Lån uten kredittsjekk - finnes ikke i Norge

Lån uten kredittsjekk er ikke mulig, men sammenlign andre lån her.

Tilbud oppdatert: 21/06-2024

Listen viser et bredt spekter av lånemarkedet som vi for tiden anbefaler. Vi samarbeider med de ovennevnte låneleverandørene og mottar provisjon herfra når du får et lån. Det er ingen kostnader for deg som forbruker, og du betaler bare utgiftene du er enig med bankene.

Moneybanker er en sammenligningstjeneste, vi formidler ikke lån.

Kan man få forbrukslån uten kredittsjekk?

I Norge er det ikke mulig å ta opp forbrukslån uten at en kredittsjekk har blitt gjort. I noen land er det mulig, men i Norge og i mange andre land er det lovpålagt at en kredittsjekk gjennomføres før lån innvilges. 

Hva er det beste alternativet til lån uten kredittsjekk?

Det er flere gode alternativer til lån uten kredittsjekk. For mange er kredittkort det beste valget, men mange opplever også at smålån fungerer svært godt. Med kredittkort trenger du kun å få utført en kredittsjekk når du først søker om kortet, og etterpå kan du låne penger når det trengs uten å søke. Smålån fungerer godt om du trenger å dekke en mindre utgift kjapt, og kredittsjekken er gjerne mindre utfyllende siden det dreier seg om mindre beløp, som innebærer mindre risiko for långiveren. 

Så enkelt er det at sammenligne lån via MONEYBANKER

Sammenlign lån via MONEYBANKER:

 1. Sammenlign lån
  Det første steget i å ta opp lån er å sammenligne de ulike lånene som tilbys av forskjellige långivere. Med bruk av MONEYBANKER blir det enkelt å få oversikt over lånetilbudene og betingelsene. 
 2. Trykk på “Søk lån”
  Når du har fått oversikt over de ulike tilbudene og er klar til å søke om pengene, trykker du bare på “Søk lån”. 
 3. Fyll inn søknaden
  Du fyller inn søknaden, og med MONEYBANKER kan du søke på lån hos flere lånetilbydere med en og samme søknad. 
 4. Motta pengene
  Etter at du har valgt det beste tilbudet for deg og din søknad har blitt akseptert, er det generelt kort behandlingstid før du mottar pengene.