120 067
Brukere hjulpet av MONEYBANKER.no
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

🔶 Før du handler

Det første du bør tenke over er hvordan du ønsker å betale i utlandet, da det kan anbefales å bruke kredittkort på grunn av alle godene som følger med kjøp som er gjort med kredittkort. Goder som du kan nyte godt av med bruk av kredittkort i utlandet er blant annet muligheten til å kreve refusjon fra kredittyter.

For å finne et kredittkort til sommerferien kan du bruke vår søkemotor til å sammenligne ulike kredittkort.

I tillegg bør du sammenligne priser for å være sikker på at du får tilbud om en god pris. Mange reiseguider inneholder en oversikt over hvilke butikker eller handlegater som det kan lønne seg å handle i. Det kan også være en god idé å sjekke hvilke reklamasjonsfrister som gjelder i det landet du ønsker å handle i.

🔶 Se opp for piratvarer

Selv om det kan friste å kjøpe piratvarer til en billig penge, så bør du til enhver tid unngå slike kjøp. Piratvarer er kopier av ofte kjente varemerker, og flere land gir store bøter for kjøp av slike produkter. Slike piratvarer selges ofte av gateselgere eller på markeder, og dersom du er i tvil om en vare er ekte eller ikke, så bør du bare tenke at priser som er for gode til at det kan være sant, er som regel det.

🔶 Etter at du har handlet

Noen ganger kan det oppstå problemer etter at du har kjøpt en vare i utlandet, og da er det greit å vite hvilke rettigheter du kan ha.