yA Bank kredittkort

yA Bank kredittkort » Unik frihet ✓ Kredittramme inntil 100.000 kr. ✓ Unikt fordelsprogram ✓ Gratis reiseforsikring med avbestillingsforsikring → Søk nå!

151 474
Brukere hjulpet av MONEYBANKER.no

yA Bank kredittkort

yA Bank kaller sitt kredittkort et av Norges beste kredittkort. Med rette? Det er godt mulig, om man tar i betraktning at det er gebyrfritt, tilbyr reise- og avbestillingsforsikring, samt har et rikt og spennende fordelsprogram. La oss gå i nærmere detalj på hva kredittkortet fra yA Bank kan tilby.

Hvor mye, og til hvilken pris?

Med yA Bank kredittkort kan du søke om å få inntil 100.000 kroner i kredittramme. Hvorvidt du kan få en såpass høy kredittramme, avhenger av din personlige økonomi og betalingsevne. Dette undersøkes av yA Bank gjennom en kredittvurdering. Med kredittkortet fra yA Bank får du dessuten femti dagers rentefri betalingsutsettelse. Om du innfrir kredittgjelden din før de femti rentefri dagene har gått, slipper du gebyrer for bruk av kredittkortet.

Kredittkortet fra yA Bank har hverken etableringsgebyr eller årsavgift. Både varekjøp, varekjøp med kontantuttak, samt kontantuttak i minibank, er gebyrfritt. Dette gjelder både i Norge og i utlandet. Når man gjør kontantuttak i minibank, regnes renten fra den dagen man tar ut pengene. Det finnes en maksgrense for hvor mye man kan ta ut i kontanter i løpet av et gitt tidsrom.

Et rabattprogram utenom det vanlige

Rabattprogrammet fra yA Bank skiller seg ut i positiv forstand, da det gir gode rabatter tilpasset den enkelte kredittkortbrukers behov. Det unike med rabattprogrammet fra yA Bank er at det gir brukeren muligheten til å velge mellom én av fire rabatter hver måned. Et eksempel kan være «4% på dagligvare, 5% på netthandel, 5% på elektronikk, eller 2% på alle kjøp opptil 25.000 kroner». Kredittkortbrukeren kan dermed velge hvilket tilbud som passer best den kommende måneden, basert på planlagte investeringer og generelt forbruk. Man kan enkelt gå inn på nettsiden til yA Bank og velge den rabatten man vil skal gjelde denne måneden.

Forsikret både borte og hjemme med yA Bank kredittkort

En annen fordel med kredittkortet fra yA Bank, er at det gir tilbud om gratis reise- og avbestillingsforsikring for reiser som er kjøpt med kredittkortet. Dette gjelder kun om minst 50% av transportkostnadene er betalt med kredittkortet fra yA Bank. Forsikringen dekker reiser på opptil 90 dager i hele verden (med visse unntak), men reisen må starte og ende i Norden. Forsikringen kan også dekke opptil kortholders familiemedlemmer som er med på reisen, eller eventuelt tre medreisende. En avbestillingsforsikring gjennom yA bank kan komme godt til nytte om man må avbestille en reise grunnet sykdom eller dødsfall, samt hvis man blir svindlet på reise. Med reiseforsikringen kan man få igjen penger for tapt eller forsinket bagasje. Personer eller familier som reiser mye kan spare mye penger å bruke et kredittkort med innebygget reiseforsikring, da det i enkelte tilfeller kan gjøre at en gjengs reiseforsikring blir overflødig.

Men kredittkortet fra yA Bank kommer ikke med tilbud om bare én forsikring – til kortet kan du nemlig også knytte en gjeldsforsikring som kan tre i kraft om du er ute av stand til å betale din kredittkortgjeld grunnet sykdom. Gjeldsforsikringen, også kalt betalingsforsikringen av yA Bank selv, dekker 5% av ditt skyldige kredittbeløp per måned i opptil tolv måneder. Slik unngår du at kredittkortgjelden og rentene øker om du befinner deg i en vanskelig periode. Denne forsikringen er ikke automatisk en del av pakken for alle som har kredittkort fra yA Bank, men den kan enkelt bestilles som tillegg gjennom yA Banks nettsider.

Omtale av yA Bank kredittkort

Mange snakker varmt om kredittkortet fra yA Bank, og kanskje særlig om rabattprogrammet de tilbyr. På nettsiden Norges Beste Kredittkort omtales kredittkortet fra yA Bank som det beste kredittkortet for ferien. I dette øyemed trekkes særlig det fleksible og brukerrettede rabattprogrammet fram, men også det faktum at kortet er gebyrfritt både i Norge og i utlandet. Foruten yA Bank, er det nemlig relativt få tilbydere som lar deg ta ut kontanter i utlandet uten ekstra gebyr. Men det er også andre som synes kredittkortet fra yA Bank er et solid kort: kredittkortet får en firer på terningen av både Dinero.no og Kredittkorttesten.no.

Hvem kan få kredittkort fra yA Bank, og hvordan går jeg fram for å få det?

Som ved enhver inngåelse av et kreditt- eller låneforhold, vil din mulighet for å få tilbud om en avtale avhenge av din personlige økonomi. Din økonomi vil dokumenteres for banken gjennom din søknad, samt gjennom kredittvurderingen som foretas av deg. Selv om resultatet av kredittvurderingen er det samme uavhengig av hvilken bank og tilknyttet selskap som foretar den, vil de ulike bankene kunne stille sine egne grenser., og «lese» kredittsjekken ut fra sine egne parametre for hva som er en sikker kunde. yA Bank stiller følgende generelle krav til sine kunder: de må ha fylt 20 år, må ha en inntekt på minst 200.000 kroner i året, samt være fri for betalingsanmerkninger.

Om du tror du innfrir kravene yA Bank stiller til sine kredittkortkunder, kan du enkelt gå inn på yA Banks nettsider og søke om kredittkortet allerede i dag. Skjemaet er delt inn i tre deler, der første del er personalia, andre del er opplysninger om din økonomi, og tredje del er ditt resultat. Når du har sendt inn skjemaet, vil du raskt motta et gjenpartsbrev som informerer om at det er foretatt en kredittvurdering av deg. Basert på kredittvurderingen og andre opplysninger du har gitt i søknaden, vil din kredittgrense bli satt. Om du innfrir kravene til å bli kredittkortkunde hos yA Bank, kan du også få velge din egen PIN-kode. Enkelt og greit – og hjem til deg i posten etter noen dager.

Hvis du ble nysgjerrig på hvorvidt du oppfyller kravene til å bli kredittkortkunde hos yA Bank, eller hvis du ble nysgjerrig på de ulike tilbudene du kan dra nytte av – gå inn på yA Banks nettsider her for å lese mer. På samme side kan du også søke om kredittkortet.