et godt tilbud. Sammenlign forbrukslån ved å besøke Moneybanker.no. 

Renten er svært avgjørende når det kommer til forbrukslån. Derfor er det lurt å starte med å sammenligne renter på forbrukslån. Husk at det er forskjell på nominell og effektiv rente. Den effektive renten inkluderer gebyrer og andre kostnader, og forteller deg med andre ord hva du faktisk betaler for lånet. Det er derfor lurt å sammenligne den effektive renten de forskjellige bankene tilbyr, og til slutt gå for et tilbud med lav effektiv rente.