120 344
Brukere hjulpet av MONEYBANKER.no
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

🔶 Når du har bestemt deg

Når du har bestemt deg for hvilke tjenester du ønsker å få ut av kredittkortet ditt, kan du bruke MONEYBANKER.no’s søkemotor til å sammenligne de ulike mulighetene. Her kan du av og på de tjenestene du ønsker og ikke ønsker, og eliminerer du raskt og enkelt kort som ikke er aktuelle for deg. Du vil også med en gang kunne se hvor populære de enkelte kortene er, hvor mange som anbefaler de, den effektive renten og hvor mange som har bestilt kortet det siste døgnet. Mange tenker automatisk at det enkleste er å søke om kredittkort der du også har ditt debetkort, og hvorvidt dette stemmer eller ikke, er det med sikkerhet ikke alltid det billigste alternativet. Store banker har ofte langt flere gebyr for korttjenester enn mindre banker, og det kan være penger å spare på å bruke et par minutter mer på å finne et billigere alternativ. Når du har brukt søkemotoren og funnet et kredittkort du vil søke om, klikker du deg helt enkelt videre på «søk nå» knappen, og er du i gang!

Kravene for hvem som kan søke om kredittkort er forskjellige mellom de ulike bankene, men det som går igjen er krav om alder og økonomisk stabilitet. De fleste kredittkort stiller stort sett minst disse kravene:

Andre krav kan være at det følger gebyrer med å ikke bruke kortet i løpet av et år, at bonuspoeng kun kan brukes til spesifikke kjøp, eller krav til enten fast inntekt eller minimunsinntekt. Videre har noen kredittkort lavere aldersgrenser (dog aldri under myndighetsalder, altså 18 år), andre høyere aldersgrenser, og ved enkelte er det krav om BankID eller BankID på mobil for å kunne søke om kortet. Når du søker om et kredittkort vil den aktuelle tilbyderen foreta en kredittsjekk på deg, og deretter avgjøre om du vil få kortet eller ikke. De ekstra fordelene med kredittkort er mange, så velger du det rette kortet til din bruk er det mange penger å spare. Er du i tillegg flink til å betale det brukte beløpet tilbake innenfor den rentefrie perioden, vil du på alle måter få det meste ut av det nye kredittkortet ditt.