Ikano Visa → Enkel og sikker kredittkort

Se gjennomgang av Ikano Visa ✓ Lån opptil 100.000 kr. ✓ Månedsrabatter ✓ Ingen årsavgift eller etableringsgebyr

Maks kreditt Effektiv rente Betalingsutsettelse
150 000 kr 25,4% Opptil 45 dager
Annonselenke
 • Rabatt når du handler

 • Reise- og avbestillingsforsikring

 • Ingen årspris

Eks.: Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.
100 000 kr 17,1% Opptil 50 dager
Annonselenke
 • Lav rente

 • Tilbud og rabatter

 • Apple Pay & Mobilbank

Eks.: Eff.rente 17,1 %, 15.000,- o/12 mnd. Kostnad: 1.323. Totalt 16.323
100 000 kr 23,1% Opptil 45 dager
Annonselenke
 • Opptjen CashPoints

 • Reise- og avbestillingsforsikring

 • 6 ukers rentefri

Eks ved utsatt betaling: eff 23,1%, 15000 o/12 m. Tot: 16.764
100 000 kr 23,41 - 24,41% Opptil 50 dager
Annonselenke
 • Gebyrfritt i bruk

 • Reise- og avbestillingsforsikring

 • Rabatt på nettbutikker

Eks.: Eff.rente 23,4 %, 15.000,- o/12 mnd. Kostnad: 1.780. Totalt 16.780.
100 000 kr 24,2% Opptil 50 dagar
Annonselenke
 • 50 dagar rentefri kreditt

 • Ingen årsavgift

 • Reiseforsikring

Eks.: Effektiv rente 24,20%, 15.000kr o/12mnd. Totalt 16.837 kr.
100 000 kr 24,6% Opptil 50 dager
Annonselenke
 • 4 % rabatt på reise

 • Rabatt uansett hvor du handler

 • Ingen årsgebyr

Eks.: Eff.rente 24,6 %, kr 35 000 o/12 mnd. Kostnad kr 4 349. Totalt kr 39 349.

Listen viser et bredt spekter av kredittkortmarkedet som vi for øyeblikket anbefaler. Vi samarbeider med leverandørene ovenfor og mottar provisjon herfra når du får kredittkort. Det er ingen kostnader for deg som forbruker, og du betaler bare utgiftene du er enig med bankene.

Ikano Visa

Ikano Bank beskriver sitt kredittkort som et kredittkort «litt utenom det vanlige». Faktorer som gjør at kortet skiller seg ut, er blant annet et unikt fordelsprogram og muligheten til å utsette betaling på visse kjøp i opptil ni måneder. I denne teksten kan du bli bedre kjent med Ikano Visa, for slik å forstå hva som gjør det så «uvanlig»!

Både gjengse og unike muligheter med Ikano Visa

Før vi går inn i de fordeler og spesielle egenskaper som er knyttet til kredittkortet Ikano Visa, skal vi se litt på de generelle egenskapene til kortet. Først og fremst – og kanskje noe mange kredittkortbrukere anser som det viktigste: kredittgrensen. Med Ikano Visa kan du oppnå en kredittgrense på 100.000 kroner.

Dette kommer man langt med både til formål som større investeringer, oppussing, og lange feriereiser. Om man vet at man er i stand til å betale tilbake pengene raskt. Aller gunstigst er det om man klarer å tilbakebetale det man har brukt på kredittkortet innen den rentefri betalingsperioden er over. De fleste banker tilbyr en rentefri betalingsperiode på mellom tretti og femti dager, og Ikano Banks grense ligger på femti dager.

Men Ikano Bank har en ekstra løsning for betalingsutsettelse som skiller seg veldig ut: de kan nemlig tilby betalingsutsettelse i hele ni måneder! En slik betalingsutsettelse gjelder når du bruker kortet til et varekjøp på over 2.500 kroner. Du kan velge da velge å utsette betalingen for kjøpet i enten to, fire, seks eller ni måneder, mot et engangsbeløp som varierer ut i fra hvor mange måneder du vil utsette. Når perioden er ferdig, går du tilbake til de ordinære betingelsene på ditt kredittkort.

Ikano Bank erklærer seg først ute med denne tjenesten, og i skrivende stund mener de at det ikke er noen andre internasjonale kredittkort som tilbyr dette.

Kredittkortet Ikano Visa er til en viss grad gebyrfritt, men ikke ved kontantuttak. Du kan til enhver tid sjekke oppdaterte priser for bruk av Ikano Visa her. Det påløper forøvrig ikke gebyr hverken for etablering eller i form av årsavgift.

Du betaler heller ingenting for eFaktura eller varekjøp.

Bredt fordelsprogram i tre deler

Ikano Visa har et bredt fordelsprogram, som de selv har delt inn i tre deler: «Faste rabatter», «Månedsrabatter», og en egen «Fordelsportal». De faste rabattene trenger man ikke be spesielt om – de ligger allerede inne som en del av ditt kredittkort. På «Min Side» hos Ikano kan man holde oversikt over rabatten man har samlet opp.

De faste rabattene som følger: 1% rabatt på bensinstasjoner (i Norge og i utlandet), 1% rabatt på dagligvarer (i Norge og i utlandet), 2% rabatt på kjøp hos Shell-stasjoner (i Norge), samt 10% rabatt på leie av bil gjennom «Rentalcars.com». Maks rabatt per kalenderår er 5000 kroner. Rabattene som gjelder i bensinstasjoner og dagligvarebutikker avhenger av at bensinstasjonene og dagligvarebutikkene er tilknyttet Visa. Dette er som regel tilfellet.

Noe å glede seg til hver måned med Ikano Visa

Med kredittkortet Ikano Visa får du ikke bare tilbud om faste rabatter. Du kan også dra nytte av en månedlig rabatt. Dette innebærer at hver og en av årets måneder er dedikert til en spesiell bransje, som for eksempel «Optikk», «Klær og sko» eller «Reise».

Hvis Januar for eksempel er «Reise», vil du kunne nyte en gitt prosentandels rabatt for alle reiser du kjøper. Prosentandelene varierer, men kan vanligvis ligge på mellom fire og ti prosent. Rabatten avhenger av at bedriften du handler hos, er knyttet opp mot Visa. Om slik tilknytning er tilfellet, fungerer de månedlige rabattene også hos forhandlere i utlandet.

Den tredje og siste delen av Ikano Visas fordelsprogram er Ikanos egen «Fordelsportal» Dette er en egen nettside som du logger inn på med ditt Ikano Visa kundenummer. På denne nettsiden finner du mange gode tilbud innenfor ulike kategorier. Blant annet kan du få rabatt på spisesteder, bredbånd, telefoni og nettbutikker.

Tilbud og rabatter kan sorteres etter kategori og by, slik at det blir lettere for deg å finne fram til tilbud som passer for deg. Ikano anbefaler deg alltid å gå via fordelsportalen om du skal handle på nett, da den som er Ikano Visa-kunde kan spare mye på å anvende tilbud spesielt reservert for de som bruker Ikano Visa.

Reis trygt med Ikano Visa

Som også er tilfellet for mange andre kredittkort, er Ikano Visa tilknyttet en reise- og avbestillingsforsikring. Nødvendig og gunstig for deg som reiser mye! Forsikringen gjelder om du har kjøpt mer enn 50% av din reise med Ikano Visa. Reiseforsikringen dekker ikke bare kortholder, men også kortholders familie eller eventuelle medreisende.

Forsikringen fra Ikano Visa kan for eksempel komme godt med i tilfelle du må avbestille din reise, blir syk på reise, blir rammet av en ulykke på reise, eller mister bagasjen på reise. Reisen må starte og ende i Norden. Oppdaterte vilkår for forsikringen kan til enhver til finnes på Ikano Visas hjemmesider.

I tillegg til reise- og avbestillingsforsikringen, er det dessuten en «Tankefeil-forsikring» og en betalingsforsikring knyttet til Ikano Visa. En tankefeil-forsikring dekker inntil 3000 kroner av kostnadene som følger av fylling av feil drivstoff. Forsikringen gjelder i tilfeller hvor du har fylt over 20 liter med feil drivstoff, og gjort 100% av betalingen med ditt Ikano Visa kredittkort.

Betalingsforsikringen som er tilknyttet Ikano Visa kan slå inn ved sykdom eller arbeidsløshet. Hvis du får problemer med å betale beløpet du skylder under en kortere periode, kan du spare penger på beskyttelsen en betalingsforsikring kan gi til din privatøkonomi.

Hvordan kan jeg skaffe meg Ikano Visa og fordelene det tilbyr?

Du trenger å innfri visse krav for å få søknad innvilget. Blant annet må du ha fylt 23 år, ha fast inntekt, samt være fri for betalingsanmerkninger. Ved søknad foretas en kredittvurdering av deg, og sammen med din søknad utgjør denne grunnlaget for hvor høyt kredittgrensen settes på ditt Ikano Visa kredittkort.

Om du har BankID tilgjengelig, kan du identifisere deg, og også signere den eventuelle avtalen elektronisk. Etter en eventuell signering, vil kortet komme hjem til deg i posten – klart til bruk med faste og månedlige rabatter, forsikringene og andre gode tilbud fra Ikano Visa.

For å lese mer om Ikano Visas brede portefølje av fordeler og tilbud, kan du gå inn på deres nettsider her. Her finner du også link til søknadsskjema.