Lån på dagen

Lån på dagen er ikke mulig, men sammenlign andre lån her.

Tilbud oppdatert: 04/10-2022

Listen viser et bredt spekter av lånemarkedet som vi for tiden anbefaler. Vi samarbeider med de ovennevnte låneleverandørene og mottar provisjon herfra når du får et lån. Det er ingen kostnader for deg som forbruker, og du betaler bare utgiftene du er enig med bankene.

Moneybanker er en sammenligningstjeneste, vi formidler ikke lån.

Lån og realiser dine drømmer

Har du noe du lenge har hatt lyst til å gjøre, men aldri funnet den rette tiden, eller mangler ressursene? En drøm om å en dag ha din egen kino i kjelleren? Bygge om garasjen til gjesterom? Alltid drømt om å lære å surfe? Har du hele livet drømt om å reise til Sydney? Eller reise på skiferie til Alpene? Sammenlign og lån penger gjennom MONYEBANKER.no, og realiser dine drømmer - store eller små!

Har du alltid tenkt at du en dag skulle bli en god surfer, men hele tiden utsatt å faktisk lære å surfe? Vi utsetter og utsetter ting, noen ganger i det uendelige, og glemmer fort at livet er nå, og å fokusere på de tingene som gir oss glede. 

Sånn går det også ofte med livsdrømmer, vi legger de på hylla enten fordi vi ikke har tid, føler at vi ikke kan bruke tiden, eller fordi vi ikke har eller vil ta oss råd til det. Det koster noen ganger litt å oppfylle drømmene våre, og for å gå all in på surfedrømmen vil man måtte anskaffe et surfebrett, riktig utstyr, gjerne melde seg på et surfekurs, og kanskje til og med reise utenlands for å finne et sted der man kan både gå kurset, men også faktisk surfe. 

Til tross for at dette ikke nødvendigvis er de aller største kostnadene, er det likevel noe som for mange vil gjøre at de legger drømmen på hylla og tenker de sikkert får gjort det senere. Heldigvis finnes det enkle og gode muligheter til å oppnå drømmene sine likevel, og uten å måtte vente hele livet - sammenlign og lån penger gjennom MONEYBANKER.no og gi deg selv gleden av å realisere surfedrømmen! Med et forbrukslån har du gjennom en låneprosess muligheten til å realisere dine drømmer, og ikke vente til en bedre anledning.

Sammenlign og lån gjennom MONEYBANKER.no, så kan du finne det mest fornuftige forbrukslånet for deg og din økonomi. Forbrukslån kommer i utallige varianter, og det kan være vanskelig å forstå forskjellene mellom dem, eller finne ut av hvilket som passer deg bedre enn andre. 

Lån - en enkel guide.

Trinn 1: få oversikt over din økonomi og dine behov

Lån nå ved å fylle ut kriteriene for hvordan ditt neste lån skal se ut i søkemotoren på siden. Men først, finn ut hva disse kriteriene egentlig inneholder for deg.

Sett opp budsjett

Lån penger nå eller senere, det aller viktigste i forbindelse med å ta opp et lån, uavhengig av når du skal låne, er å sette opp et budsjett og få oversikt over din egen økonomi. På denne måten får du innsikt i hvor mye penger du allerede har, hvor mye penger du pleier å få inn, hvor mye du trenger å låne for å ha råd til det du har tenkt, og hvor mye du har kapasitet til å låne innenfor rammene av din private økonomi. 

Med en gang du vet hvor mye du har behov for å låne vil det kunne gjøre søkingen din mye mer målrettet, og vil det være enklere å utforske alternativene for finansiering. Lån til det du trenger, og ikke akkurat litt for lite eller akkurat litt mer enn du har råd til. Å sette opp et budsjett vil klargjøre nettopp disse tingene, så start alltid med dette.

Prioriter

Lån til det du vil, når du vil. Sett deg ned og bruk litt tid på å lage en liste over hva som er viktig for deg når du skal låne penger. Er det viktig at du får raskt svar på søknaden? Eller kanskje det er viktigere at nedbetalingene kan være fleksible, slik at du kan tilpasse de slik du selv synes er best? 

Eller er det viktigst at det ikke er noen etableringsgebyr? Forskjellige situasjoner tilrettelegger for forskjellige løsninger, og ulike personer har ulike preferanser, så lån penger på den måten du foretrekker. Det er på nettopp de tingene som nedbetalingsperioder, fleksibilitet, gebyrer og behandlingstid at forskjellene ligger mellom de ulike forbrukslånene, så her kan du spare både tid og penger på å sette opp en liste for deg selv med hva du synes er viktig å få ut av lånet ditt, og hvordan ditt neste lån skal se ut.

Trinn 2: Undersøk markedet.

Lån etter at du har kartlagt dine lånebehov, dine økonomiske rammer, og hva som er viktig for deg når du skal ta opp et lån, så du kan gå bedre i gang med å undersøke de ulike mulighetene. Fordelene med å ha gjort trinn 1, er at søkingen din nå vil være langt mer målrettet. 

Lånemarkedet er stort, og det kan være vanskelig å orientere seg blant alle som tilbyr «lån penger her». MONEYBANKER.no hjelper deg å undersøke markedet på den enkleste måten - du fyller ut hva du har behov for, vi plukker ut de mest fornuftige lånene. Informasjonen og forslagene vil alltid være i nyeste oppdatering, så alle tilbudene du får er reelle og tilgjengelige. 

Søkemotoren vil presentere de alternativene som passer best til de kriteriene du har oppgitt, og du kan ut fra listen velge å vise mer informasjon, hvor du kan kikke på de faktorene du har satt på prioriteringslisten din. Det er altså gjerne på disse elementene at lånene vil være litt forskjellige, så her kan du med fordel undersøke de ekstra informasjonene og sende inn søknad til det forslaget du liker best.

Trinn 3: Send inn søknad

Det siste trinnet i prosessen, her skal du bare sende søknaden av gårde og søke om et forbrukslån som passer dine behov. Sammenlign og lån penger gjennom MONEYBANKER.no, og du kan sende inn en helt uforpliktende søknad. Vi anbefaler å sende minst tre søknader, så kan du kikke på de individuelle tilbudene du blir tilsendt, og velge det mest fornuftige alternativet blant de beste forslagene.

Når du har søkt og fått bevilget et lån, husk også å oppdatere budsjettet ditt. Et lån endrer naturlig nok økonomien og hva som går inn og ut av kontoen din, så ved å oppdatere budsjettet unngår du å miste oversikten og i verste fall gå på en smell. Lån på den smarte måten, og hold deg oppdatert på din egen økonomi, så får du en god låneopplevelse.

Lån penger på forskjellige måter

Forbrukslån

Lån penger gjennom et forbrukslån, en mer og mer populær løsning for deg som har lyst på litt ekstra spillerom i økonomien. Forbrukslån er lån som ikke er tiltenkt en spesifikk investering. Ved et forbrukslån er det ingen som spør etter hva du skal bruke pengene på, noe som kan være veldig befriende. 

Forbrukslån gir deg friheten til å bruke pengene på nettopp det du har lyst til. Lån på internett, de fleste forbrukslån kan søkes om online, og behøver du ikke engang å møte opp for fysisk for å få bevilget. Et forbrukslån er like fint for deg som trenger litt mer penger til for eksempel oppussing av kjøkkenet, som for deg som ikke trenger like mye, men bare gjerne vil på en velfortjent ferie. 

Forbrukslån har ofte en høyere rente enn tradisjonelle banklån, så selv om det er en god mulighet til å få råd til det du har lyst til, bør du være ganske sikker på at du kommer til å ha råd til nedbetalingen av lånet også. Lån penger med fornuft, og ikke lån i større omfang enn du har bruk for, så vil du gjøre det enklere for deg selv. Rentenivået gjør blant annet at et forbrukslån bør ansees som et kortsiktig lån, jo raskere du nedbetaler, jo lavere beløp vil du betale i renter.

Husk å sjekke renten

Forbrukslån er beryktet å ha høy rente. Dette er til dels sant, de har en høyere rente, men ikke på et nivå som er fullstendig uoverkommelig. Hvilken rente du får i lånet ditt, vil på mange måter være avhengig av din individuelle situasjon, og hvor du låner pengene. 

Lån penger til det du vil med et forbrukslån, men undersøk kriteriene for lånet for å se om det passer inn i økonomien din. 

Sett gjerne opp et budsjett, så du har oversikt over hva som går inn og ut av kontoen, og lån penger basert på denne informasjonen. Lån penger ved å følge trinnene beskrevet over, og sjekk gjerne en ekstra gang hvor høy rente du kan tåle i lånet ditt, nivået kan nemlig endre seg i løpet av låneperioden. 

Bruk lånekalkulatoren til å se effekten av en renteøkning, og lån penger med denne marginen i bakhodet. Forbrukslån har relativt kort nedbetaling, men en renteøkning kan likevel utgjøre en forskjell når du skal låne penger, for eksempel:

Månedlige nedbetalinger ved et forbrukslån på 100.000 kroner, alle beløpene er oppgitt i norske kroner.

Forbrukslån bør benyttes hvis du vet du vil ha mulighet til å nedbetale lånet på forholdsvis kort tid, så vil rentene faktisk ikke være så skremmende som mange tror. Lån penger til det du ønsker, så lenge du har regnet på renten bør det ikke være problematisk.

Hvem fastsetter renten?

Renten avgjøres i stor grad av din personlige økonomi. Når du sender inn en lånesøknad blir denne individuelt behandlet, og får du et personlig tilbud tilbake basert på en kredittvurdering.  Send inn søknad flere steder - forskjellige lånetilbydere kan gi forskjellige renteforslag, og du vil kunne spare penger på å velge det beste nivået. 

Husk at det alltid er den effektive renten du burde sammenligne, da den nominelle renten ikke dekker ekstra omkostninger og gebyrer. Sammenlign og lån penger gjennom MONEYBANKER.no´s søkemotor, så kan du gratis og uforpliktende sende inn flere søknader.

Krav til deg som låner

Lån penger med et forbrukslån, kredittkort eller refinansiering. Alternativene er mange. Likevel stilles det noen krav til deg som skal låne penger, og skal disse oppfylles før du får lånet bevilget.

Forbrukslån har hatt en stor økning på lånemarkedet, og der det finnes mange varianter, finnes det også mange forskjellige betingelser. Disse vil du enkelt kunne se hvis du bruker MONEYBANKER.no sin sammenligningstjeneste, og skal være enkle å forstå. Generelt er det noen fellestrekk for de aller fleste forbrukslån:

Aldersgrense

Lån med eget ansvar for ditt lån, derfor skal du være myndig og over 18 år. I noen tilfeller er aldersgrensen satt høyere til 20 eller 23 år. Du kan låne penger stort sett hvor du vil etter fylte 25, men før det er det dessverre lånetilbydere som ikke vil tilby deg et forbrukslån. 

Aldersgrensene settes fordi man først og fremst skal kunne holdes ansvarlig hvis det skulle oppstå problemer, men også fordi unge mennesker ofte tenker kortsiktig og handler impulsivt. Lån kun penger når du har oversikt over økonomien, det er tryggere for deg og for lånetilbyderen, og jo eldre man blir, jo bedre kontroll har man som regel over egne finanser.

Registrering

Du kan låne de aller fleste steder hvis du har vært registrert i Folkeregisteret, eller har liknet i Norge, de siste tre årene. Du behøver med andre ord ikke å være norsk statsborger, så lenge du oppfyller andre kriterier.

Betalingsanmerkninger

Fordi forbrukslån ofte stilles uten sikkerhet er det et krav om at man ikke kan ha noen betalingsanmerkninger. Lån penger med omtanke, så vil du unngå å sette deg selv i en situasjon der en gammel betalingsanmerkning ødelegger for fremtidige planer. Har du anmerkninger stående eller en inkassosak løpende er det ikke mulig for deg å få lån, så prøv å kvitt deg med disse så fort som mulig.

Lån penger til refinansiering hvis du har utestående betalinger på forskjellige smålån, så kan du unngå at de går til inkasso.

Krav om inntekt

Inntektskrav er det ikke alle som har, men likevel stiller en god del av lånetilbydere krav om en viss inntekt før de vil bevilge et lån. Lån med fast inntekt, eller lån med en inntekt høyere enn et angitt nivå, vilkårene vil variere litt, men kravet kan være der. Lån penger uten sikkerhet, hvis du ikke er interessert i å oppgi inntekten din, eller søk om et mindre lån hvis du ikke oppfyller inntektsbetingelsene.

Lån til det du ønsker eller trenger nesten problemfritt, noen ganger må man bare søke det rette stedet. Det skal ganske mye til for at du ikke skal kunne finne et forbrukslån som passer dine behov og din individuelle situasjon, lån penger på det rette stedet bare. MONEYBANKER hjelper deg med å finne det riktige lånet for deg, bruk verktøyene som vår lånekalkulator og søkemotor, og lån penger til det du trenger!

Lån penger uten sikkerhet

Lån penger med et forbrukslån eller kredittkort, og få råd til alle dine drømmer, om de er store eller små. Det finnes altså forbrukslån i mange varianter, og det som skiller dem sterkest fra tradisjonelle lån er at du står fri til å bruke pengene der du vil. Dette gir også mulighet for å søke om lån uten sikkerhet.

Hva er sikkerhet?

Lån penger med eller uten sikkerhet, hva er egentlig forskjellen? Å stille sikkerhet for lånet betyr at du gir banken eller lånetilbyderen en garanti for at de ville få pengene sine tilbake, dersom du skulle havne i en situasjon der du ikke kan tilbakebetale som opprinnelig planlagt. 

Betaler du ikke avdragene som du skal, av den ene eller andre grunnen, har banken nemlig til slutt mulighet for å begjære den eiendommen eller verdien du har stilt som garanti, og selge dette så de får returnert hva de lånte ut til deg.

Fordeler med sikkerhet

Lån penger med sikkerhet hvis du kan, da det ofte gir bedre lånevilkår. For eksempel vil man ofte kunne få en lavere rente, fordi man ikke er en like stor risiko. I tillegg vil banken ha en garanti for at pengene kommer i retur, og vil kunne gi deg bedre vilkår for etablering, avdragsfrie perioder og termingebyrer. 

Lån penger med lavere rente vilkår, og lånet ditt vil høyst sannsynlig være blant de mest fornuftige du kan få. Lån med sikkerhet betyr også at du har stilt en verdi, som for eksempel boligen, som utgangspunkt for lånet ditt, og kanskje er totalverdien større enn ditt nåværende lån. Det gjør for eksempel at hvis du senere har behov for litt ekstra penger, så vil de fleste lånetilbydere være villige til å øke lånet ditt til et høyere beløp, basert på den samme garantien du har stilt fra før. 

Lån med sikkerhet hvis du skal låne større beløp, og still garantien i noe med forholdsvis stabil verdi, så har du muligheten til å få et godt lån med gode lånevilkår.

Ulemper med sikkerhet

Ikke alle har mulighet for å stille eiendom eller verdi som garanti for lånet, enten fordi man ikke har det, eller andre grunner til at man ikke vil eller har mulighet. Lån uten sikkerhet dersom du er en av dem, så har du like fullt muligheten for å realisere dine drømmer. 

På samme måte som et lån med sikkerhet er en fordel for vilkårene, vil et lån uten sikkerhet kunne påvirke vilkårene til å bli litt dårligere. Dette betyr ikke at de blir veldig dårlige, men deg som låner representerer nå en større risiko for lånetilbyderen, og det dekkes ofte inn gjennom litt høyere rentenivå, og høyere etableringsgebyr. 

Lån penger uten sikkerhet har altså den ulempen at man betaler litt mer for å låne penger, men den store fordelen er at man er langt mer fri til å bruke pengene uten at noen skal ha innsyn i dine eiendommer eller verdier. 

I tillegg finnes det mange som rett og slett ikke har mulighet til å stille garanti, men likevel har et reelt behov for å låne penger. Lån penger uten sikkerhet hvis du har bruk for et mindre lånebeløp på kort sikt. Flere har for eksempel ingen ønsker om å eie bolig eller bil, men kan likevel ha behov for et lån til andre ting.

Lån uten sikkerhet, og ikke la mangel på eiendom ødelegge fremtidsdrømmene.

Kostnader ved mislighold av lån

Hva er mislighold av lån?

De aller fleste av oss vil i løpet av livet ha en eller annen type lån, og for de aller fleste av oss vil dette være helt overkommelig og problemfritt. Likevel kan det være man havner i en situasjon der det plutselig ikke lenger er så overkommelig, og det er utfordrende eller nesten umulig å betale lånet tilbake. Dette kalles mislighold av lån - at du ikke lenger er i stand til å oppfylle de betalingsforpliktelsene du har signert på da du tok opp lånet.

Årsaker til mislighold av lån

I det utbredte lånemarkedet som finnes i dag, og de mange forskjellige alternativer til å få litt ekstra penger på kontoen, er det dessverre noen som tar seg litt vann over hodet, og kanskje låner mer enn de egentlig har kapasitet til innenfor rammene av sin personlige økonomi. 

Lån penger online, lån penger i form av kredittkort - alternativene er mange, og lett tilgjengelige. Dette har mange fordeler, og er for mange en god mulighet til å få råd til det de trenger når de trenger det, eller for å bruke sine ressurser på en måte som gir mest utbytte for pengene. For andre derimot, kan det være en fristelse å bruke mer enn man har råd til, og kan man havne i en uheldig situasjon der man ikke lenger har oversikt over økonomien eller lånet.

Andre årsaker kan være fullstendig uforutsigbare, som for eksempel arbeidsledighet, skilsmisse, sykdom eller dødsfall, som endrer en økonomisk situasjon.

Kostnader ved mislighold av lån

Aldri lån uten å sette deg inn i lånet først, både i form av hvor stort lån du kan tåle, men også inn i vilkårene for et lån. Ta høyde for at det kan oppstå en situasjon der betingelsene for lånet vil kunne endre seg, for eksempel en stigning i renten, og regn på hvor stor stigning du vil kunne tåle. 

En renteøkning er nemlig en av faktorene som kan endre seg i løpet av en låneperiode, og kan gjøre at du plutselig ikke har råd til nedbetalingen. Sjekk også hva gebyrene er for eventuell forsinket betaling, hvilke renter som løper på dette (forsinkelsesrenter), og hva eventuelle purregebyrer er. Sett deg også inn i vilkårene for nedbetaling, for avdragsfrie perioder, og for endringer i nedbetalingen. 

I verste fall kan mislighold medføre inkasso eller tvangsfullbyrdelse, og har du stilt sikkerhet for lånet kan banken begjære det du har stilt som garanti, så det kan ha alvorlige konsekvenser. Jo bedre informert du er, jo bedre er det.

Mislighold av lån er selvfølgelig svært uheldig, og kan medføre en del ekstrakostnader som muligens bare vil gjøre situasjonen enda mer uoverkommelig. Til eksempel har Easybank en forsinkelsesrente på 8,75 %. Si du fremdeles har 80.000 kroner utestående i gjeld og ikke betaler regningen, pålegges det plutselig 7000 kroner på lånet ditt, samt et 1. gangs purregebyr på 67 kroner. 

Mister du også neste betaling pålegges et 2.gangs purregebyr på 183 kroner, og plutselig har gjelden din vokst til nå 94.869 kroner, etter bare to manglende betalinger. Beløpene kan altså vokse seg store langt raskere enn man er klar over, og jo større de blir, jo vanskeligere blir de å få kontroll over igjen.

Løsninger og muligheter

De færreste av oss vil kunne klare oss gjennom hele livet fullstendig uten lån, og det er heller ikke løsningen. Lån penger med vissheten om at de skal betales tilbake, og lån penger med innsikt i hvor mye du har råd til å betale tilbake. Lån penger, men ikke glem at det er lånte penger, så burde nedbetalingen ikke være problematisk.

Skulle derimot situasjonen oppstå at du har tatt opp et lån, og ikke lenger vet hvordan du skal betjene det, så ta alltid kontakt med den du har lånt pengene fra, og helst så fort som mulig. Lån penger fra en tilbyder du stoler på, har hørt om eller på annen måte har kjennskap til, langt de fleste av disse vil være veldig behjelpelige og hjelpe deg så godt de kan med å finne en løsning på situasjonen. 

Dette kan være i form av avdragsfrihet en måned eller flere, eller en forlengelse av nedbetalingstiden. Lån til refinansiering hvis det er mange forskjellige smålån som er årsaken til at du har mistet oversikten, les mer om refinansieringslån på hjemmesiden vår.

En umiddelbar god løsning på problemet vil selvfølgelig være å stramme inn forbruket hvis man har mulighet for det. Det vil på relativt kort sikt kunne gi større spillerom i økonomien, og gi deg sjansen til å få hodet over vannet igjen i mer utfordrende perioder. Ikke lån penger i et minilån til å dekke en nedbetaling, hvis du har andre muligheter.

Kutt ut alle unødvendige utgifter, og sørg for at inntektene er høyere enn utgiftene, det er nødt til å være fokus når du har problemer med å betjene et lån.

Alltid behold oversikten

Det aller beste vil naturligvis være å unngå mislighold i første omgang, noe som kan gjøres ved å alltid ha oversikt over din egen økonomi. Ikke lån penger i større omfang enn du har kapasitet for å betale tilbake, men lån penger innenfor de rammene du har, så vil du i stor grad kunne unngå å havne i en situasjon der du ikke lenger kan betjene lånet ditt.

Forbrukslån - når lønner det seg?

Forbrukslån er mye omtalt, men uavhengig av hva som blir sagt, ser man en økning av antall forbrukslån i Norge. Markedet vokser i takt med behovene, og ut fra det store antall forbrukslån som er tilgjengelig i dag understrekes behovene, også gjengitt i en kraftig økning fra 2015 til 2016 i antall forbrukslån i norske hjem. Lån penger til bolig har blitt like vanlig som lån penger til oppussing, og forbrukslån er ikke lenger noe fremmed, men kan faktisk være en smart avgjørelse for mange.

Lån penger når du får mest bruk for dem, så får du mer ut av din egen økonomi. Men når lønner det seg egentlig mest med et forbrukslån?

Uforutsette utgifter

En klar situasjon hvor det vil lønne seg med et forbrukslån, er hvis det plutselig oppstår en uventet situasjon der du trenger penger i løpet av kort tid. Lån til en nødvendig reparasjon på bilen, lån penger til en glemt regning du virkelig må betale, lån penger til fuktskadene på badet - alle disse situasjonene er reelle og kan plassere økonomien din i en situasjon du ikke hadde regnet med å være i. Lån penger i et større eller mindre forbrukslån, så trenger du ikke å bekymre deg over disse utgiftene, eller hvordan du skal hente barna i barnehagen uten bilen.

Oppussing eller reparasjoner

Lån penger til å pusse opp, istandsette eller forbedre deler av boligen eller bilen. Dette har i seg selv en verdi i økt trivsel, men kan også være et smart trekk hvis du for eksempel ønsker å selge bilen eller huset. Lån penger til å gjøre bilen i litt bedre stand, så kan du få mer for den når du selger den.

Lån penger til å bygge om kjelleren til ekstra stue til tenåringen, så hverdagen blir litt mindre masete, eller lån penger til å endelig pusse opp kjøkkenet så du kan lage de lekre måltidene du alltid har drømt om. Forbrukslån kan være en god vei til å oppnå bedre livskvalitet og trivsel i hverdagen.

Lån til studiene

Det er allmennkjent at studenter ikke har veldig mye penger, og mange har allerede et studielån. Det burde ikke være en hemmelig at lånte penger skal betales tilbake og har man, som de fleste studenter, en lav inntekt er det også begrenset hvor mye man vil kunne avse til nedbetaling av et lån. 

Likevel kan det godt oppstå situasjoner der det kan være lønnsomt, eller nødvendig, å ta opp et lite lån. Eksempelvis skjer det dessverre at pc’er går i stykker, og gjerne på de mest ubeleilige tidspunktene, rett før eksamen eller midt i bacheloroppgaven. 

Lån penger til å kjøpe ny når du trenger det, og ikke mist verdifull tid til å jobbe med studiene. Lån selvfølgelig med vissheten at de skal betales tilbake. Som student kan man raskt få betalingsutfordringer, nettopp fordi man ikke har en spesielt høy inntekt.

Likevel er det også nettopp da man har mest behov for å være smart med de pengene man har, og bruke de når man får mest ut av dem. F

or eksempel kan det være det nærmer seg sommerferien hvor du vet du skal jobbe mye og vil ha nok penger til å kjøpe en ny laptop, men eksamen gjør at du trenger den nå og ikke om fire uker.

Gode tilbud

Uansett om man har mye eller litt mindre penger, så er vi alle interesserte i å få mest mulig ut av de pengene vi har. Lån på et gunstig tidspunkt, og du kan få mye mer ut av den økonomien du allerede har. Veldig ofte har vi planer for noe i fremtiden, om det er en ferietur, et nytt innkjøp eller noe vi har ønsket oss lenge og sparer til. 

Enkelte ganger hender det at disse tingene plutselig selges til en ekstra god pris, men kanskje akkurat litt før du har rukket å spare nok. Det er selvfølgelig synd å ikke benytte seg av et godt tilbud, spesielt hvis det var noe du uansett har planer om å anskaffe. 

Forbrukslån kan hjelpe deg med dette, og faktisk la deg spare penger med å handle på det rette tidspunktet. Lån på dagen til den ferieturen når den er på tilbud. Når du likevel har tenkt at du skal kjøpe noe, hvorfor ikke gjøre det så billig som mulig?