LEASY

LEASY » Lån penge med LEASY ✓ Lån opptil 50.000 kr. ✓ Lån her og nå med BankID ✓ Rask godkjenning av lånet → Søk nå!

135 185
Brukere hjulpet av MONEYBANKER.no

Det du trenger å vite om forbrukslånet fra L'EASY

Forbrukslånet fra L'EASY er «storebroren» til L'EASYS «minilån». Med forbrukslånet fra L'EASY kan du låne fra 5.000 og helt opp til 50.000 kroner, raskt og enkelt. Du kan betale tilbake lånet over en periode på 12, 24, 36, 48 eller 60 måneder – altså ett, to, tre, fire eller fem år. Lånet har en konkurransedyktig rente på større lån, og gebyrer tilkommer ved etablering og terminbetaling.

Forbrukslånet fra L'EASY er nettopp dét tilbydernavnet hinter om: «EASY». Om du har tilgang til BankID kan hele søknads- og bekreftelsesprosessen kan gjennomføres på nett, og pengene kan overføres til din konto allerede samme dag. Passer bra for deg som trenger en større sum penger raskt – kanskje til reparasjoner, investering i større hvitevarer, eller oppussing. Da du ikke trenger å stille sikkerhet for lånet, for eksempel i form av en fast eiendom eller et kjøretøy, kan du velge å bruke de lånte pengene på akkurat det du ønsker, uten at L'EASY blander seg inn i dette.

Forutsigbart, men også fleksibelt

Å ta opp et forbrukslån fra L'EASY kan for eksempel være et godt alternativ til å betale små og mellomstore uforutsette utgifter med kredittkort, da dette kan være mer uoversiktlig og mer stressende enn å forholde seg til en fast nedbetalingsplan med månedlige avbetalinger. Du som befinner deg «mellom» utbetalinger av lønn eller annet, kan med fordel «kjøpe deg» litt mer tid, uten å rote til en i utgangspunktet ryddig økonomi.

En stor fordel med forbrukslånet fra L'EASY, er at du selv kan bestemme hvor mye du vil betale hver måned. Månedsprisen kan justeres gjennom å prøve seg fram med ulike kombinasjoner av lånesum og nedbetalingstid. Dette kan justeres og kombineres i søknadsskjemaet, som vi nå skal gå gjennom i nærmere detalj.

Hvordan går jeg fram for å søke forbrukslånet fra L'EASY?

Nettsiden du går inn på for å søke om forbrukslån fra L'EASY, er veldig enkelt lagt opp. Det er ingen undersider, kun én side som inneholder den viktigste informasjonen samt selve søknadsskjemaet. Du trenger for eksempel ikke oppgi informasjon om egen inntekt, skatt, gjeld og lignende, da dette vil komme fram gjennom kredittvurderingen.

Hvordan går jeg fram for å søke forbrukslånet fra L'EASY?
Øverst i søknadsskjemaet vil du finne de to variablene som du kan kombinere på ulikt vis for å komme fram til den månedsprisen som passer best for deg og din økonomi. Knyttet til første nedtrekksmeny stilles spørsmålet «Hvor mye vil du låne?». Her kan du velge en sum mellom 5.000 og 50.000 kroner, med intervaller på 5.000 kroner. Deretter stilles spørsmålet «Hvor lang løpetid ønsker du?», som indikerer nedbetalingstiden. I denne nedtrekksmenyen kan du velge mellom 12, 34, 36, 48 og 60 måneders såkalt løpetid.

Når du har kommet fram til det lånebeløpet og den nedbetalingstiden du ønsker, får du vite hva månedsprisen for et slikt lån vil være. Du kan deretter fortsette utfyllingen av skjemaet. De personlige detaljene du bes oppgi i søknadsskjemaet fra L'EASY er som følger: fullt navn, telefonnummer, e-postadresse, personnummer og kontonummer. Kontonummeret er det kontonummeret som vil bli brukt ved eventuell utbetaling av lånet i fall en avtale blir signert.

Sammen med, eller i kraft av å sende inn, din lånesøknad, erklærer du også en kort liste med påstander som sanne. Disse indikerer at du er over 20 år gammel, at du har en fast inntekt, og at du har vært folkeregistrert i norsk folkeregister i minst to år. Du erklærer dessuten at du ikke er registrert med betalingsanmerkning. Som ved inngåelse av ethvert kreditt- eller låneforhold i Norge, vil det foretas en kredittsjekk av deg som søker om lån. I en slik kredittsjekk vil de reelle opplysninger som er listet opp i søknaden også framkomme, og det vil som regel være vanskelig å få lån om man for eksempel står registrert med betalingsanmerkning på søketidspunktet.

Mulighet for avtale etter få timer hos L'EASY

Etter at du har sendt inn søknadsskjemaet, vil du bli kontaktet av L'EASY innen tre timer. Den eventuelle avtalen som du tilbys av L'EASY kan bekreftes med BankID, noe som gjør at hele prosessen kan gjennomføres ikke bare enkelt, men også raskt. Om du signerer med BankID, kan pengene overføres til deg så raskt som samme dag. Pengene settes over direkte på din vanlige konto, og du trenger ikke opprette et eget bank- eller kontoforhold.

Når du har fått pengene over på konto, er det helt opp til deg hva du ønsker å bruke disse på. Det viktigste er at du kun tar opp lån du vet at du selv kan betjene, for slik å unngå straffegebyrer, inkassokrav eller betalingsanmerkninger på grunn av manglende tilbakebetaling. Som er tilfellet ved samtlige forbrukslån, stilles det ingen sikkerhet når du tar opp et forbrukslån hos L'EASY. Banken har derfor ingen mulighet for å tvangsselge noe du eier hvis lånet ikke tilbakebetales. Det kan forøvrig følge andre konsekvenser.

For deg som ønsker å søke om forbrukslån ved å fylle ut et meget enkelt søknadsskjema, kan du gå direkte til L'EASYs nettside for lån her. Du trenger ikke sette deg inn i utbroderende beskrivelser av lånet, men kan heller gå rett til søknadsskjemaet, som ligger på samme side som de få opplysningene du trenger å forholde deg til før du søker om å få innvilget forbrukslån hos L'EASY.

Forbrukslån LEASY
  • Forbrukslån uten kredittsjekk alternativ
  • Forbrukslån lav rente
  • Thorn
  • Re:member
  • Klikklån
  • Ikano Bank
  • Lån penger fort
  • Forbrukslån for unge på 20 år
  • Hvor mye kan vi låne?