Re:member

Lånebeløp Løpetid Effektiv rente
10 000 - 600 000 kr 1 - 15 år 5,17 - 40%
Annonselenke
 • Raskt svar

 • Vi finner det billigste lånet

 • Gratis og uforpliktende tjeneste

Eksempel: Nominell rente 11.39%, effektiv rente 11.31%, 150 000kr, o/5 år, kostnad 43.467. Totalt 193.467
25 000 - 500 000 kr 1 - 15 år 6,49 - 22%
Annonselenke
 • Tilbud fra opptil 13 banker

 • Gratis

 • Uforpliktende søknad

Eksempel: 250.000 kr. over 5 år, effektiv rente 14,87%, Etableringsgebyr 950 kr, totalt 392.901 kr.
10 000 - 600 000 kr 1 - 20 år 5,11 - 20,54%
Annonselenke
 • Det er helt uforpliktende

 • Det koster deg ingenting

 • Søk lån hos 24 banker

Eksempel: Nominell rente fra 4,90% til 19,90%. Eksempel: Nominell rente 11,9%, eff. rente 13,7%, 100.000 o/5 år, kostnad 35.858, totalt 135.858.
5 000 - 500 000 kr 1 -15 år 6,32 - 32,9%
Annonselenke
 • Tilbud fra opptil 15 banker

 • Få laveste renten

 • Gratis

Eksempel: Nom. rente 12,9 %, eff. rente 15,52 %, 75 000 kr o/5 år, kostnad 30 509 kr, totalt 105 509 kr.
5 000 - 500 000 kr 1 - 15 år 6,9 - 24,9%
Annonselenke
 • Svar fra 15 banker

 • Få laveste renten

 • Helt kostnadsfritt

Eksempel: 100 000 kr, 5 år, nom. rente 12%, etabl.-/termingeb. 0kr gir eff. rente 12.68%. Totalkostnad: 133 467 kr
25 000 - 500 000 kr 1 - 15 år 6,86 - 24,63%
Annonselenke
 • Spar tid og penger

 • Uten forpliktelser

 • Ansvarlig långiver

Eksempel: 50 000 kr over 5 år, effektiv rente 15,2%, kostnad 19 779 kr, totalt 69779 kr.
5 000 - 600 000 kr 1 - 5 år 7,99 - 19,99%
Annonselenke
 • Ha full kontroll via appen

 • Tilbyr kredittkort

 • Samle lån & kredittkort

Eksempel: Effektiv rente 13,81%, 100.000 o/2 år, etabl.geb. 950, kostnad 13.965. Total: 113.965.Løpetid 1-5 år. Maks. effektiv rente 35,01%.

Listen viser et bredt spekter av lånemarkedet som vi for tiden anbefaler. Vi samarbeider med de ovennevnte låneleverandørene og mottar provisjon herfra når du får et lån. Det er ingen kostnader for deg som forbruker, og du betaler bare utgiftene du er enig med bankene.

Re:member

Hvem er Re:member?

Re:member tilbyr utlånsprodukter som kredittkort og forbrukslån. EnterCard Norge AS står bak re:member. EnterCard Norge AS eies av Barclays Bank og Swedbank.

Re:member består av Swedbanks kredittkortvirksomhet og EnterCard Norge AS. EnterCard Group har kontorer i Oslo, Trondheim, København og Stockholm og København.

EnterCard AS har eksistert på det norske markedet siden 1999. Her ble Sparebankkkort og SpareBank 1 slått sammen til et selskap og har vokst til å bli et av Norges største kortselskap. I 2000 ble selskapet Terra deleier.

I 2005 ble selskapet en del av ett nytt nordisk kortkonsern Swedbank AB og Barclays Bank Plc. grunnla et finansselskap som skal utstede og markedsføre kredittkort i Norden. Barclays Bank har en lang historie og god erfaring med bankvirksomhet og er et av verdens største kredittkortselskap.

Hva tilbyr Re:member?

Re:member tilbyr utlånsprodukter som kredittkort og forbrukslån. EnterCard Norge AS er det firmaet som står bak Re:member og dette selskapet tilhører Barclays Bank og Swedbank.

Kredittkort hos Re:member

Hos Re:member kan du selv velge hvor mye du vil betale hver måned og du har opptil 45 dagers rentefri kreditt. Kredittgrensen hos Re:member er ganske høy og ligger på 150 000 kr. Kredittkortet har attraktive fordeler i form av rabatter på utvalgte nettbutikker og restauranter.

Kredittkorteiere hos dette selskapet får dessuten reiseforsikring og avbestillingsforsikring når de betaler reisen med Mastercard kredittkort.

En unik side ved Re:member kredittkort er at de tilbyr et såkalt re:member reward-program. Det går ut på at du får rabatter på utvalgte steder som du kan finne på selskapets hjemmeside. Foruten Re:member er det ikke mange andre finansselskaper som tilbyr sine kunder denne goden, og det gjør at Re:member skiller seg ut fra de andre selskapene gjennom dette tilbudet.

Forbrukslån

Re:member forbrukslån passer til alle som mangler penger til noe de behøver eller ønsker seg akkurat nå. Forbrukslån hjelper deg til å realisere dine drømmer eller løse dine problemer, som for eksempel en dyr bilregning eller tannlegeregning, betaling for lærebøker til studiet o.l. Re:member tilbyr forbrukslån opp til 350 000 kroner uten sikkerhet.

Hos Re:member kan du låne fra 10 000 kr til 350 000 kroner og du har inntil 12 års nedbetalingstid av lånet. Før søknaden om et lån blir innvilget foretar selskapet en kredittvurdering av lånesøkeren. Hvis lånet blir godkjent får lånesøkeren en rentesats mellom 7,95 % til 19,95 %, avhengig av resultatet av kredittvurderingen.

Du bestemmer helt selv hva du ønsker å bruke forbrukslånet ditt på. Re:member stiller ingen krav til dette, derfor er det kun fantasien som setter grenser i dette tilfellet.

Refinansiering

Re:member tilbyr refinansiering av kredittkortgjeld, som går ut på å samle dyre smålån kredittkortregninger i ett større lån - re:member forbrukslån. På denne måten får du mer struktur og oversikt over gjelden og økonomien din og det er også mindre risikko for å måtte betale avgifter, gebyrer og høye renter ettersom de små lånene blir samlet til ett lån – det vil si at i stedet for å til mange forskjellige selskaper behøver du kun å forholde deg til et selskap, og du betaler et fast beløp hver gang. Re:member gir deg en høy kredittramme på forbrukslån med mulighet til å låne opp til 350 000 kroner uten sikkerhet.

Man kan noen ganger komme til å glemme at hver gang man bruker sitt kredittkort, låner man penger. Hvis man betaler hele kredittkortregningen innen betalingsfristen, slipper man renter og gebyrer. Hvis man imidlertid betaler regningen for sent, oppstår det problemer.

Da får man renter, som kan være ganske høye. I tillegg risikerer man å måtte betale gebyrer fordi betalingsfristen er overskredet.

I dette tilfellet er refinansiering en mulighet for å slette kredittkortgjelden. Her samles de små forbrukslånene til et enkelt lån, og det kan gjøre det enklere å beholde oversikten og minske renter og gebyrer.

Er refinansiering for å slette kredittkortgjeld lønnsomt?

Det beste er å ikke ha mer enn et kredittkort med gjeld, og minst halvparten av kredittkortregningen skal kunne betales ned i løpet av hver måned. Hvis du er i en situasjon hvor du ikke kan betjene gjelden på et eller flere kredittkort kan refinansiering være en løsning for deg. Når du får styr på gjelden din fungerer også din økonomiske hverdag bedre.

Hos Re:member får du tilbudt kredittkortet Mastercard som blir utstedt av det skandinaviske kredittselskapet EnterCard. EnterCard er et av Norges største finansselskaper og ble etablert i 1999. En stor fordel med Mastercard er at du kan bruke det over hele verden, faktisk på hele 32 millioner steder i verden aksepterer Mastercard som betalingsløsning.

En annen meget attraktiv fordel ved Mastercard er at du får gratis reise- og avbestillingsforsikring når du bestiller reiser eller deler av reiser med kredittkortet. Det er imidlertid et krav at minst 50% av kostnadene ved reisen betales med Mastercard. Du kan velge blant forskjellige typer forsikringer samt en gratis tilleggsforsikring. Denne koster 90 kr. etter det første året.

Som eier av kredittkort hos Re:member får du tilgang til fordelsprogrammet “Re:member Reward”. Her kan du få opp til 25% rabatt ved kjøp av varer i over 200 forskjellilge butikker på nettet, blant annet elektronikk, klær, - og interiørbutikker. Du få også opp til 25% rabatt på utvalgte restauranter.

I tillegg får kredittkorteiere hos Re:member automatisk tilgang til nettbank hvor du kan foreta en rekke forskjellige handlinger som betaling av regninger, kontrollere varekjøp, finne opplysninger om godskrevne rabatter og mye mer.

Grundig behandling av lånesøknad

Når du søker om å ta opp et forbrukslån hos Re:member behøver du ikke stille sikkerhet i form av eiendeler som bil, båt, fast eiendom o.l. Dette gjør det enklere for folk å ta opp forbrukslån og mange flere mennesker kan benytte seg av muligheten til å ta opp et lån i dag enn før, ettersom disse typer lån ikke stiller krav til sikkerhet.

Høy effektiv rente

Re:members kredittkort har en høy effektiv rente på 25,40 %, derfor er det viktig å huske å betale kredittregningen innen betalingsfristen. På den måten unngår du ubehagelige overraskelser som svært høye gebyrer og rentekostnader. Ettersom kredittkort fra Re:member har en såpass høy rente, er det viktig å være disiplinert og bevisst når man bruker kortet.

Re:members spesialiseringsområde

Re:member er Norges største kortselskap og selskapet har spesialisert seg på å tilby utlånsprodukter som kredittkort og forbrukslån til sine kunder.

Hvilke krav stiller Re:member til kundene sine?

For å få innvilget søknad om et lån hos Re:member skal visse betingelser oppfylles. I likhet med ethvert finansieringsselskap stilles det noen krav for å få innvilget lånesøknaden hos Re:member. 

Disse kravene er at lånetakeren oppfyller følgende betingelser:

 • Er fyldt 18 år
 • Har en fast inntekt
 • Ikke har betalingsanmerkninger
 • Ikke har inkassosaker
 • Re:member foretar en kredittsjekk av lånesøkere

Grunnen til at disse kravene stilles for å få innvilget lånesøknaden er fordi lånetilbyderen ikke krever sikkerhet i form av eiendeler eller kapital. Derfor er disse kravene med til å sikre at lånetilbyderen har en garanti for at pengene blir tilbakebetalt. Kravene sikrer også at lånetakeren ikke havner i en vanskelig økomisk situasjon.

Derfor fungerer kravene fra lånetilbyderen som sikkerhet for begge parter.

Viktige fordeler hos Re:member

 • Høy kredittramme ved forbrukslån: Hos Re:member kan du låne et høyere beløp enn hos mange andre lånetilbydere på det norske markedet, og den maksimale kredittgrensen på kredittkort er på 150 000 kr .
 • Lån og refinansiering
 • Du har opp til 12 års nedbetalingstid
 • Du bestemmer selv hva du vil bruke pengene til
 • Det kreves ingen sikkerhet når du søker om et forbrukslån
 • Du kan innfri lånet når du selv ønsker
 • Du får 28% av utgifter til renter og gebyrer i skattefradrag
 • Du får svar på søknaden med det samme

Ulemper hos Re:member

 • Laveste lånebeløp er relativt høyt med 10.000 kr.
 • Ingen avdragsfrithet
 • Fakturagebyr på 35 kr.