Lendo

Lendo » Enkelt , trygt og smart med Lendo ✓ Lån opptil 500.000 kr. ✓ Rente fra kun 7,9% ✓ Lån uten krav til sikkerhet → Søk nå!

167 916
Brukere hjulpet av MONEYBANKER.no

Lendo

Det du trenger å vite om forbrukslånet fra Lendo

Forbrukslånet fra Lendo er egnet for deg som ønsker å låne alt fra små, til halvstore, til riktig store beløp. Hos Lendo kan du nemlig låne fra 5.000 til 500.000 kroner, uten sikkerhet i fast eiendom, kjøretøy eller lignende. Alt du trenger å gjøre er å oppfylle kravene for å bli lånetaker. Etter dette vil ikke Lendo blande seg inn i hva du ønsker å bruke pengene på.

Det spesielle med Lendo er at de samarbeider med en rekke andre banker, som gjør at de kan tilby deg de beste vilkårene som finnes på markedet på søketidspunktet. Når du søker om forbrukslån gjennom Lendo, vil dessuten de ulike bankene vite at det er «flere om beinet» - altså flere banker som ønsker å ha deg som kunde. Dette kan føre til at bankene tar kontakt med deg både raskere og med bedre tilbud enn det som hadde vært tilfellet om du tok kontakt med én tilbyder direkte.

Ett døgn – ti tilbydere

Gjennom Lendo sendes din søknad til mer enn ti ulike banker som tilbyr forbrukslån i Norge. I mange tilfeller tar det ikke mer enn en liten time før du har fått et konkret tilbud tilpasset din økonomiske situasjon. I løpet av et døgn kan du ha fått tilbud fra så mye som ti ulike tilbydere, presentert for deg på oversiktlig vis. Lendo lover dessuten rask behandling når man har signert en eventuell avtale: du får som regel pengene overført til din konto allerede samme dag. En annen forutsetning for slik rask behandling er at du har tilgang til BankID. Om du har dette, trenger du ikke styre med å sende papirer fram og tilbake. Du kan enkelt signere på nett.

For å motta tilbud om forbrukslån gjennom Lendo, må du innfri visse kriterier. Du må være mellom 20 og 70 år gammel, samt ha en inntekt på minst 120.000 kroner i året. I tillegg må du være fri for betalingsanmerkninger, samt være norsk statsborger registrert i norsk folkeregister. Opplysninger om inntekt og eventuelle betalingsanmerkninger vil komme fram på kredittsjekken som gjøres av deg. Om du blir kvitt de eventuelle betalingsanmerkningene, kan du søke om forbrukslån gjennom Lendo umiddelbart. For å øke dine sjanser for å motta tilbud med gode vilkår gjennom Lendo, kan det lønne seg å søke om forbrukslån sammen med en medsøker.

Vi skal nå gå gjennom steg for steg hvordan du som kunde kan søke om forbrukslån gjennom Lendo og dens samarbeidspartnere.

Hvordan går jeg fram for å søke forbrukslån gjennom Lendo?

Søknadsskjemaet fra Lendo er enkelt, og tar kort tid å fylle ut. Fordelen med skjemaet er at det lar deg søke hos de ulike tilbyderne helt samtidig, og du sparer derfor mye tid ved å fylle ut dette ene skjemaet framfor ti individuelle skjemaer.

Helt øverst i skjemaet spørres det om hvorvidt forbrukslånets formål er refinansiering. Enkelt forklart har dette å gjøre med hvorvidt du ønsker å ta opp lån for å rydde opp i andre lån og kredittavtaler som du allerede har. Å samle smålån og kredittgjeld hos én enkelt tilbyder framfor hos mange ulike, kan bidra til en ryddigere økonomi og til en totalt sett lavere rente. Om du ønsker tilbud fra banker som tilbyr hjelp til refinansiering gjennom forbrukslån, markér feltet med «ja». Om du svarer ja på spørsmålet om refinansiering, kommer det opp to ekstra variabler navngitt «Eksisterende lån» og «Ekstra penger». Her fyller du inn hvor mye eksisterende lån du har hos andre tilbydere, samt hvor mye penger du ønsker å låne i tillegg til dette.

Videre i det generelle skjemaet, blir du bedt om å justere to variabler: «Lånebeløp» og «Nedbetalingstid». Når du stiller inn lånebeløpet kan du velge mellom summer på en veldig bred skala: fra 5.000 til 500.000 kroner, med intervaller på 5.000 kroner. De tilgjengelige alternativene for nedbetalingstid opererer ikke på et like bredt spekter, men lar deg velge fra tre til tolv års nedbetalingstid, med intervaller på ett år.Når du justerer de ulike variablene, ser du at det vises et månedsbeløp som endrer seg i takt med hvordan du justerer. Når du har justert de ulike variablene og det vises et månedsbeløp som du tenker er ideelt for din privatøkonomi, trykker du «Søk nå».

Ekstra opplysninger og direkte kontakt

Du sendes deretter videre til et skjema hvor du blir bedt om å fylle inn mer informasjon om deg som søker. Du bes fylle ut ditt personnummer, samt bekrefte at du er norsk statsborger. Om du ikke er norsk statsborger, må du fylle inn hvor mange år du har bodd i Norge. Videre bes du fylle inn ditt telefonnummer og din e-postadresse, slik at Lendo kan ta kontakt med deg. Videre bes du fylle inn andre personlige detaljer om deg eller din økonomi.

Etter at du har sendt inn søknaden, kan du motta tilbud fra aktuelle tilbydere allerede etter en times tid. I løpet av de neste 48 timene kan det komme tilbud fra opptil ti ulike banker, avhengig av din økonomi og ditt lånebehov. Lendo sender deg sms og e-post hver gang du mottar et nytt lånetilbud, og du kan da logge deg inn på en egen side hvor du har oversikt over alle tilbudene du har fått. Hvis du får tilbudet som kjennes rett for deg, kan du velge dette. Dette gjelder også om de andre bankene ikke har behandlet ferdig din søknad. Når du har valgt et tilbud, kan dette tilbudet signeres raskt og enkelt med BankID. Om du signerer med BankID kan du få pengene over på konto i løpet av kort tid – ofte så raskt som samme dag.

Trygghet og fleksibilitet hos Lendo

Ved nedbetaling av lånet, kan du holde god kontroll på privatøkonomien ved å forholde deg til den faste månedsprisen som dere ble enige om i låneavtalen. Om du skulle ville innfri lånet raskere enn avtalt, er det fullt mulig å gjøre dette. Gjennom Lendo kan du dessuten få en låneforsikring på ditt forbrukslån, som kan være til nytte om noe uforutsett skulle skje som gjør at du ikke klarer å håndtere lånekostnadene.

I de tilfeller hvor du ønsker å ta opp forbrukslån hos Lendo med refinansiering som formål, kan Lendos samarbeidspartnere ofte innfri dine eksisterende lån for deg. I noen tilfeller kan det hende du selv må ta kontakt med dine andre banker for å innfri forholdet med de nye pengene du har til rådighet gjennom forbrukslånet du har funnet gjennom Lendo.

Om du vil motta tilbud fra Lendos mange samarbeidspartnere allerede i dag – gå inn på Lendo.no sine nettsider og legg inn en søknad.