Re:member

Les mer om Re:member her!

151 912
Brukere hjulpet av MONEYBANKER.no

Re:member

Hvem er Re:member?

Re:member tilbyr utlånsprodukter som kredittkort og forbrukslån. EnterCard Norge AS står bak re:member. EnterCard Norge AS eies av Barclays Bank og Swedbank.

Re:member består av Swedbanks kredittkortvirksomhet og EnterCard Norge AS. EnterCard Group har kontorer i Oslo, Trondheim, København og Stockholm og København.

EnterCard AS har eksistert på det norske markedet siden 1999. Her ble Sparebankkkort og SpareBank 1 slått sammen til et selskap og har vokst til å bli et av Norges største kortselskap. I 2000 ble selskapet Terra deleier. I 2005 ble selskapet en del av ett nytt nordisk kortkonsern Swedbank AB og Barclays Bank Plc. grunnla et finansselskap som skal utstede og markedsføre kredittkort i Norden. Barclays Bank har en lang historie og god erfaring med bankvirksomhet og er et av verdens største kredittkortselskap.

Hva tilbyr Re:member?

Re:member tilbyr utlånsprodukter som kredittkort og forbrukslån. EnterCard Norge AS er det firmaet som står bak Re:member og dette selskapet tilhører Barclays Bank og Swedbank.

Kredittkort hos Re:member

Hos Re:member kan du selv velge hvor mye du vil betale hver måned og du har opptil 45 dagers rentefri kreditt. Kredittgrensen hos Re:member er ganske høy og ligger på 150 000 kr. Kredittkortet har attraktive fordeler i form av rabatter på utvalgte nettbutikker og restauranter. Kredittkorteiere hos dette selskapet får dessuten reiseforsikring og avbestillingsforsikring når de betaler reisen med Mastercard kredittkort.

En unik side ved Re:member kredittkort er at de tilbyr et såkalt re:member reward-program. Det går ut på at du får rabatter på utvalgte steder som du kan finne på selskapets hjemmeside. Foruten Re:member er det ikke mange andre finansselskaper som tilbyr sine kunder denne goden, og det gjør at Re:member skiller seg ut fra de andre selskapene gjennom dette tilbudet.

Forbrukslån

Re:member forbrukslån passer til alle som mangler penger til noe de behøver eller ønsker seg akkurat nå. Forbrukslån hjelper deg til å realisere dine drømmer eller løse dine problemer, som for eksempel en dyr bilregning eller tannlegeregning, betaling for lærebøker til studiet o.l. Re:member tilbyr forbrukslån opp til 350 000 kroner uten sikkerhet.

Hos Re:member kan du låne fra 10 000 kr til 350 000 kroner og du har inntil 12 års nedbetalingstid av lånet. Før søknaden om et lån blir innvilget foretar selskapet en kredittvurdering av lånesøkeren. Hvis lånet blir godkjent får lånesøkeren en rentesats mellom 7,95 % til 19,95 %, avhengig av resultatet av kredittvurderingen. Du bestemmer helt selv hva du ønsker å bruke forbrukslånet ditt på. Re:member stiller ingen krav til dette, derfor er det kun fantasien som setter grenser i dette tilfellet.

Refinansiering

Re:member tilbyr refinansiering av kredittkortgjeld, som går ut på å samle dyre smålån kredittkortregninger i ett større lån - re:member forbrukslån. På denne måten får du mer struktur og oversikt over gjelden og økonomien din og det er også mindre risikko for å måtte betale avgifter, gebyrer og høye renter ettersom de små lånene blir samlet til ett lån – det vil si at i stedet for å til mange forskjellige selskaper behøver du kun å forholde deg til et selskap, og du betaler et fast beløp hver gang. Re:member gir deg en høy kredittramme på forbrukslån med mulighet til å låne opp til 350 000 kroner uten sikkerhet.

Man kan noen ganger komme til å glemme at hver gang man bruker sitt kredittkort, låner man penger. Hvis man betaler hele kredittkortregningen innen betalingsfristen, slipper man renter og gebyrer. Hvis man imidlertid betaler regningen for sent, oppstår det problemer. Da får man renter, som kan være ganske høye. I tillegg risikerer man å måtte betale gebyrer fordi betalingsfristen er overskredet.

I dette tilfellet er refinansiering en mulighet for å slette kredittkortgjelden. Her samles de små forbrukslånene til et enkelt lån, og det kan gjøre det enklere å beholde oversikten og minske renter og gebyrer.

Er refinansiering for å slette kredittkortgjeld lønnsomt?

Det beste er å ikke ha mer enn et kredittkort med gjeld, og minst halvparten av kredittkortregningen skal kunne betales ned i løpet av hver måned. Hvis du er i en situasjon hvor du ikke kan betjene gjelden på et eller flere kredittkort kan refinansiering være en løsning for deg. Når du får styr på gjelden din fungerer også din økonomiske hverdag bedre.

Hos Re:member får du tilbudt kredittkortet Mastercard som blir utstedt av det skandinaviske kredittselskapet EnterCard. EnterCard er et av Norges største finansselskaper og ble etablert i 1999. En stor fordel med Mastercard er at du kan bruke det over hele verden, faktisk på hele 32 millioner steder i verden aksepterer Mastercard som betalingsløsning. En annen meget attraktiv fordel ved Mastercard er at du får gratis reise- og avbestillingsforsikring når du bestiller reiser eller deler av reiser med kredittkortet. Det er imidlertid et krav at minst 50% av kostnadene ved reisen betales med Mastercard. Du kan velge blant forskjellige typer forsikringer samt en gratis tilleggsforsikring. Denne koster 90 kr. etter det første året.

Som eier av kredittkort hos Re:member får du tilgang til fordelsprogrammet “Re:member Reward”. Her kan du få opp til 25% rabatt ved kjøp av varer i over 200 forskjellilge butikker på nettet, blant annet elektronikk, klær, - og interiørbutikker. Du få også opp til 25% rabatt på utvalgte restauranter.

I tillegg får kredittkorteiere hos Re:member automatisk tilgang til nettbank hvor du kan foreta en rekke forskjellige handlinger som betaling av regninger, kontrollere varekjøp, finne opplysninger om godskrevne rabatter og mye mer.

Grundig behandling av lånesøknad

Når du søker om å ta opp et forbrukslån hos Re:member behøver du ikke stille sikkerhet i form av eiendeler som bil, båt, fast eiendom o.l. Dette gjør det enklere for folk å ta opp forbrukslån og mange flere mennesker kan benytte seg av muligheten til å ta opp et lån i dag enn før, ettersom disse typer lån ikke stiller krav til sikkerhet. Hvis lånet ditt blir godkjent får du pengene inn på kontoen, og noen ganger blir søknaden godkjent samme den samme dagen du sender inn søknaden. Forbrukslån er en god løsning hvis du er i en situasjon hvor du behøver penger til noe bestemt her og nå, ønsker å oppfylle en drøm, reise på ferie eller betale en dyr regning.

Høy effektiv rente

Re:members kredittkort har en høy effektiv rente på 25,40 %, derfor er det viktig å huske å betale kredittregningen innen betalingsfristen. På den måten unngår du ubehagelige overraskelser som svært høye gebyrer og rentekostnader. Ettersom kredittkort fra Re:member har en såpass høy rente, er det viktig å være disiplinert og bevisst når man bruker kortet.

Re:members spesialiseringsområde

Re:member er Norges største kortselskap og selskapet har spesialisert seg på å tilby utlånsprodukter som kredittkort og forbrukslån til sine kunder.

Hvilke krav stiller Re:member til kundene sine?

For å få innvilget søknad om et lån hos Re:member skal visse betingelser oppfylles. I likhet med ethvert finansieringsselskap stilles det noen krav for å få innvilget lånesøknaden hos Re:member. Disse kravene er at lånetakeren oppfyller følgende betingelser:

 • Er fyldt 18 år
 • Har en fast inntekt
 • Ikke har betalingsanmerkninger
 • Ikke har inkassosaker
 • Re:member foretar en kredittsjekk av lånesøkere

Grunnen til at disse kravene stilles for å få innvilget lånesøknaden er fordi lånetilbyderen ikke krever sikkerhet i form av eiendeler eller kapital. Derfor er disse kravene med til å sikre at lånetilbyderen har en garanti for at pengene blir tilbakebetalt. Kravene sikrer også at lånetakeren ikke havner i en vanskelig økomisk situasjon. Derfor fungerer kravene fra lånetilbyderen som sikkerhet for begge parter.

Viktige fordeler hos Re:member

 • Høy kredittramme ved forbrukslån: Hos Re:member kan du låne et høyere beløp enn hos mange andre lånetilbydere på det norske markedet, og den maksimale kredittgrensen på kredittkort er på 150 000 kr .
 • Lån og refinansiering
 • Du har opp til 12 års nedbetalingstid
 • Du bestemmer selv hva du vil bruke pengene til
 • Det kreves ingen sikkerhet når du søker om et forbrukslån
 • Du kan innfri lånet når du selv ønsker
 • Du får 28% av utgifter til renter og gebyrer i skattefradrag
 • Du får svar på søknaden med det samme

Ulemper hos Re:member

 • Laveste lånebeløp er relativt høyt med 10.000 kr.
 • Ingen avdragsfrithet
 • Fakturagebyr på 35 kr.

Hvordan vurderes Re:member av andre?

Trustpilot er en af Europas raskest voksende it-virksomheter og den har blitt en sterk ressurs til å finne og dele online anmeldelser av firmaer blant forbrukere. Tjenesten forsøker å skape kommunikasjon mellom virksomheter og forbrukere og i dette konseptet er anmeldelser et svært viktig element. Anmeldelser hjelper andre forbrukere til å finne og velge det riktige produkt og/eller virksomhet når de handler. Alle har mulighet til å skrive anmeldelser på Trustpilots hjemmeside, og disse blir lagt ut slik at de er tilgjengelige for offentligheten.

Trustpilot har gitt Re:member karakteren ”Under middel” og 3,7 av i alt 10 poeng og 2 stjerner, hvor 5 stjerner er det høyeste antallet stjerner man kan oppnå. Dermed står Re:member ikke med et særlig godt testresultat hos denne forbrukertjenesten. Men det finnes også andre anmeldere på nettet som gir Re:member gode anmeldelser.

Forbrukertjenesten Kredittesten.no gir kredittkort fra Re:member høyeste poengsum og fant langt flere fordeler ved Re:members kredittkort enn ulemper. De anbefaler derfor finansselskapets kredittkort på det varmeste og roser selskapet for de mange fordelene og godene selskapets kredittkort gir til sine kunder.

Kredittkortet Remember Black Master Card går av med seieren i Kreditttesten.no`s kredittkorttest. Selskapets fordelsprogram i forbindelse med kredittkortet, den svært høye kredittrammen på 150 000 kr, gratis reiseforsikring og flest antall rentefrie dager gjør at kredittkort fra Re:member ligger på førsteplass i testen hos denne forbrukertjenesten.

Kredittesten.no legger stor vekt på gebyrer når de tester kredittkort og forbrukslån. Re:member har den fordelen at de ikke har noen årsgebyrer eller gebyrer når kundene bruker kortet i butikker, hverken på nettet her til lands eller i utlandet.

Utover reiseforsikringen i forbindelse med kredittkortet får man også tilgang til andre forsikringer som blant annet Kjøpsforsikring og prisgaranti, Billetforsikring, ID-tyveriforsikring, Nøkkel og dokumentforsikring og Ransforsikring, bare for å nevne noen. Det første året tilbys en av disse forsikringene gratis til selskapets kunder.