Finansiering

Tilbud oppdatert: 21/05-2022

Listen viser et bredt spekter av lånemarkedet som vi for tiden anbefaler. Vi samarbeider med de ovennevnte låneleverandørene og mottar provisjon herfra når du får et lån. Det er ingen kostnader for deg som forbruker, og du betaler bare utgiftene du er enig med bankene.

Moneybanker er en sammenligningstjeneste, vi formidler ikke lån.

Finansiering

Finansiering av livet ditt!

Finansiering er kort og godt anskaffelse av kapital, og det kan anskaffes på en del forskjellige måter. Du har mulighet for å spare opp selv, men dette kan ta lang tid og være en urealistisk løsning, hvis du har behov for finansiering her og nå. Du har også mulighet for å selge ut av verdier, du besitter, for finansiering.

Dette kan være tidskrevende, ofte kan det være vanskelig å kapitalisere verdigjenstander for deres fulle verdi, og da lønner det seg sjelden å selge ut. Deretter kan du ta lån, og her finnes en del forskjellige finansieringsmuligheter, alt etter hva du skal finansiere. Du kan få blant annet få nedbetalingslån, kassekreditt, leasing og factoring. Er du privatperson, er en del av disse muligheten ikke åpne for deg, med mindre du vil sette inn verdier eller eiendom som pant.

Noen av muligheten kan også være i dyreste laget for private enkeltpersoner. Uansett hva du skal finansiere, finnes det en løsning som passer akkurat deg og dine behov. Skal du finansiere utgiftene til å gründe eget firma, finne finansiering til bolig, oppussing eller bil, kan MONEYBANKER gratis hjelpe deg til å finne den mest fornuftige løsningen på ditt behov.

Få overblikk over dine finansieringsmuligheter

Når du skal finne den rette finansieringsmuligheten for deg, kan lånemarkedet være stort og uoverskuelig. Derfor har MONEYBANKER gjort en del av jobben for deg. Vi har undersøkt markedet, og laget en gratis søkemaskin, der du bare skal taste inn din alder og ønsket beløp.

Deretter kan du lett se hvilke finansieringsmuligheter som er aktuelle for deg. Det er helt uforpliktende å søke om lån, og derfor anbefaler MONEYBANKER at du søker hos minst tre forskjellige utlånere, slik at du kan sammenligne lånetilbud, og velge ut det som passer deg best. Selv om du finner låneeksempler på oversikten i vår søkemaskin, er dine lånetilbud tilpasset akkurat deg og dine behov, og kan derfor variere fra eksemplene. Derfor må du sende inn søknad først for å få et lånetilbud som er aktuelt for deg.

MONEYBANKER er uavhengig og jobber kun med finansinstitutter, som er en del av den norske bankgarantien.

Slik får du usikret finansiering

Vil du ha finansiering uten å måtte pante inn huset til banken, skal du søke usikrede finansieringsmuligheter. Det vil oftest være forbrukslån. Forbrukslån får du i alle beløpsstørrelser fra helt ned til 500 kroner og opp til 800.000 kroner, men det mest vanlige er lånetilbud mellom 5000 og 500.000 kroner.

Det er ofte fordelaktig å finansiere med forbrukslån, siden du kan bruke forbrukslån på akkurat det du har behov for. Banken spør ikke hvorfor du har behov for finansiering, eller hva du skal finansiere. Du trenger heller ikke å involvere andre i ditt lån, det er en privatsak mellom deg og utlåner.

Utover lånebeløp finnes det en del andre variable krav, når du søker lån, som varierer fra bank til bank. Derfor må du sjekke markedet før du låner. Blant de mest alminnelige krav er at du må være minst 18 år - en del banker har også høyere alderskrav enn dette.

Ofte er det også krav til minsteinntekt, og varierende krav til kredittverdighet. Dette finner du opplysninger om hos den enkelte banken.

Fra MONEYBANKER´s gratis søkemaskin er det enkelt å få oversikt over dine lånemuligheter og sende inn søknad, slik at du kan søke hos flere finansinstitutter og få det mest fornuftige lånetilbudet. Du skal bare ha Bank-ID og en konto, som pengene kan bli satt inn på, og da er du klar til å søke. En del banker krever også en kopi av seneste selvangivelse samt lønnslipper fra de siste månedene, og derfor kan det være smart å ha i nærheten når du skal søke lån.

Selve søknaden tar bare få minutter å fylle ut og sende avgårde. Du får vanligvis svar innenfor et kvarter, med mindre søknaden din skal behandles manuelt. Da kan det ta litt lengre tid. Deretter får du et lånetilbud, som du bør lese grundig gjennom for å sammenligne med de andre tilsendte lånetilbud.

Da kan du utvelge ditt foretrukne tilbud, underskrive det med Bank-ID og returnere til utlåner.