LEASY

Lånebeløp Løpetid Effektiv rente
10 000 - 600 000 kr 1 - 15 år 5,17 - 40%
Annonselenke
 • Raskt svar

 • Vi finner det billigste lånet

 • Gratis og uforpliktende tjeneste

Eksempel: Nominell rente 11.39%, effektiv rente 11.31%, 150 000kr, o/5 år, kostnad 43.467. Totalt 193.467
25 000 - 500 000 kr 1 - 15 år 6,49 - 22%
Annonselenke
 • Tilbud fra opptil 13 banker

 • Gratis

 • Uforpliktende søknad

Eksempel: 250.000 kr. over 5 år, effektiv rente 14,87%, Etableringsgebyr 950 kr, totalt 392.901 kr.
10 000 - 600 000 kr 1 - 20 år 5,11 - 20,54%
Annonselenke
 • Det er helt uforpliktende

 • Det koster deg ingenting

 • Søk lån hos 24 banker

Eksempel: Nominell rente fra 4,90% til 19,90%. Eksempel: Nominell rente 11,9%, eff. rente 13,7%, 100.000 o/5 år, kostnad 35.858, totalt 135.858.
5 000 - 500 000 kr 1 -15 år 6,32 - 32,9%
Annonselenke
 • Tilbud fra opptil 15 banker

 • Få laveste renten

 • Gratis

Eksempel: Nom. rente 12,9 %, eff. rente 15,52 %, 75 000 kr o/5 år, kostnad 30 509 kr, totalt 105 509 kr.
5 000 - 500 000 kr 1 - 15 år 6,9 - 24,9%
Annonselenke
 • Svar fra 15 banker

 • Få laveste renten

 • Helt kostnadsfritt

Eksempel: 100 000 kr, 5 år, nom. rente 12%, etabl.-/termingeb. 0kr gir eff. rente 12.68%. Totalkostnad: 133 467 kr
25 000 - 500 000 kr 1 - 15 år 6,86 - 24,63%
Annonselenke
 • Spar tid og penger

 • Uten forpliktelser

 • Ansvarlig långiver

Eksempel: 50 000 kr over 5 år, effektiv rente 15,2%, kostnad 19 779 kr, totalt 69779 kr.
5 000 - 600 000 kr 1 - 5 år 7,99 - 19,99%
Annonselenke
 • Ha full kontroll via appen

 • Tilbyr kredittkort

 • Samle lån & kredittkort

Eksempel: Effektiv rente 13,81%, 100.000 o/2 år, etabl.geb. 950, kostnad 13.965. Total: 113.965.Løpetid 1-5 år. Maks. effektiv rente 35,01%.

Listen viser et bredt spekter av lånemarkedet som vi for tiden anbefaler. Vi samarbeider med de ovennevnte låneleverandørene og mottar provisjon herfra når du får et lån. Det er ingen kostnader for deg som forbruker, og du betaler bare utgiftene du er enig med bankene.

LEASY

Hvem er LEASY?

L'EASY er en dansk virksomhet som ble grunnlagt tilbake i 1985 av Niels Thorborg. Den gang gikk selskapet under navnet ”VaskRent”. L'EASY ble omdøpt i 1992 til sitt nåværende navn og er i siden 2010 en del av 3C Group, som omfatter selskaper som L'EASY, Thorn, D:E:R, Inspiration og wupti.com.

Selskapets viktigste produkter er utleie av forbruksvarer som harde hvitevarer, PC´er, TV/DVD/Surround, digitalkameraer og mobiltelefoner samt forbrukslån uten sikkerhet til privatpersoner. LEASY er et kjent og veletablert firma i Norden. Selskapets hovedkontor og danske call center ligger midt i sentrum av byen Odense i Danmark, som også er byen hvor konseptet bak selskapet ble født.

Historien bak LEASY

LEASY ble grunnlagt midt på 1980-tallet. På dette tidspunktet drev de to virksomhetene TeleRent og D:E:R med utleie av TV og video på det danske markedet. Dette ga inspirasjon til den dengang 21-årige økonomistudenten Niels Thorborg fra Odense, som gikk og funderte over hvorfor disse to firmaene kun leide ut video og TV, når det også den gang fantes mange andre spennende og nyttige produkter på markedet, som kunder trolig også var interesserte i å leie.

Niels undret seg også over hvorfor de hadde butikker spredt over hele landet, ettersom dette ville forårsake høyere omkostninger for bedriften. Niels Thorborg kom selv fra en kjøpmannsfamilie og hadde derfor erfaring med salg av hvitevarer og handel generelt.

Disse funderingene og kjøpmannsbakgrunnen gjorde at den unge økonomistudenten fikk en idè. Denne idèen gikk ut på å leie ut vaskemaskiner til folk som hadde behov for det. Kundene skulle også ha det praktisk hvis behovet for å leie en vaskemaskin oppstod, derfor måtte selve veien til butikken forenkles, og her var innovasjon og nytenking nødvendig.

Dermed ble idèen om utleie av vaskemaskiner per telefon skapt. Først ble idèen prøvd ut kun på hobbybasis, men konseptet viste seg å fungere svært bra. Derfor bestemte Niels seg for å slutte på studiet og i stedet arbeide med sin nye utleieforretning som fulltidsjobb.

I august 1985 ble dermed firmaet VaskRent etablert på det danske markedet og forretningen viste seg å være en stor suksess. Syv år senere fikk firmaet sitt nåværende navn LEASY og produktutvalget ble stadig utvidet og modernisert. Siden den gang har det kun gått en vei for firmaet – oppover. Og det gjør det fortsatt i dag.

Derfor er LEASY i dag er en stor og viktig arbeidsgiver i Skandinavia med ca. 450 medarbeidere.

I 1998 ble selskapet også etablert i Sverige og i 2001 kom LEASY til det norske markedet. I 2006 startet selskapet opp i Nederland. I mai 2005 ble LEASY kjøpt opp av selskapet D:E:R og i 2006 kjøpte LEASY Thorn-selskapene i Norge og Sverige.

I 2013 hadde LEASY en omsetning på 1,8 mia. kroner og 900 medarbeidere i hele Norden. I dag eies firmaet fortsatt av Niels Thorborg og bedriften har fortsatt en høy omsetning – ca. 1 milliard danske kroner.

LEASYs verdigrunnlag

LEASY går inn for å sikre kundene enkelthet og god service fra første stund, og med sitt konsept om at ”Peter leverer og installerer” ønsker virksomheten å få flest mulig fornøyde kunder og nå ut til en stor målgruppe. Dette må sies å ha lykkes for selskapet, fordi LEASYs kunder er representanter fra store deler av den danske befolkningen; både yngre, eldre, singler og familier handler hos LEASY. I dag leverer firmaet varer hver dag i hele Danmark.Dette er et godt tegn og viser at danskene setter pris på LEASYs store utvalg av varer og finansieringsløsninger.

Kundeservice er dessuten er meget viktig element i LEASYs konsept og verdigrunnlag. Derfor forsøker de alltid å forbedre denne servicen og foretar regelmessige undersøkelser blant kundene for å teste kundetilfredsheten og løse eventuelle misforståelser eller problemer som har oppstått.

LEASYs spesialiseringsområder

Kvalitetsprodukter

L'EASY leverer kun produkter av høy kvalitet. Alle produktene fra LEASY er håndplukket på forhånd. Dermed oppfyller de de strenge kravene som stilles for at de kan bli solgt i nettbutikken.

LEASY har et meget stort produktutvalg og konkurransedyktige priser, noe som gjør at de henvender seg til en stor målgruppe og kan dekke svært mange behov.

Forbrukslån til privatpersoner

LEASY tilbyr også mindre forbrukslån til privatpersoner hvis du oppfyller betingelsene deres. Du kan låne opp til 50 000 kr. og du har mulighet til selv å velge hvor lang nedbetalingstiden skal være.

Råd og veiledning

På firmaets hjemmeside www.leasy.no finner du råd og veiledning om ulike produktområder, og du finner en mengde produktopplysninger og spesifikasjoner for de enkelte produktene. Hvis du har spørsmål om et produkt eller ønsker hjelp til å finne det rette produktet kan du alltid kontakte LEASYs kundeservice og få hjelp av en av firmaets salgskonsulenter.

Hva kan LEASY tilby?

LEASY tilbyr forskjellige mindre forbrukslån til alle som oppfyller betingelsene selskapet stiller.

LEASY tilbyr to typer lån: Et lavrentelån og et kontant lån. Lavrentelånet har en kredittramme på 50.000 kroner, mens det maksimale lånebeløpet på kontantlånet er på 25.000 kr. Ved lavrentelånet blir den individuelle situasjonen til hver lånesøker vurdert og det tas hensyn til denne.

Selskapet foretar også en kredittvurdering av lånesøkere. Renten fastsettes individuelt og er avhengig av lånesøkerens personlige økonomi og økonomiske situasjon. Jo bedre økonomi og inntekt, jo lavere blir renten. Hvis man ikke kvalifiseres til et lavrentelån blir man automatisk ført videre til et kontantlån.

Her blir det ikke tatt individuelle hensyn.

LEASY reklamerer med at du hos dem får store opplevelser til små månedspriser. Du bestemmer selv hvordan du vil betale varene, og her har du to muligheter: Kontant betaling (I dette tilfellet betales hele beløpet med en gang) og finansiering (Her deles betalingen opp over en lengre periode som du selv bestemmer).

LEASY har mer enn 25 års erfaring fra salg og utleie av hvitevarer, TV/DVD/Surround, digitalkameraer, PC’er og mobiltelefoner i hele Skandinavia og er derfor veletablerte og godt kjent på markedet både i Norge og resten av Skandinavia. LEASY har presset de månedlige prisene nedover mens kvaliteten påstås å være på topp. Dette er for å trekke flere kunder og for å rekke ut til en større målgruppe.

De to finansieringsmulighetene gir kundene større frihet og fleksibilitet som man ikke finner blant mange av de andre finansieringsselskapene på markedet. Derfor er LEASY unik på akkurat dette området.

Hos LEASY kan du som kunde fritt velge selv å bestemme den månedsprisen og nedbetalingstiden som passer best til deg og din personlige økonomi. Dette gir stor frihet og fleksibilitet, og for mange forbrukere er dette med til å gjøre LEASY til en attraktiv leverandør av produkter og mindre forbrukslån.

Hvilke krav stiller LEASY til lånesøkere?

I likhet med andre finansieringsselskaper stilles det noen krav for å få innvilget lånesøknaden hos LEASY. 

Disse kravene er at lånetakeren oppfyller følgende betingelser:

 • Er fyldt 20 år
 • Ingen betalingsanmerkninger
 • Kan dokumentere sin egen inntekt. Selvstendig næringsdrivende dokumenterer for egen inntekt via seneste årsoppgjørelse og årsregnskap
 • Aksepterer LEASYs lånebetingelser
 • Gir samtykke til at L'EASY A/S løpende kan innhente generelle kredittopplysninger på debitor hos kredittopplysningskontorer og advarselsregistrer og disse opplysningene sammen med debitors øvrige opplysninger kan videregis til L'EASY A/S konsernforbundne selskaper (D:E:R A/S).

Viktige fordeler hos LEASY

 • Nedbetaling til små månedsbeløp
 • Du kan betale tilbake lånet når du selv ønsker
 • Fast årlig rente fra 9,9%
 • Endelig kredittvurdering avgjør hvor høy renten blir på ditt lån
 • Bestem selv tilbagebetalingsperioden på op til 72 måneder
 • Du får pengene direkte inn på bankkontoen din
 • LEASY ønsker ikke å vite hva du bruker pengene på
 • Fleksible betalingsmetoder

Bestilling via telefon eller hjemmeside

Du kan bestille dine varer direkte hos LEASY enten på telefon eller på virksomhetens hjemmeside. Du kan søke om et forbrukslån på LEASYs hjemmeside med BankID og LEASY stiller ingen krav til hva du skal bruke pengene på. Du kan selv bestemme hvor mye du vil betale hver måned.

Ifølge LEASY får du hos dem et unikt konsept som inneholder både rådgivning om varer, valg av produkter og finansieringsmuligheter samt levering og installering av produktene ved at fagfolk som kommer hjem til deg.

Du kan selv velge betalingsmulighet

Hos LEASY kan du velge mellom:

 • Kontantbetaling – du betaler hele beløpet på én gang
 • Finansiering – du deler opp betalingen over en lengre periode som du selv bestemmer

LEASY leverer og installerer dine varer

Uansett hvilken betalingsform du velger leverer og installerer LEASY varene hjemme hos deg. Dette koster ekstra, men frakten er gratis.

Rask leverin

LEASY leverer varene hjemme hos deg så raskt som mulig, og det er uansett om du velger å betale hele beløpet med en gang eller å dele opp betalingen over en lengre periode. Sammen med kunden avtaler LEASY et tidspunkt for levering av varene.

LEASY ønsker å gi sine kunder trygghet

Hvis du som kunde skulle angre kjøpet ditt eller ombestemmer deg, har du hos LEASY 14 dagers angrerett fra leveringstidspunktet. Kontakt i så fall LEASY, så vil de komme og hente produktet. For å kunne få pengene for varene tilbake kreves det at varen(e) returneres i samme stand som den eller de ble levert i.

Ulemper hos LEASY

LEASY har fått noe kritikk for sin oversikt over lånene de tilbyr, da denne blir anklagd for å være litt ugjennomskuelig. 

LEASY lover kundene lave renter, men de årlige omkostningene i prosent kan være vanskelige å finne i oversikten deres. Hvis man mangler erfaring og kunnskap om hva man bør være oppmerksom på i forbindelse med forbrukslån og lånemarkedet generelt, er informasjonen rundt dette ikke spesielt god og opplysende hos LEASY. 

Derfor bør man sette seg godt inn i regler og vilkår før man søker om et lån hos LEASY, og man bør be om å få grundig informasjon og veiledning før man godkjenner et evt. forbrukslån.