OPP Finans

Les mer om OPP Finans her!

151 496
Brukere hjulpet av MONEYBANKER.no

OPP Finans

Hvem er OPP Finans?

OPP Finans er et finansieringstilbud som tilhører Gjensidige Bank, som er en del av Norges største forsikringsselskap; Gjensidige. Gjensidige Bank er et selskap med både lang erfaring og historie og tilbyr en lang rekke banktjenester. Selskapet er blant de største tilbyderne av forbruksfinansiering i Norge, og er derfor en kjent tilbyder av forbrukslån på det norske markedet.

OPP Finans har reklamert med sine fleksible lånetilbud på TV og tilbyr forbrukslån uten sikkerhet fra 10.000-500.000 kr. Dette gjør at selskapet henvender seg til en stor målgruppe, da de har en ganske høy kredittramme. Ettersom man også kan låne et relativt lite beløp, egner OPP Finans seg også for folk med lavere økonomi, som f.eks. studenter, lærlinger og enslige forsørgere. OPP Finans er en fleksibel lånetilbyder med spesialkompetanse innenfor forbrukslån samt refinansiering av smålån for å bli kvitt kredittkortgjeld. Selskapet tilbyr ofte forbrukslån med den laveste rente. Derfor er OPP Finans en attraktiv lånetilbyder dersom du ønsker et gunstig forbrukslån.

OPP Finans stiller ingen spørsmål til hva du ønsker å bruke pengene til. Du kan derfor benytte dem til det du måtte ønske eller har bruk for uten at lånetilbyderen skal godkjenne det først. Det er altså helt opp til deg selv hva du vil bruke forbrukslånet ditt på, enten du vil pusse opp badet eller kjøkkenet, behøver en ny bil, en etterlengtet ferie eller kanskje noe helt annet. Kun fantasien setter grensene her.

OPP Finans` filosofi

OPP Finans har som mål å være det selskapet som er spesialist på forbrukslån. En viktig målsetning hos selskapet er å tilby skreddersydde løsninger som er tilpasset til hver enkelt kundes behov. Fordi hver kunde har en individuell økonomi, må lånene tilpasses denne og kundens behov. Selskapets filosofi går ut på å gi kundene et lån de kan leve med, og det skal være minst mulig risiko forbundet med lånet.

OPP Finans` viktigste oppgaver er å:

 • Tilby lån tilpasset den enkelte kundes økonomi
 • Være ansvarlige, troverdige og seriøse lånegivere
 • Tilby lån som kan konkurrere med markedets priser
 • Gi gode, individuelle risikovurderinger
 • Høy kundetilfredshet

OPP Finans` spesialiseringsområde

OPP Finans er en relativt ny lånetilbyder på det norske markedet. De har spesialisert seg på forbrukslån samt refinansiering av smålån for å bli kvitt kredittkortgjeld. Selskapet ønsker å gjøre det lett for folk å ta opp et lån og tilpasse hvert lån til den enkelte forbruker. Derfor er OPP Finans en fleksibel lånetilbyder som har en stor målgruppe. Hos OPP Finans kan du søke om forbrukslån fra 10.000 kr. til 500.000 kr. Forbrukslån er lån uten sikkerhet, det vil si at lånetilbyderen stiller ingen krav til sikkerhet i form av eiendom, bil, båt eller lignende. Selskapet ligger ofte på topp når det gjelder tilbud av forbrukslån med den laveste rente.

Det har kommet et nytt forbrukslån på det norske markedet, og det er et nytt produkt med en gammel historie. Bak OPP Finans står selskapet Gjensidige, og dette nye låneproduktet tilbyr lån på mellom 10.000 og 250.000 kroner. Med et forbrukslån fra OPP Finans velger du selv hva du ønsker å benytte pengene til, og en lånekalkulator som ligger på søknadssiden beregner enkelt hvor mye lånet vil koste deg hver måned.For å kunne få innvilget et forbrukslån fra OPP Finans må du ha fylt 21 år og ha en fast årsinntekt på i hvert fall 200.000 kroner. Dette sammen med en stabil økonomi, ingen betalingsanmerkninger og at du har vært bosatt i Norge i 3 år gjør at din søknad om lån blir godkjent innen kort tid. Du mottar en SMS som bekrefter at søknaden er godkjent, og pengene blir deretter overført til din konto.

Hva tilbyr OPP Finans?

OPP Finans tilbyr forbrukslån uten sikkerhet med en kredittramme på 500.000 kr. Samt refinansiering av kredittkortgjeld.

Kredittkortgjeld kan være svært belastende og er i tillegg meget dyrt, da rentene ofte er høye. Mange har kredittkortgjeld i Norge i dag, ettersom det er blitt lett å ta opp forbrukslån. Derfor kan det lett samles opp kredittkortgjeld uten at man er bevisst på dette. Hvis man ikke har en konkret plan for nedbetaling av denne gjelden, kan det bli en ubehagelig overraskelse når regningene en dag skal betales. Hvis man befinner seg i en situasjon hvor man ikke kan nedbetale hele gjelden, kan refinansiering av kredittkortgjeld være et godt alternativ.

Refinansiering for å slette gjeld

Det kan være lett å glemme at hver gang man bruker sitt kredittkort, låner man penger. Hvis man betaler hele kredittkortregningen innen betalingsfristen, slipper man renter og gebyrer. Hvis man imidlertid betaler regningen for sent, oppstår det problemer. Da får man renter, som kan være ganske høye. I tillegg risikerer man å måtte betale gebyrer fordi betalingsfristen er overskredet.

I dette tilfellet er refinansiering en mulighet for å slette kredittkortgjelden. Her samles de små forbrukslånene til et enkelt lån, og det kan gjøre det enklere å beholde oversikten og minske renter og gebyrer.

Hvordan foregår refinansiering?

Refinansiering foregår ved at man kontakter en tilbyder av slike tjenester og de vil deretter gi deg et tilbud. Du er ikke forpliktet til å godta dette tilbudet, så det er helt uforpliktende å forhøre seg om muligheter av refinansiering av kredittkortgjeld. Tilbudet om refinansiering bør alltid leses helt igjennom før du velger å godta eller avslå tilbudet. Med det samme du godtar et tilbud om refinansiering, vil lånetilbyderen ta de neste skrittene i prosessen. Du som lånetaker behøver heretter kun å forholde deg til dette låneselskapet. Derfor er refinansiering av kredittkortgjeld ofte økonomisk lønnsomt, og gir deg dessuten bedre struktur og oversikt i din økonomiske hverdag.

Er refinansiering for å slette kredittkortgjeld en god løsning?

Det ideelle er å ikke ha mer enn et kredittkort med gjeld, og minst halvparten av kredittkortregningen skal kunne betales ned i løpet av hver måned. Hvis du er i en situasjon hvor du ikke kan betjene gjelden på et eller flere kredittkort kan refinansiering være en løsning for deg. Når du får styr på gjelden din fungerer også din økonomiske hverdag bedre. Du kan kontakte OPP Finans for å høre nærmere om refinansiering av kredittkortgjeld og hvilke muligheter de kan tilby for å hjelpe deg best mulig.

Hvilke krav stiller OPP Finans til sine lånetakere?

 • Aldersgrensen er 21 år
 • Du må være norsk statsborger eller ha bodd i Norge i minst 3 år
 • Du må ha minimumsinntekt på 200.000 kr før skatt
 • Hvis du allerede er kunde hos OPP Finans og ønsker et nytt lån må du ha vært kunde i 6-12 måneder
 • OPP Finans foretar en kredittvurdering av deg før de kan innvilge lånesøknaden
 • Ingen betalingsanmerkninger eller inkassosaker
 • Du må ha en stabil økonomi slik at du kan betjene lånet
 • Kredittrammen er 500.000 kr.
 • Nedbetalingstiden er på 15 år
 • Den effektive rentesatsen ligger på 17%

Fordeler hos OPP Finans

OPP Finans har noen fordeler som er viktige med hensyn til forbrukslån. De tilbyr en høy kredittramme, en lang nedbetalingstid samt refinansiering av smålån.

OPP Finans har dessuten relativt lave gebyrer. Når man tar opp et forbrukslån skal man også betale en del gebyrer i denne forbindelsen. Ett av disse gebyrene er det prosentbaserte etableringsgebyret, og dette er blant det billigste på markedet hvis forbrukslånet ditt er under 50.000 kr. Behandlingtiden hos OPP Finans er meget kort – mellom 2 til 3 dager og pengene blir overført til kontoen din i løpet av kort tid etter at søknaden er blitt godkjent. Rentesatsen tilpasses individuelt, avhengig av din personlige økonomi. Derfor er det greit å huske at jo bedre

Det er også viktig å merke seg at ved forbrukslån fastsettes renten til den individuelle lånetaker, og rentesatsen er avhengig av lånetakerens betjeningsevnen til å nedbetale lånet. Derfor får ikke alle den samme rentesatsen og hvis man har en svak økonomi eller nedsatt betjeningsevne kan rentesatsen bli en del høyere.

Ulemper hos OPP Finans

OPP Finans stiller strengere krav til lånesøkere enn flere av de andre lånetilbyderne på det norske markedet. For å få innvilget lånesøknaden må du blant annet ha fylt 21 år, ikke ha noen betalingsanmerkninger og tjent minst 200 000 kr. de siste to årene. OPP Finans tilbyr ikke signering fra BankID Mobil, noe som kunne ha lettet leve søknadsprosessen.

I følge forbrukertjenesten Testerne A/S kunne OPP Finans tilbudt et lavere etableringsgebyr for forbrukslån under 50 000 kr., og OPP Finans`etableringsgebyr er riktignok lavt, men ligger ikke blant de laveste når det gjelder små forbrukslån.

Gebyrer hos OPP Finans

Denne lånetilbyderen har et etableringsgebyr på 950 kr. og termingebyret er 50 kr. Årsprisen hos OPP Finans er på 0 kr.

Hva mener andre om OPP Finans?

Forbrukertjenesten Testerne A/S sjekker og sammenligner ulike forbrukslån på markedet. Testerne A/S har en test som kalles «Forbrukslåntesten», som er en gratis, nøytral og forbrukerorientert nettjeneste. Den sammenligner flere forskjellige forbrukslån for å finne frem til de beste forbrukslånene på markedet. Tjenesten har gitt OPP Finans terningkast 5 og kåret lånetilbyderen til:

Nr. 1 i testen «Store lån»

Nr. 2 i testen «Beste forbrukslån 2015»

Nr. 2 i testen «Beste forbrukslån 2016»

Nr. 2 i testen «Lån uten sikkerhet»

På tjenestens hjemmeside kan du lese hele deres vurdering av OPP Finans.

På bakgrunn av denne vurderingen fra Testerne A/S fremstår OPP Finans som en seriøs og troverdig lånetilbyder som kan tilby gode vilkår og lave rentesatser til svært mange kunder, og de går inn for å tilpasse hvert forbrukslån individuelt.