Lån på minuttet - finnes ikke i Norge

Lån på minuttet er ikke mulig, men sammenlign andre lån her.

Lånebeløp Løpetid Effektiv rente
25 000 - 500 000 kr 1 - 15 år 6,49 - 22%
Annonselenke
 • Tilbud fra opptil 13 banker

 • Gratis

 • Uforpliktende søknad

Eksempel: 250.000 kr. over 5 år, effektiv rente 14,87%, Etableringsgebyr 950 kr, totalt 392.901 kr.

Listen viser et bredt spekter av lånemarkedet som vi for tiden anbefaler. Vi samarbeider med de ovennevnte låneleverandørene og mottar provisjon herfra når du får et lån. Det er ingen kostnader for deg som forbruker, og du betaler bare utgiftene du er enig med bankene.

 • Innholdet

  2 seksjoner

 • Lesetid

  2 minutter

 • Siden er opdateret

  02/12-2021

Lån på minuttet er ikke mulig i Norge

Enkelte ganger kan man havne i en situasjon hvor det kunne vært kjekt å ha litt ekstra penger tilgjengelig på konto. Dette kan være i forbindelse med uforutsette hendelser, eller for å kunne bruke penger på en mer gunstig måte. 

I slike situasjoner kan et lån være en løsning for deg. Med et lån får du penger inn på konto og får du muligheten til å bruke de på det tidspunktet du trenger det mest.

Send søknaden på nett

For alle som er opptatt av at ting skal gjøres effektivt, fort og lettvint, er det gode nyheter at alle lånesøknader til denne typen lån kan sendes på nett. 

Hvis du bruker MONEYBANKER.no’s sammenligningstjeneste for å finne det mest fornuftige lånet til deg, kan du veldig enkelt klikke deg videre på ‘søk nå’, og sende inn søknaden din over nettet med en gang. 

Det er uforpliktende å sende søknader gjennom vår sammenligningstjeneste, og du kan sende så mange søknader du vil. Når du får svar fra de ulike lånetilbyderne bestemmer du selv hvilket tilbud du vil godta. Sammenligningstjenesten hjelper deg altså med å finne det mest fornuftige lånet, så kan du bruke tiden din på noe annet mens du venter på svar.