Klikklån

Klikklån » Begynn dine drømmer nå ✓ Lån opptil 40.000 kr. ✓ Lav rente fra bare 9,9% ✓ Rask godkjenning av lånet → Søk nå!

167 919
Brukere hjulpet av MONEYBANKER.no

Klikklån

Det du trenger å vite om forbrukslånet fra Klikklån

Forbrukslånet fra Klikklån lar deg enkelt låne fra 5.000 og opptil 40.000 kroner. Det er derfor et lån som er godt egnet til mindre og mellomstore investeringer eller uforutsette utgifter. Kanskje til overraskende store regninger, eller til et mindre oppussingsprosjekt?

Forbrukslånet fra Klikklån kan betales tilbake over kort eller noe lengre tid, og maksimal nedbetalingstid er 72 måneder (seks år). Klikklån tilbyr en rente på fra og med 9,9 %, og det er egne gebyrer knyttet til etablering og terminbeløp.

Uten sikkerhet, men ikke uten sjekk

Om du ønsker å ta opp forbrukslån fra Klikklån stilles det ikke krav til sikkerhet for lånet, som vil si at du kan bruke pengene på akkurat det du har lyst til. Et lån med sikkerhet vil si at du må knytte noe du allerede eier eller skal til å eie, som sikkerhet til lånet ditt. Ved eventuell manglende tilbakebetaling, kan banken tvangsselge den gjenstanden du har knyttet til lånet, som oftest en fast eiendom eller et kjøretøy. Dette er ikke tilfellet hos Klikklån, som lar deg låne penger uten slik sikkerhet.

De som vil søke om forbrukslån gjennom Klikklån vil bli kredittsjekket. Dette vil si at Klikklån foretar en sjekk av blant annet din inntekt, skatt og gjeld. Sjekken foretas automatisk, og gjennomføres raskt. Om alt er i orden, er det med andre ord ikke noe du trenger å foreta deg eller bekymre deg for.

Hvis lånet hos Klikklån blir innvilget, overføres pengene til deg samme dag som dette blir bekreftet, eller senest dagen etter. Forbrukslånet fra Klikklån passer derfor godt for deg som er ute etter en rask og enkel behandling på søknad om relativt lave lånesummer fra 5.000 til 40.000 kroner.

Hvordan går jeg fram for å søke forbrukslån gjennom Klikklån?

Søknadsskjemaet du bruker for å søke om forbrukslån fra Klikklån, er relativt enkelt konstruert. Øverst i skjemaet finner du to variabler som du selv kan endre ved å dra markøren langs linjen. Den første variabelen heter «Hvor mye vil du låne?», og kan justeres fra fem tusen til førti tusen kroner, med intervaller på tusen kroner. Den andre variabelen har overskriften «Hvor lenge?», og her kan du velge antall måneder mellom 12 og 72, altså fra ett til seks år. Intervallene er på én måned, og du kan derfor definere en ganske spesifikk nedbetalingstid, om dette er viktig for deg.

Som resultat av ulike kombinasjoner av disse to variablene, vil du få oppgitt en månedspris. Med gitte rente indikeres det for eksempel at et lån på fem tusen kroner over tolv måneder, gir en månedspris på 500 kroner. Et lånebeløp på tretti tusen kroner over to år, gir 1.410 kroner i månedspris. Du kan prøve deg fram med ulike kombinasjoner i denne delen av skjemaet for å finne ut hvilken månedspris som passer best for deg.

Enkelt skjema

I selve skjemaet er det ikke så mange felt du behøver å fylle ut. I første omgang må du skrive inn ditt fulle navn. Deretter bes du informere om ditt telefonnummer og din e-post. Du må også fylle inn ditt personnummer. Til slutt bes du fylle inn ditt kontonummer, som er det kontonummeret som brukes ved overførsel av penger om forbrukslånet ditt blir innvilget. Om det er noen opplysninger som mangler, vil ansatte fra KlikkLån ta kontakt med deg direkte på telefon.

Ved å sende inn skjemaet, bekrefter du også at du innfrir noen krav som er sammenfattet i en kort liste. Kravene er at du er over 20 år gammel, at du har fast inntekt, at du har vært registrert i norsk folkeregister i minst to år, samt at du ikke er registrert med betalingsanmerkning. Du må i tillegg bekrefte at du aksepterer THORN (samarbeidspartneren til Klikklån) sine lånevikår, samt at THORN Norge AS kan hente inn debitors (dine) generelle kredittopplysninger løpende.

Kredittsjekk og rask tilbakemelding

Innhenting av kredittkortopplysninger skjer gjennom en kredittsjekk av deg som potensiell lånetaker. Dette er standard prosedyre når en privatperson eller bedrift søker om ulike former for kreditt, som for eksempel kredittkort eller lån. Gjennom en slik kredittsjekk vil det framkomme informasjon om din inntekt, skatt og gjeld, samt om du har eventuelle betalingsanmerkninger eller inkassokrav rettet mot deg på nåværende tidspunkt. Om det ikke framkommer noe i kredittsjekken som er til hinder for at du skal få låne pengene, er det ingenting du behøver å gjøre. Om kredittsjekken er til hinder for at man får innvilget lån eller kreditt, kan man eventuelt jobbe med å øke balansen mellom sin inntekt og gjeld, eller forsøke å rydde opp i nåværende betalingsanmerkninger og/eller inkassokrav.

Etter at du har sendt inn skjemaet, lover KlikkLån at du får svar og et konkret lånetilbud med én gang, og at den eventuelle låneavtalen kan underskrives direkte med din BankID. Pengene kommer deretter inn på din konto den samme dagen, eller senest den påfølgende.

Raskt og enkelt med elektronisk signering hos Klikklån

Den digitale underskrivingen med BankID fungerer slik at du får en e-post fra KlikkLån som inneholder en «link» eller lenke. Gjennom denne kan du logge deg trygt inn med din vanlige BankID, som gjør at du får tilgang til å lese hele kontrakten og signere denne elektronisk. Du kan også lagre en kopi av kontrakten. Om du foretrekker, kan du også velge å skrive under låneavtalen manuelt, ved at KlikkLån sender deg avtalen i posten. Når du har skrevet under, sender du avtalen tilbake, og pengene settes over på din konto når KlikkLån har mottatt den underskrevne avtalen.

På så lite som én dag kan du altså få innvilget et forbrukslån på mellom 5.000 og 40.000 kroner, om du innfrir de kriterier som KlikkLån stiller til sine lånetakere. Praktisk for deg som trenger små og mellomstore beløp på dagen – kanskje til å dekke investering i hvitevarer som har gått i stykker, eller til å betale store regninger som kom på et ubeleilig tidspunkt.

Du kan lese mer om, samt søke om, KlikkLån her.