LEASY Minilån

LEASY Minilån » Lån penger til dine drømmer ✓ Lån opptil 10.000 kr. ✓ Rask avbetaling ✓ Betal ut når du vil – lånet kan innfris uten gebyr → Søk nå!

151 912
Brukere hjulpet av MONEYBANKER.no

L'EASY Minilån

Det du trenger å vite om L'EASY Minilån

Minilånet fra L'EASY passer ypperlig for deg som trenger et lån på mellom 5.000 og 10.000 kroner, og som vil betale tilbake dette med en relativt kort nedbetalingstid. L'EASY Minilån kan for eksempel være et godt alternativ til å overtrekke et kredittkort, for deg som synes det er lettere å håndtere faste nedbetalingsbeløp.

L'EASY Minilån lar deg velge en nedbetalingstid på 12, 24 eller 36 måneder. Du kan også velge å tilbakebetale hele lånet når du vil, uten at du får noe ekstra gebyr for dette. L'EASY Minilån skilter med å ha mange «her og nå-fordeler» som for eksempel mulighet for raskt svar, mulighet til å signere avtale med BankID, samt ingen sikkerhet på minilånet. Dette vil i praksis si at du kan bruke pengene på hva du vil, uten at de som står bak L'EASY Minilån legger seg opp i hva du ønsker å investere i.

Trygghet for deg og for banken

Selv om L'EASY Minilån ikke legger seg opp i hva du ønsker å bruke pengene på, gjennomføres det forøvrig en kredittsjekk av deg som person. Dette vil si at du må oppfylle visse krav til inntekt, alder, og orden i personlig økonomi. Sistnevnte ofte i form av at du ikke kan ha betalingsanmerkninger eller inkassokrav rettet mot deg på søketidspunktet. Basert på kredittvurderingen tilbyr L'EASY minilån deg en aktuell rente for ditt spesifikke lån. L'EASY Minilån kan velge å legge renten på alt fra mellom 9.90 til 23.90 prosent, avhengig av din personlige økonomi og betalingsevne. Alle som søker om L'EASY Minilån vil få tilsendt et individuelt tilpasset lånetilbud.

Fordelen med L'EASY Minilån er at du enkelt kan motta fem til ti tusen kroner om du skulle trenge det, som du deretter kan velge å betale tilbake i små, nesten umerkelige månedlige avdrag. Avdragene betales gjennom avtalegiro eller månedlig utsendt giro.

L'EASY Minilån har også 14 dagers angrerett. Dette gir deg som lånetaker en ekstra trygghet, om du skulle ombestemme deg i løpet av de første to ukene etter at du har fått innvilget lånet.

Vi skal nå se litt nærmere på hvordan du kan gå fram om du ønsker å søke om L'EASY Minilån.

Hvordan går jeg fram for å søke om L'EASY Minilån?

Når du går inn på L'EASY Minilåns nettsider, vil du finne to linjer som hver indikerer en variabel. På den første linjen kan du trekke en knapp fram og tilbake for å regulere lånebeløpet du ønsker å søke om. Du kan velge beløp mellom 5.000 og 10.000 kroner, med intervaller på 1.000 kroner. På den andre linjen kan du velge ønsket nedbetalingstid: enten 12, 24 eller 36 måneder. Altså ett, to eller tre år. Når du har justert de to variablene slik du ønsker dem, vil du få opp en sum som indikerer din månedspris. Renten som kan tilbys, varierer også ut i fra hvordan du justerer de to variablene. Når du er fornøyd med din månedspris, kan du trykke på knappen «Søk nå», som tar deg videre inn i søknadsprosessen.

L'EASY Minilån forsikrer potensielle lånetakere om at personopplysninger vil bli behandlet konfidensielt, og om at noen fra L'EASY Minilån vil ta kontakt med deg så snart du har fylt ut de nødvendige opplysningene. Opplysningene du er nødt til å ha tilgjengelige før å søke om L'EASY Minilån er: ditt fulle navn, ditt telefonnummer, din e-postadresse, ditt personnummer og ditt kontonummer. Ved å sende inn søknaden bekrefter du også at du har fylt 20 år, at du har fast inntekt, at du har vært folkeregistrert i Norge i minst to år, samt at du ikke er registrert med betalingsanmerkning. Du er dessuten nødt til å godkjenne THORNs lånevilkår (disse kan leses i sin fullstendighet på L'EASY Minilåns nettside), samt at THORN Norge AS kan hente inn opplysninger om deg som lånekunde.

Svar og behandling på 1-2-3 hos L'EASY Minilån

Etter at du har fylt inn og sendt inn søknadsskjemaet, vil L'EASY Minilån gjennomføre en kredittsjekk av deg som søker om å låne penger. Dette skjer ganske fort, og om du søker innenfor deres arbeidstider, loves du svar innen én time, enten på e-post eller telefon. Du kan dessuten ringe direkte til L'EASY om du skulle lure på noe. Om du oppfyller kravene som stilles til deg som lånetaker av L'EASY Minilån, vil du motta tilbud om en låneavtale som indikerer både din årlige og effektive rente.

Om du velger å godta låneavtalen som L'EASY Minilån tilbyr deg, kan du velge å signere den digitalt med én gang. I så tilfelle kan du bruke din BankID, som du kan logge inn med via en link som blir sendt til din e-postadresse. Ved å logge inn via linken du får tilsendt, kan du lese avtalen i sin helhet, og til og med laste ned en kopi av denne. Om du foretrekker å signere i fysisk format, kan et lånetilbud fra L'EASY Minilån også sendes i posten. Dette må du i så tilfelle signere og sende tilbake til L'EASY Minilån.

Når du har signert låneavtalen du har blitt tilbudt, starter prosessen med å overføre pengene til din konto. Om du har valgt elektronisk signering med BankID, vil overføringen gjennomføres samme dag som du signerer låneavtalen, eller senest dagen etter.

Tiden etter utbetaling

Etter dette er pengene på plass på din konto, og du kan bruke dem på akkurat det du skulle ha behov for, uten at L'EASY Minilån krever noen innsikt i dette.

Din etterfølgende nedbetaling av lånet vil deretter utføres ved bruk av Avtalegiro eller en månedlig utsendt giro, betalt hver måned fram til avbetalingsperioden du har valgt (ett, to eller tre år), tar slutt. Da lånesummene som tilbys hos L'EASY Minilån er lave, samtidig som nedbetalingstiden kan settes opp til tre år, kan du oppleve at månedsprisen er et heller lite inngrep i en vanlig økonomi. Du kan alternativt velge å nedbetale hele lånet om du plutselig har betalingsevne til dette. Dette vil ikke føre til ekstra gebyrer.

Om du er nysgjerrig på L'EASY Minilån kan du lese mer her, og på samme nettside kan du sende inn din lånesøknad allerede i dag.