Lån på minuttet er ikke mulig

Lån på minuttet er ikke mulig

Lån på minuttet er ikke mulig, men sammenlign andre lån her.

Lånebeløp Løpetid Effektiv rente
25 000 - 500 000 kr 1 - 15 år 6,49 - 22%
  • Tilbud fra opptil 13 banker

  • Gratis

  • Uforpliktende søknad

Eksempel: Samlet lånebeløp 250.000 kr. Årlig nom. rente 13,49 %. Effektiv rente 14,87 %. Etableringsgebyr 950 kr. Totalt å betale 392.901 kr.

Listen viser et bredt spekter av lånemarkedet som vi for tiden anbefaler. Vi samarbeider med de ovennevnte låneleverandørene og mottar provisjon herfra når du får et lån. Det er ingen kostnader for deg som forbruker, og du betaler bare utgiftene du er enig med bankene.


Lån på minuttet er ikke mulig

Enkelte ganger kan man havne i en situasjon hvor det kunne vært kjekt å ha litt ekstra penger tilgjengelig på konto, og kanskje helst så raskt som mulig. Dette kan være i forbindelse med uforutsette hendelser, eller for å kunne bruke penger på en mer gunstig måte. I slike situasjoner kan et lån på minuttet være en god løsning for deg.

Med et lån får du penger raskt inn på konto og får du muligheten til å bruke de på det tidspunktet du trenger det mest.

I dagens samfunn er vi opptatt av at ting skal være enkelt, og det skal gå fort. I tillegg er vi gode med teknologi, og jo mer som kan gjøres på nett og er tilgjengelig akkurat det hvor vi er, jo bedre. Dette har også påvirket måten vi låner penger på, og markedet har tilpasset seg deretter.

Det finnes nå et hav av ulike lånemuligheter, kredittkortalternativer og gode løsninger. Fremdeles er mange likevel opptatt av at det skal være enkelt og at det skal gå raskt. Lån på dagen dekker begge disse behovene – det er enkelt å søke, du får svaret ditt med en gang, og alt går elektronisk. Slik behøver du ikke å kaste bort tiden din på å sende inn mange søknader og streve med papirarbeid, men kan du fokusere på å få gjort de tingene du vil med de midlene du behøver.

Mindre forbrukslån

Denne typen lån innebærer at du får direkte svar på lånesøknaden din, og dermed kan få penger inn på konto langt raskere enn ved andre typer forbrukslån. Et lån på minuttet vil typisk være et mindre forbrukslån på for eksempel 5.000kr eller 10.000kr, men kan gi deg en større økonomisk frihet til å anskaffe det du trenger når du trenger det. Denne typen lån vil vanligvis ha en kortere nedbetalingstid enn andre typer lån, så det kan være en god løsning for deg som vet at pengene kommer inn på konto, men bare litt senere enn hva som er mest gunstig for deg akkurat nå.

De fleste lånetilbydere tilbyr lån på minuttet både med og uten sikkerhet, noe som betyr at du kan få tilbudt et lån selv om du ikke kan stille sikkerhet i for eksempel eiendom, bil eller annen verdi.

Det rette lånet for deg?

Det finnes mange ulike typer lån, fra store huslån til mindre forbrukslån og diverse kredittkort, og selv innenfor de ulike typer lån finnes det mange forskjellige alternativer. Dette gjelder også ved lån på minuttet – raske penger inn på konto kan tilbys på flere ulike måter, og det kan være lurt å kikke litt på de forskjellige tilbudene før du sender inn en lånesøknad. Heldigvis kan dette gjøres veldig raskt og enkelt.

Tar du i bruk MONEYBANKER.no’s sammenligningstjeneste kan du raskt få en oversikt over de beste lånealternativene til ditt neste lån. Slik sparer du mye tid på å selv pløye deg igjennom de mange ulike sidene og mulighetene, og får du raskt presentert hva de beste tilbudene tilgjengelig på markedet er. Fordelen med et lån på minuttet er at du vil få svar på søknaden din med en gang, og så velger du selv om du vil godta tilbudet eller ikke. Hvilket lån du burde ha er også avhengig av hvor mye du ønsker å låne, men ved hjelp av sammenligningstjenesten kan du prøve deg frem med ulike beløp før du bestemmer deg.

Mindre lån som lån på minuttet vil ofte ha litt høyere rentenivåer enn større og mer omfattende lån, og ofte en kortere nedbetalingsperiode, stort sett opptil maksimalt 12 måneder. Dette er viktig å være klar over før du søker deg til et lån på minuttet, og du burde være sikker på at du har mulighet til å nedbetale det du låner før du låner det. For å kunne ta opp et lån på minuttet stiller de forskjellige lånetilbyderne ulike krav.

Dette gjelder også ved forbrukslån som å låne på minuttet. I stor grad er det felles for alle at du skal være norsk statsborger, være fylt 18 eller 20 år og ikke ha noen betalingsanmerkninger. Utover dette kan det være krav til inntekt, men det vil variere fra bank til bank. Ved å bruke sammenligningstjenesten vil du lett kunne se hvilke krav som gjelder de enkelte lånene, og kan du dermed i løpet av kort tid utelukke de som ikke passer deg.

Alternativ for større lån

Når de fleste av oss starter tankegangen om å låne penger, tenker vi automatisk først på å gå i banken. Dette er et godt alternativ for større lån, men kan være veldig lite gunstig hvis man bare trenger litt ekstra penger akkurat nå. I situasjoner der du ikke kan forutse at du har behov for litt større økonomisk spillerom kan det være veldig upraktisk å måtte gå i banken, da dette stort sett krever mye tid og papirarbeid.

Heldigvis har lånemarkedet forstått behovet kundene har for lettere tilgjengelige lånemuligheter, og har tilpasset sine produkter og tjenester til kundenes behov.

Vi kan alle havne i en situasjon der vi behøver mer penger på konto enn hva man på det gitte tidspunktet har tilgjengelig. Dette kan for eksempel være i situasjoner der man har bestemt seg for å gå til anskaffelse av et produkt man har behov for som det nå er et særlig godt tilbud på, en uforutsett situasjon der noe går i stykker, som en vaskemaskin eller kjøleskap, en plutselig nødvendig reparasjon på bilen, eller at man har bruk for en vare eller tjeneste tidligere enn pengene til det kommer inn på konto. I slike situasjoner kan det være aktuelt for deg med et lån.

Et slikt lån vil gi deg mulighetene til å bruke pengene på det mest gunstige øyeblikk, til å komme deg mindre stresset ut av en situasjon der bilen ikke virker, eller at du kan bestille sommerferien til et ekstra godt tilbud og dermed spare penger. Med et lån får du penger raskt inn på konto, helt uavhengig av hva du har tenkt å bruke de til – det bestemmer du selv.

Hvor mye kan du låne?

Et lån på minuttet vil være et mindre forbrukslån. Du vil altså ikke kunne låne de høyeste beløpene, men nok til å dekke et akutt behov eller benytte deg av et særlig godt tilbud på noe du allerede har planer om å anskaffe. Dette kan være en sum fra 1.000kr til 20.000kr, det maksimalt tilgjengelige lånebeløpet vil kunne variere mellom de forskjellige lånetilbyderne.

Det er viktig å være klar over at mindre lån som ‘lån på minuttet’ er raske penger til det du trenger, men ikke nødvendigvis de lånene med de beste vilkårene. Har du behov for et større lån kan det for eksempel være mer interessant for deg med et annet lån, som et forbrukslån eller eventuelt et refinansieringslån dersom du har mange smålån. Er du derimot sikker på at du vil kunne betjene et mindre lån, men har behov for litt mer penger på konto akkurat her og nå, kan et lån på minuttet være nettopp det du trenger. Ved å ta opp et lån får du raskt penger inn på konto når du har mest bruk for det, og vil du ha friheten til å bruke det til hva du vil når du vil.

Send søknaden på nett

For alle som er opptatt av at ting skal gjøres effektivt, fort og lettvint, er det gode nyheter at alle lånesøknader til denne typen lån kan sendes på nett. Hvis du bruker MONEYBANKER.no’s sammenligningstjeneste for å finne det perfekte lånet til deg, kan du veldig enkelt klikke deg videre på ‘søk nå’, og sende inn søknaden din over nettet med en gang. Det er helt uforpliktende å sende søknader gjennom vår sammenligningstjeneste, og du kan sende så mange søknader du vil.

Når du får svar fra de ulike lånetilbyderne bestemmer du selv hvilket tilbud du vil godta. Sammenligningstjenesten hjelper deg altså med å finne det beste lånet raskt og enkelt, og helt uforpliktende – så kan du bruke tiden din på noe annet mens du venter på svar.

Hvor lang tid tar det egentlig?

Når du søker om lån er det gitt at du ønsker penger inn på konto i løpet av veldig kort tid. Det er derimot viktig at huske at saken din skal behandles, og dette kan ta noe tid. De ulike bankene vil ha spesifisert hvor lang behandlingstiden vil være, men poenget med denne typen lån er at den vil være svært mye kortere enn ved vanlige forbrukslån eller banklån.

Med et lån på minuttet vil du få svar på søknaden din i løpet av forholdsvis kort tid, men det kan likevel ta noen dager før du faktisk vil ha pengene inn på din bankkonto. Hvor lang tid det tar kan variere mellom de ulike lånetilbydere, noen reklamerer med at de lover pengene inn på din konto i løpet av en virkedag, hos andre kan det noen dager lengre tid. Alternativt finnes det også et stort utvalg av tilgjengelig kredittkort på markedet, eller du kan søke om et høyere kredittnivå enn hva du har i dag.