yA Bank kredittkort → Sammenlign og søk på MONEYBANKER.no

Unik frihet ✓ Kredittramme inntil 100.000 kr. ✓ Unikt fordelsprogram ✓ Gratis reiseforsikring med avbestillingsforsikring

Maks kreditt Effektiv rente Betalingsutsettelse
150 000 kr 25,4% Opptil 45 dager
Annonselenke
 • Rabatt når du handler

 • Reise- og avbestillingsforsikring

 • Ingen årspris

Eks.: Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.
100 000 kr 17,1% Opptil 50 dager
Annonselenke
 • Lav rente

 • Tilbud og rabatter

 • Apple Pay & Mobilbank

Eks.: Eff.rente 17,1 %, 15.000,- o/12 mnd. Kostnad: 1.323. Totalt 16.323
100 000 kr 23,1% Opptil 45 dager
Annonselenke
 • Opptjen CashPoints

 • Reise- og avbestillingsforsikring

 • 6 ukers rentefri

Eks ved utsatt betaling: eff 23,1%, 15000 o/12 m. Tot: 16.764
100 000 kr 23,41 - 24,41% Opptil 50 dager
Annonselenke
 • Gebyrfritt i bruk

 • Reise- og avbestillingsforsikring

 • Rabatt på nettbutikker

Eks.: Eff.rente 23,4 %, 15.000,- o/12 mnd. Kostnad: 1.780. Totalt 16.780.
100 000 kr 24,2% Opptil 50 dagar
Annonselenke
 • 50 dagar rentefri kreditt

 • Ingen årsavgift

 • Reiseforsikring

Eks.: Effektiv rente 24,20%, 15.000kr o/12mnd. Totalt 16.837 kr.
100 000 kr 24,6% Opptil 50 dager
Annonselenke
 • 4 % rabatt på reise

 • Rabatt uansett hvor du handler

 • Ingen årsgebyr

Eks.: Eff.rente 24,6 %, kr 35 000 o/12 mnd. Kostnad kr 4 349. Totalt kr 39 349.

Listen viser et bredt spekter av kredittkortmarkedet som vi for øyeblikket anbefaler. Vi samarbeider med leverandørene ovenfor og mottar provisjon herfra når du får kredittkort. Det er ingen kostnader for deg som forbruker, og du betaler bare utgiftene du er enig med bankene.

yA Bank kredittkort

yA Bank kaller sitt kredittkort et av Norges beste kredittkort. Med rette? Det er godt mulig, om man tar i betraktning at det er gebyrfritt, tilbyr reise- og avbestillingsforsikring, samt har et rikt og spennende fordelsprogram. La oss gå i nærmere detalj på hva kredittkortet fra yA Bank kan tilby.

Hvor mye, og til hvilken pris?

Med yA Bank kredittkort kan du søke om å få inntil 100.000 kroner i kredittramme. Hvorvidt du kan få en såpass høy kredittramme, avhenger av din personlige økonomi og betalingsevne. Dette undersøkes av yA Bank gjennom en kredittvurdering.

Med kredittkortet fra yA Bank får du dessuten femti dagers rentefri betalingsutsettelse. Om du innfrir kredittgjelden din før de femti rentefri dagene har gått, slipper du gebyrer for bruk av kredittkortet.

Kredittkortet fra yA Bank har hverken etableringsgebyr eller årsavgift. Både varekjøp, varekjøp med kontantuttak, samt kontantuttak i minibank, er gebyrfritt. Dette gjelder både i Norge og i utlandet.

Når man gjør kontantuttak i minibank, regnes renten fra den dagen man tar ut pengene. Det finnes en maksgrense for hvor mye man kan ta ut i kontanter i løpet av et gitt tidsrom.

Et rabattprogram utenom det vanlige

Rabattprogrammet fra yA Bank skiller seg ut i positiv forstand, da det gir gode rabatter tilpasset den enkelte kredittkortbrukers behov. Det unike med rabattprogrammet fra yA Bank er at det gir brukeren muligheten til å velge mellom én av fire rabatter hver måned. Et eksempel kan være «4% på dagligvare, 5% på netthandel, 5% på elektronikk, eller 2% på alle kjøp opptil 25.000 kroner».

Kredittkortbrukeren kan dermed velge hvilket tilbud som passer best den kommende måneden, basert på planlagte investeringer og generelt forbruk. Man kan enkelt gå inn på nettsiden til yA Bank og velge den rabatten man vil skal gjelde denne måneden.

Forsikret både borte og hjemme med yA Bank kredittkort

En annen fordel med kredittkortet fra yA Bank, er at det gir tilbud om gratis reise- og avbestillingsforsikring for reiser som er kjøpt med kredittkortet. Dette gjelder kun om minst 50% av transportkostnadene er betalt med kredittkortet fra yA Bank. Forsikringen dekker reiser på opptil 90 dager i hele verden (med visse unntak), men reisen må starte og ende i Norden.

Forsikringen kan også dekke opptil kortholders familiemedlemmer som er med på reisen, eller eventuelt tre medreisende. En avbestillingsforsikring gjennom yA bank kan komme godt til nytte om man må avbestille en reise grunnet sykdom eller dødsfall, samt hvis man blir svindlet på reise. Med reiseforsikringen kan man få igjen penger for tapt eller forsinket bagasje. Personer eller familier som reiser mye kan spare mye penger å bruke et kredittkort med innebygget reiseforsikring, da det i enkelte tilfeller kan gjøre at en gjengs reiseforsikring blir overflødig.

Men kredittkortet fra yA Bank kommer ikke med tilbud om bare én forsikring – til kortet kan du nemlig også knytte en gjeldsforsikring som kan tre i kraft om du er ute av stand til å betale din kredittkortgjeld grunnet sykdom. Gjeldsforsikringen, også kalt betalingsforsikringen av yA Bank selv, dekker 5% av ditt skyldige kredittbeløp per måned i opptil tolv måneder. Slik unngår du at kredittkortgjelden og rentene øker om du befinner deg i en vanskelig periode.

Denne forsikringen er ikke automatisk en del av pakken for alle som har kredittkort fra yA Bank, men den kan bestilles som tillegg gjennom yA Banks nettsider.

Hvem kan få kredittkort fra yA Bank, og hvordan går jeg fram for å få det?

Som ved enhver inngåelse av et kreditt- eller låneforhold, vil din mulighet for å få tilbud om en avtale avhenge av din personlige økonomi. Din økonomi vil dokumenteres for banken gjennom din søknad, samt gjennom kredittvurderingen som foretas av deg. Selv om resultatet av kredittvurderingen er det samme uavhengig av hvilken bank og tilknyttet selskap som foretar den, vil de ulike bankene kunne stille sine egne grenser., og «lese» kredittsjekken ut fra sine egne parametre for hva som er en sikker kunde. yA Bank stiller følgende generelle krav til sine kunder: de må ha fylt 20 år, må ha en inntekt på minst 200.000 kroner i året, samt være fri for betalingsanmerkninger.

Om du tror du innfrir kravene yA Bank stiller til sine kredittkortkunder, kan du gå inn på yA Banks nettsider og søke om kredittkortet allerede i dag. Skjemaet er delt inn i tre deler, der første del er personalia, andre del er opplysninger om din økonomi, og tredje del er ditt resultat. Når du har sendt inn skjemaet, vil du motta et gjenpartsbrev som informerer om at det er foretatt en kredittvurdering av deg.

Basert på kredittvurderingen og andre opplysninger du har gitt i søknaden, vil din kredittgrense bli satt. Om du innfrir kravene til å bli kredittkortkunde hos yA Bank, kan du også få velge din egen PIN-kode.

Hvis du ble nysgjerrig på hvorvidt du oppfyller kravene til å bli kredittkortkunde hos yA Bank, eller hvis du ble nysgjerrig på de ulike tilbudene du kan dra nytte av – gå inn på yA Banks nettsider her for å lese mer. På samme side kan du også søke om kredittkortet.