Santander Red

Maks kreditt Effektiv rente Betalingsutsettelse
150 000 kr 25,4% Opptil 45 dager
Annonselenke
 • Rabatt når du handler

 • Reise- og avbestillingsforsikring

 • Ingen årspris

Eks.: Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.
100 000 kr 17,1% Opptil 50 dager
Annonselenke
 • Lav rente

 • Tilbud og rabatter

 • Apple Pay & Mobilbank

Eks.: Eff.rente 17,1 %, 15.000,- o/12 mnd. Kostnad: 1.323. Totalt 16.323
100 000 kr 23,1% Opptil 45 dager
Annonselenke
 • Opptjen CashPoints

 • Reise- og avbestillingsforsikring

 • 6 ukers rentefri

Eks ved utsatt betaling: eff 23,1%, 15000 o/12 m. Tot: 16.764
100 000 kr 23,41 - 24,41% Opptil 50 dager
Annonselenke
 • Gebyrfritt i bruk

 • Reise- og avbestillingsforsikring

 • Rabatt på nettbutikker

Eks.: Eff.rente 23,4 %, 15.000,- o/12 mnd. Kostnad: 1.780. Totalt 16.780.
100 000 kr 24,2% Opptil 50 dagar
Annonselenke
 • 50 dagar rentefri kreditt

 • Ingen årsavgift

 • Reiseforsikring

Eks.: Effektiv rente 24,20%, 15.000kr o/12mnd. Totalt 16.837 kr.
100 000 kr 24,6% Opptil 50 dager
Annonselenke
 • 4 % rabatt på reise

 • Rabatt uansett hvor du handler

 • Ingen årsgebyr

Eks.: Eff.rente 24,6 %, kr 35 000 o/12 mnd. Kostnad kr 4 349. Totalt kr 39 349.

Listen viser et bredt spekter av kredittkortmarkedet som vi for øyeblikket anbefaler. Vi samarbeider med leverandørene ovenfor og mottar provisjon herfra når du får kredittkort. Det er ingen kostnader for deg som forbruker, og du betaler bare utgiftene du er enig med bankene.

Santander Red

Santander Red reklamerer med at deres kredittkort kan gi deg mer av det som mange trenger: «handlingsrom i hverdagen». For hvem kan ikke trenge handlingsrom i tider hvor man vet at penger kommer inn, men at de ikke kommer i tide til å rekke husleien eller den ene store regningen? Vi skal nå bli kjent med kredittkortet og dets ulike bruksmuligheter.

Kredittramme og rentefrihet med Santander Red

Med kredittkortet fra Santander Red kan du få en kredittramme på opptil 100.000 kroner, avhengig av din betalingsevne. Denne betalingsevnen vil beregnes ut fra en kredittvurdering, hvor det blant annet vil framkomme hvor mye du tjener, skatter og har i gjeld. Du vil også kredittvurderes om du søker om å høyne en kredittgrense når du allerede er kredittkortkunde hos Santander Red.

Som kredittkortkunde hos Santander Red får du inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse, noe som er relativt lang tid. Litt om rentefri betalingsutsettelse: dette vil si at hvis du tilbakebetaler/går i null på kredittkortet før den rentefrie perioden er over, vil du unngå å betale renter. Bruken av kreditt som buffer i din daglige økonomi vil derfor ikke har noen konsekvenser i form av gebyrer eller renter.

Den lange rentefri betalingsutsettelsesperioden fungerer i form av at faktura for bruk av kredittkortet sendes ut i slutten av hver måned (30 dager), og at denne fakturaen har en frist på 20 dager. Slik kan du beregne femti dagers rentefri betalingsutsettelse på eventuelle varekjøp.

Det lille ekstra: rabatter og tilleggstjenester

Santander Red mener at deres kredittkort er et av markedets gunstigste, og at det dessuten er enkelt og brukervennlig. Du kan for eksempel selvbetjene kredittkortkontoen gjennom flere kanaler, slik som «Min Side», «Kontofon» og «Mobilbank». Kredittkortet fra Santander Red passer også for den reiseglade: med kredittkortet fra Santander Red har du nemlig tilgang til 29 millioner brukersteder over hele verden.

Spesielt for kredittkortet fra Santander Red er også at du kan få tilgang til en rekke tilleggstjenester, fordeler, tilbud og rabatter. Vi skal nå se litt nærmere på disse.

Fordelsprogrammet «Kickback»

Når du er kredittkortkunde hos Santander Red, får du tilgang til fordelsprogrammet «Kickback» fra Santander. Hva går dette ut på? Konseptet er ganske enkelt: du får penger tilbake når du handler i en rekke nettbutikker som samarbeider med Santander. Og listen over disse er lang: blant annet kan du få Kickback fra kjente merkevareforhandlere som Apple, samt Zalando og Hotels.com.

Disse tre utgjør kun tre av over 200 bedrifter som gir deg Kickback om du bruker kredittkortet fra Santander Red når du handler hos dem. Du kan se den komplette listen over Kickback-aktører her.

I tillegg har du som holder av et Santander Red kredittkort tilgang til direkte rabatter hos skobutikken «Baresko» (rabatt på 20%), samt på utvalgte restauranter og spisesteder i mange norske byer (rabatt på opptil 25%).

En tilleggstjenester som kan være hendig for de som handler eller bestiller ting på nett, er Santander Reds tjeneste «Virtuelt Kort». Det virtuelle kortet er en digital kopi av ditt fysiske plastkort, som lar deg få tilgang til kortdetaljene som ofte etterspørres i nettbutikker. Du kan se det virtuelle kortet på Dine Sider.

Gebyrer og egenskaper hos Santander Red

Det er ikke hverken årsgebyr eller etableringsgebyr knyttet til å være kredittkortkunde hos Santander Red. Det er ingen gebyrer på varekjøp hverken i inn- eller utland, men kontantuttak i utlandet medfører ekstra utgifter. Det er dessuten en grense for hvor mye man kan ta ut kontant i løpet av et døgn.

En fullstendig liste over priser for bruk av kredittkortet fra Santander Red kan du finne her. Kredittkortet fra Santander Red bruker betalingssystemet Visa, og nye kort som sendes ut har alle mulighet for «kontaktløs betaling». Denne nye teknologien kommer i tillegg til dagens måter å betale med kortet på (som for eksempel chip), uten at det koster deg noe ekstra. Teknologien gjør at du trygt kan betale mindre summer uten å måtte taste inn pin-kode.

Hvordan søke om kredittkort fra Santander Red?

Å søke om kredittkort fra Santander Red er en prosess som kan gjøres direkte på Santanders nettsider. Lokalisér «Søk her»-knappen, og du blir sendt videre til søknadsskjemaet. Her bes du fylle inn ditt fødsels- og personnummer, samt fornavn og etternavn.

Med disse opplysningene kan banken foreta en kredittvurdering av deg som potensiell kunde, og deretter bedømmes det hvilken kredittgrense du kan ha på ditt kredittkort. 

I kredittvurderinger vil det blant annet framkomme opplysninger om inntekt og gjeld. Andre faktorer som styrer hvor lavt eller høyt kredittgrensen kan settes, er for eksempel alder. Da det hender at offentlig tilgjengelig informasjon ikke er oppdatert, anbefaler Santander Red at man sender inn sine tre siste lønnsslipper for å bekrefte nåværende inntekt.

Dette kan for eksempel være aktuelt om man nettopp har byttet jobb.

Andre obligatoriske personopplysninger er postnummer som samsvarer med personnummeret, samt et mobiltelefonnummer. Hvis du fyller inn e-postadressen din, får du muligheten til å velge en egen pin-kode til kortet ditt. Om du har BankID tilgjengelig mens du fyller ut søknaden, kan du legitimere deg samtidig som du fyller ut søknaden.

På denne måten kan du få kortet direkte tilsendt til din adresse hvis søknaden din om kredittkort fra Santander Red blir innvilget.

Siste steg før penger på konto

Etter at du har sendt inn din søknad, vil du motta et «gjenpartsbrev» fra et kredittvurderingsselskap som samarbeider med Santander. Det er pålagt av norsk lov at et slikt brev sendes ut til de som blir kredittvurdert, og kredittvurdering skal alltid foretas når en privatperson ønsker å gå inn i et låne- eller kredittforhold.

Om din økonomi tillater det, vil du med andre ord kunne ha ditt Santander Red kredittkort i postkassen i løpet av et par dager. Et godt alternativ til forbrukslån for deg som ikke nødvendigvis ønsker å binde deg til en lengre nedbetalingsplan.