Lån uten kredittsjekk alternativ

Lån uten kredittsjekk - finnes ikke i Norge

Lån uten kredittsjekk er ikke mulig, men sammenlign andre lån her.

Moneybanker er en sammenligningstjeneste. Du kan ikke søke om lån på nettsiden, men få en oversikt over hvilke aktører som er på markedet.

Lånebeløp Løpetid Effektiv rente
25 000 - 500 000 kr 1 - 15 år 6,49 - 22%
 • Tilbud fra opptil 13 banker

 • Gratis

 • Uforpliktende søknad

Eksempel: 250.000 kr. over 5 år, effektiv rente 14,87%, Etableringsgebyr 950 kr, totalt 392.901 kr.

Listen viser et bredt spekter av lånemarkedet som vi for tiden anbefaler. Vi samarbeider med de ovennevnte låneleverandørene og mottar provisjon herfra når du får et lån. Det er ingen kostnader for deg som forbruker, og du betaler bare utgiftene du er enig med bankene.


Lån uten kredittsjekk finnes ikke i Norge

Det gjennomføres alltid kredittsjekk i Norge

I løpet av et langt liv vil de fleste av oss trenge et lån på et eller annet tidspunkt, og å ta opp et forbrukslån er en god og fleksibel løsning for mange av oss. Hvis du ønsker å ta opp et lån, er det mange ulike långivere som kan hjelpe deg, og i disse dager er det enkelt å søke om lån på nettet. I Norge er det slik at det ikke går an å få lån uten at en kredittsjekk er gjennomført.

Det er for å sikre at lån gis ut på en forsvarlig måte og at banken får pengene sine tilbake, og det sørger også for at du ikke tar opp lån du ikke er i stand til å betjene. 

Lånetilbyderen må forsikre seg om at du har god betalingshistorikk før de tilbyr deg lån, og derfor må de gjennomføre en kredittsjekk. Derfor går det ikke an å ta opp lån på dagen uten kredittsjekk, men det finnes fortsatt gode lånemuligheter som kan passe for deg og din situasjon. 

Alternativer til lån uten kredittsjekk

Selv om det ikke er mulig å ta opp lån uten kredittsjekk i Norge, er det flere gode alternativer du kan vurdere når det gjelder å låne penger uten at søkeprosessen er for omfattende og tidkrevende. Her har vi samlet litt informasjon om de beste løsningene, slik at du kan velge det som passer deg best. 

Kredittkort

Kredittkort er et svært godt alternativ til lån uten kredittsjekk – mange synes faktisk det er den desidert beste løsningen. Med et kredittkort får du muligheten til å låne penger når du ønsker det, uten å gjennomføre en søknadsprosess hver gang. Når du først får kredittkortet ditt vil kortutstederen gjennomføre en kredittsjekk av deg, men etter det trenger du ikke å søke hver gang du trenger litt ekstra penger slik du må med lån.

Etter at du har mottatt kortet ditt kan du bruke det som du vil – men vær oppmerksom på at kredittkort vanligvis har en øvre grense, og husk også på at du bør ha en plan for å betale tilbake pengene du bruker. 

Smålån

Smålån er et annet godt alternativ for deg som helst hadde ønsket å ta opp lån uten kredittsjekk. Prosessen for å søke om smålån er mindre omfattende enn andre søkeprosesser for å ta opp lån, og mange opplever det som enkelt å søke om og få innvilget smålån. Smålån fungerer gjerne godt som en rask løsning hvis du trenger penger ganske kjapt, så det passer veldig godt for de som ønsker å dekke mindre uforutsette utgifter.

For mange er smålån gunstig fordi du får muligheten til å ta ut mindre lån når du har behov for det, og det er generelt ikke vanskelig å tilbakebetale lånet siden det ikke er snakk om store summer. Hvor mye du kan ta opp i smålån kommer an på den individuelle långiveren. 

Så enkelt er det at sammenligne lån via MONEYBANKER

 1. Sammenlign lånDet første steget i å ta opp lån er å sammenligne de ulike lånene som tilbys av forskjellige långivere. Med bruk av MONEYBANKER blir det enkelt å få oversikt over lånetilbudene og betingelsene. 
 2. Trykk på “Søk lån”Når du har fått oversikt over de ulike tilbudene og er klar til å søke om pengene, trykker du bare på “Søk lån”. 
 3. Fyll inn søknadenDu fyller inn søknaden, og med MONEYBANKER kan du søke på lån hos flere lånetilbydere med en og samme søknad. 
 4. Motta pengeneEtter at du har valgt det beste tilbudet for deg og din søknad har blitt akseptert, er det generelt kort behandlingstid før du mottar pengene. 

Slik forbedrer du din kredittverdighet

Kredittverdigheten din har mye å si for om lånesøknaden din blir godkjent, men hvis du har vært uheldig og fått en dårlig kredittverdighet trenger du ikke å bekymre deg – det er flere ting du kan gjøre for å rette opp i dette. I denne seksjonen forteller vi deg hvordan du kan forbedre kredittverdigheten din, hvilket vil gjøre det lettere for deg å bli godkjent for et lån.

 • Betal regninger i tide

Hvis en kredittsjekk viser at du har ubetalte regninger liggende, innebærer det at dine sjanser for å få lånet godkjent reduseres. Det er derfor lurt å sørge for å betale regningene dine før du skal sende inn en ny lånesøknad. 

 • Betal utestående gjeld - og betjen den dyreste gjelden først

Dersom du har utestående gjeld, vil långiveren gjerne få inntrykk av at du ikke kan betjene lån du tar opp. Derfor er det best å innfri utestående gjeld før du søker om nytt lån hvis det er mulig, eller vurdere refinansiering av eksisterende gjeld. Det er også lurt å betale ned den dyreste gjelden du har først. 

 • Søk om mindre beløp

Hvis du søker om et mindre lånebeløp, er det mer sannsynlig at dette vil bli godkjent. Det er fordi dette innebærer mindre risiko for låntilbyderen, siden de fleste ikke vil oppleve mye utfordringer ved å betjene små lån.

 • Unngå eller bli kvitt betalingsanmerkninger 

Når det gjelder god kredittvurdering, er det veldig viktig å unngå betalingsanmerkninger. Du bør alltid betale regningene dine på tide for å sørge for at du ikke får betalingsanmerkninger som har en negativ påvirkning på kredittverdigheten din. Hvis du allerede har en eller flere betalingsanmerkninger, trenger du likevel ikke å fortvile – det er forholdsvis lett å bli kvitt disse ved å betale regningene som har gått til namsmannen. 

 • Ha en medsøker 

Et godt tips for deg som sliter med kredittverdighet er å ha en medsøker når du skal søke om lån. Det anses som en ekstra trygghet desto flere personer som deler på ansvaret for å tilbakebetale lån, så dette kan bidra til at søknaden din blir godkjent. 

Ofte stilte spørsmål