Forbrukslån 18 år - Sammenlign forbrukslån på MONEYBANKER.no

Få oversikt over lån for deg som er 18 år. Slik får du det mest fornuftige og tryggeste lånet. Vi forteller om fordeler og ulemper med onlinelån. Alt du trenger å vite!

Tilbud oppdatert: 04/10-2022

Listen viser et bredt spekter av lånemarkedet som vi for tiden anbefaler. Vi samarbeider med de ovennevnte låneleverandørene og mottar provisjon herfra når du får et lån. Det er ingen kostnader for deg som forbruker, og du betaler bare utgiftene du er enig med bankene.

Moneybanker er en sammenligningstjeneste, vi formidler ikke lån.

  • Innholdet

    2 seksjoner

  • Lesetid

    4 minutter

  • Siden er opdateret

    04/10-2022

Få overblikk over dine lånemuligheter

Skal du selv ut og undersøke alle lånemuligheter, vilkår, priser og aldersgrenser, kan det bli langvint å få lån. De fleste av oss vil gjerne ha best mulig tilbud, særlig når det gjelder lån, men har dessverre ikke uendelig tid å gjøre godt med. Derfor har Moneybanker gjort en del av jobben for deg. 
Bruker du Moneybankers gratis søkemaskin, får du raskt overblikk over dine lånemuligheter. På oversikten kan du enkelt se lånebeløp, nedbetalingstid, aldersgrense, rente og et låneeksempel med effektiv rente. Da kan du overveie hvilke banker, som du mener er relevante for deg, og søke om lån hos dem.

Lån online – fordeler og ulemper

Du må ha bank-ID for å kunne identifisere deg og for å underskrive lånetilbudet, samt en konto, der pengene kan bli satt inn. Har du alle dokumenter klar, tar det bare få minutter å søke om lån online. Du skal fylle ut personlig data og vedlegge dokumenter, og får da vanligvis svar etter få minutter. Blir søknaden din godkjent får du et lånetilbud. Det bør du lese grundig gjennom. Det kan være litt tung å lese, men det må til for å sikre deg at du faktisk får det beste tilbudet. 


Er det deler av tilbudet du ikke skjønner, kan du ringe banken og spørre om hva det egentlig betyr. Er det første gang du låne penger, er det særlig viktig å være sikker på hva du egentlig underskriver. Banken har plikt til å opplyse om lån, så det gjør de veldig gjerne. Det skal være kontaktinformasjon til banken på lånetilbudet.


Når du har lest gjennom tilbudet og bestemt hvilket du ønsker, skriver du under ved hjelp av Bank-ID og returnerer til banken. Da kan du få pengene på din konto – noen steder allerede på dagen og ellers veldig kort tid etter.


Den største ulempen med online lån, er at det kan vær så lett og enkelt, at man ikke får lest alle vilkår, før man underskriver tilbudet. Derfor er det viktig å lese gjennom dokumentene.