re:member → Sammenlign og søk om kredittkort

Les gjennomgang av re:menber ✓ Kredittgrense opptil 150.000 kr. ✓ Reise- og avbestillingsforsikring ✓ Rabatter i utvalgte butikker

Tilbud oppdatert: 06/07-2022

Listen viser et bredt spekter av kredittkortmarkedet som vi for øyeblikket anbefaler. Vi samarbeider med leverandørene ovenfor og mottar provisjon herfra når du får kredittkort. Det er ingen kostnader for deg som forbruker, og du betaler bare utgiftene du er enig med bankene.

Moneybanker er en sammenligningstjeneste, vi formidler ikke lån.

Re:member

Kredittkortet fra re:member har fått mye god omtale, og tilbyr et bredt spekter av både generelle tjenester og tilleggstjenester. Det utmerker seg derfor som et komplett og konkurransedyktig kredittkort på det norske markedet. Du vil i den videre beskrivelsen bli bedre kjent med kredittkortet «Black» fra re:member, og hvilke tjenester du kan dra nytte av med dette.

Kreditt: øvre grense og rentebetingelser

Som bruker av kredittkortet fra re:member, kan du få så mye som opptil 150.000 kroner i kreditt. Kredittrammen settes individuelt, da den avhenger av den enkelte kundes personlige økonomi og betjeningsevne. Som de fleste andre kredittkort, tilbyr re:member en «rentefri kreditt»-periode.

Hos re:member er denne på opptil 45 dager, som vil si at du kan ha minus på kredittkortet i opptil 45 dager uten at det trekkes renter fra beløpet. Om du er en pliktoppfyllende og ryddig betaler som holder seg innenfor 45-dagersgrensa, kan du trygt bruke kredittkort uten at det påløper ekstra kostnader.

Når du har kredittkortkonto hos re:member har du dessuten muligheten til å velge «betalingsfri måned». Hvis du et gitt måned ikke klarer å betale ned på kredittkortet, kan betalingen utsettes i én måned. Dette forutsetter at du har hatt kortet fra re:member i mer enn seks måneder, og at du har vært en pliktoppfyllende betaler tidligere i kundeforholdet.

Å bruke kredittkort uten at det fører til ekstra kostnader for deg, forenkles også av det faktum at re:member er et gebyrfritt kredittkort. Kortet har ingen årsavgift, hverken det første året eller årene som kommer etter. Man kan forøvrig velge å bestille kredittkortet fra re:member med årsavgift.

I dette tilfellet vil man kunne få en noe lavere rente. Om man velger digitale løsninger som bruk av eFaktura og BankID, kan man også spare seg for eventuelle gebyrer.

Både generelle og spesielle fordeler med re:member

Kortet fra re:member kan benyttes på over 32 millioner brukersteder, både til varekjøp, netthandel og kontantuttak, både i Norge og i utlandet. Det kan brukes på brukersteder merket enten med Visa. eller MasterCard-merket.

Som de fleste andre kredittkorttilbydere, har re:member sitt helt egne fordelsprogram. Dette heter «re:member reward», og gir deg gode rabatter hos over 200 nettbutikker og spisesteder. I noen tilfeller opptil 25 prosent! Rabatten fungerer slik at den automatisk trekkes fra den månedlige fakturaen som du mottar fra re:member.

For å få rabatten i nettbutikkene må du logge inn med ditt re:member kortnummer (fire siste siffer), fødselsdato og postnummer på re:member sine nettsider. Etter at du har gjort dette kan du velge butikk og betale varen med ditt re:member kredittkort. Rabatten gjelder ved kjøp hos flere store kleskjeder, merkevareforhandlere som for eksempel Apple, reiseforhandlere som for eksempel Expedia, og mange andre. Rabattene kan variere i prosent, og kombinert med eksisterende salg hos samarbeidskjedene er det mye penger å spare på å bruke fordelsprogrammet bevisst.

Trygg på reise med re:member

En annen stor fordel med å ha kredittkort fra re:member, er at man kan få reiseforsikring om man bruker kredittkortet ved reisekjøp. Du må ha betalt minst halvparten av transportkostnadene med kredittkortet fra re:member for at forsikringen skal være gyldig. Det kan være lurt å være obs på at forsikringen opererer med aldersgrenser, og at den ikke er gyldig for personer som har fylt 80 år.

Forsikringen gjelder generelt for reiser på under 90 dager, men er ikke begrenset til noen spesiell del av verden. Forsikringen dekker ikke bare kortholder, men også dens familie eller eventuelle medreisende (opptil tre personer i tillegg til kortholder). De fullstendige vilkårene for reise- og avbestillingsforsikringen kan leses her.

Hvordan skaffe seg kredittkortet fra re:member?

Når du vil søke om kredittkort fra re:member, vil styrken på din personlige økonomi avgjøre hvilket av de tre kredittkortene fra re:member du får: «Silver», «Blue», eller «Black». Black er det kortet som er beskrevet i denne teksten hittil, da det har enkelte fordeler som de to andre kortene ikke har. Det er også det kortet som er tilpasset den høyeste kredittgrensen.

Silver og Blue kan gis til søkere med noe dårligere kreditthistorikk og lavere lønn. Denne tredelingen er til for både bankens og kredittbrukerens sikkerhet: kortet brukeren tildeles skal være mest mulig tilpasset personens individuelle behov og økonomi. Det skal godt gjøres å få maksimal kredittgrense (150.000 kroner) på kredittkortet fra begynnelsen av. Men om du er en god og stabil kunde som betaler tilbake i rett tid, finnes det gode sjanser for å kunne utvide kredittgrensen etter hvert.

Søknaden hos re:member er noe omfattende, men overhodet ikke vanskelig å fylle inn. Alt kan gjøres på deres nettsider. I første omgang bes du oppgi personalia i form av fødselsnummer, navn, e-postadresse og mobiltelefonnummer.

Du blir deretter bedt om å gi litt mer utfyllende personlig informasjon, om henholdsvis arbeidsforhold, sivilstand, boforhold og antall barn. Du må også svare på hvordan du ønsker svar på din søknad: enten på sms eller e-post. Videre bes du fylle ut mer dyptgående informasjon om din personlige økonomi.

Tilbakemelding og signering

Ut i fra hvilken svarform du har valgt, vil re:member ta kontakt med deg på sms eller e-post for å informere om hvilket kredittkort du eventuelt har blitt tildelt (Silver, Blue eller Black). Om du allerede har identifisert deg digitalt med BankID, kan kortet sendes direkte i posten til deg.

Hvis du lurer på om du oppfyller kravene til å bli kredittkortkunde hos re:member – gå inn på deres nettsider og søk, da vel!