Beste forbrukslån

Leter du etter et godt forbrukslån? Lurer du på hva du burde gå etter når du skal ta et forbrukslån? Se mer i artikkelen, her får du svarene du trenger.

151 474
Brukere hjulpet av MONEYBANKER.no

Beste forbrukslån

Det kan være vanskelig å finne fram til det beste i forbrukslånet i jungelen av låneudbydere. Det finnes et hav av forskjellige lån man kan ta online. Det finnes ikke et entydig svar på, hvilket forbrukslån, som er best. Dette kommer helt an på hvem du er og hva behovene dine er.

Hos MONEYBANKER kan du lett få et overblikk over de forskjellige låneudbyderne, hva de tilbyr og mye mer. Det er enkelt og greit å søke og samtidig helt uforpligtende å søke om et forbrukslån. Dette er en fordel for deg, da du da har mulighet for å søke om lån flere steder og sammenligne dem, slik at du er sikker på, at du får det beste tilbudet.

Sammenlign dine muligheter

Det kan av og til være fristende å ta det første og beste lånet du får tilbudt. Det kan enten være fordi du tenker at det ikke kan gjøres bedre eller fordi det haster med å få pengene inn på kontoen. Men gjør deg selv den tjenesten, at du søker flere steder når du først skal søke. Det tar ikke mye lengre tid og du garanterer deg selv at du har mulighet for å se på flere tilbud. Saken er den, at du faktisk ikke vet, hva ditt ”ferdige tilbud” blir før du har selve lånetilbudet i hånden. Det vil altså si, at du ikke bare kan søke på låneutbyderne og gå ut fra den gjennomsnittlige renten, som står oppført eller at løpetiden stemmer med dine behov. Alt avhengig av hvem du er og din tidligere lånehistorie påvirker ditt lånetilbud.

Vi hos MONEYBANKER anbefaler å søke hos minst tre selskaper og gjerne hos enda flere. Dette øker dine muligheter for å finne et forbrukslån, som er perfekt til deg. Det er helt uforpliktende og det er absolutt en sjanse du bør utnytte til din fordel.

Så tenk en ekstra gang før du ser på titler som ”favoritt valg” eller ”best i test”. Selv om du fortsatt kan søke disse, bør du også søke andre, slik at du ikke blir lokket i fellen av fine titler. Det er ikke sikkert at disse titlene passer til dine behov.

Skap overblikk med Moneybanker

Hvis du tenker at du ikke vet hvor og hvordan du skal begynne på forbrukslåne prosessen finnes det heldigvis råd for det. Hos MONEYBANKER kan du lett og enkelt skape deg et overblikk mellom de forskjellige låneutbyderne og hva de tilbyr.

Slik bruker du søkeinnstillingene

Det er heldigvis ganske enkelt å skape seg et overblikk over lånetilbudene. Til og begynne med, må du finne ut av hvor mye du ønsker å låne og markere dette. Heretter markerer du din alder. Og til sist skriver du inn den ønskede løpetiden, altså hvor lenge du ønsker å låne pengene og når de skal betales tilbake. Når du har fylt ut de tre feltene, vil det dukke opp en liste over låneutbydere, som kan tilby deg, det du ønsker. Da er det helt enkelt bare å søke i vei. Når du får det endelige lånetilbudet fra de låneutbyderne du har søkt hos, kan du begynne og sammenligne og velge det beste lånet for deg.

Lån online

Fordelen ved å søke om online lån, er at du søker helt uforpliktende og dermed har muligheten for å se flere tilbud før du velger ditt endelige lån. Når du aksepterer lånetilbudet får du som oftest pengene på kontoen kort tid etter. Du har derfor alltid mulighet for å søke og få raske penger inn på kontoen, uansett når på døgnet og hvor du er i verden. Du slipper for en tur i banken og finne papirer og andre dokumenter. Det blir altså ikke lettere. Det finnes altså mange fordeler ved å låne online, den beste er nokk den, med at du slipper for en tur i banken og for å forklare deg. Med et online forbrukslån kan du sitte bak skjermen uansett, hvor du befinner deg og det er ikke vanskelig å få et lån, på samme måte som i banken, som i nesten alle tilfelle ber om sikkerhet i lånet. Det eneste du skal være oppmerksom på, når du låner online er, at hvis du har en betalingsanmerkning. Har du en betalingsanmerkning, får lånefirmaene informasjoner om dette, når de kredittvurderer deg. Så står du registrert som dårlig betaler, er det ikke sikkert du får lov å låne. Skulle du likevel få lov, bør du overveie om du vil ta opp flere lån, så lenge du står på listen over dårlige betalere. Det er ikke en god idé å ta opp nye lån til å betale tilbake gamle lån, da det kan sette deg i en enda større kattepine. Med mindre du ønsker å refinansiere. Se artikkel om refinansiering av smålån her.

Er det sikkert?

Det er helt ufarlig å søke om online lån. Alle låneutbydere på MONEYBANKER sidene er sikre låneutbydere, som du kan stole på.

Husk at alle lånetakere er forskjellige

Et lånetilbud kan være bra for en person og dårlig for en annen. Noen personer trenger lengre løpetid, fordi det kan være vanskelig for de å finne pengene mens andre trenger penger her og nå til et produkt eller en uventet regning og kan betale tilbake måneden etter. Derfor er det vanskelig å definere ”det beste forbrukslånet” da det helt kommer an på lånesituasjonen. Rentene svinger veldig på lånene, og det kommer blant annet an på løpetiden på lånet. Noen låneutbydere tilbyr også avdragsfrie måneden på lånene, hvilket kan være en fordel for de, som ikke har mulighet for å betale lånet de neste månedene, her skal man være litt oppmerksom på renten. Men er man klar på å betale litt ekstra for å kunne låne pengene over lengre tid, er avdragsfrihet en stor fordel, hvis det på lengre sikt kan se litt vanskelig ut å få betalt ut lånet. Det gir deg et større pusterom i økonomien, slik at du har tid til å finne pengene og betale når du kan.

Tenk derfor på din situasjon og søk alltid hos flere låneutbydere.