120 020
Brukere hjulpet av MONEYBANKER.no
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

🔶 Mange gode løsninger

Heldigvis finnes det mange gode løsninger, også for deg som er student! Lån vil alltid være individuelle, men generelt går det igjen at jo yngre man er, jo større risiko anses det å være å låne ut penger til deg. Likevel finnes det mange gode muligheter for å få kjøpt den pc’n likevel, og et mindre forbrukslån kan hjelpe deg ut av mange studentkniper. Forbrukslån er raske, har enkle søknadsprosesser, og behøver ikke å være så dyre. Tar du opp et hurtiglån, som sms-lån eller lån på dagen, vil du få pengene innen få virkedager, og kan du skrive videre på oppgaven uten å miste viktig tid. Søkeprosessen er rask og enkel, og med MONEYBANKER.no’s søkemotor finner du det beste lånet på bare noen minutter.

Det er viktig å huske at det koster penger å låne penger, og innenfor et studentbudsjett er dette ekstra viktig å være obs på før du tar opp et lån. Forbrukslån behøver ikke å være dyre, selv for en student, så lenge man bruker det fornuftig. Låner du for eksempel 5000kr til å erstatte pc’n, med en rente på 9,9% og en nedbetalingstid på 12mnd, får du muligheten til å fordele utgiften i månedlige beløp, og kjenner ikke stikket så dypt i studentlommeboken. Dine månedlige avdrag vil være 439,46kr og de totale rentegebyr er kun 273,56kr, med andre ord helt overkommelig for et studentbudsjett.

Når man lever på et lite budsjett kan det være fristende å låne litt ekstra penger til alle de morsomme tingene man gjerne skulle ha gjort, her er det viktig med litt selvkontroll og viljestyrke, og huske at alt du låner skal betales tilbake. Man kan bli advart fra å ta opp lån når man er ung, men med riktig fremgangsmåte behøver det ikke å være vanskeligere for en student enn noen andre å betjene et lån. Tre gode tips til deg som skal låne penger er; ikke lån mer enn du trenger, se etter den laveste renten, og nedbetal lånet så fort du kan. Låner du noen tusenlapper med disse tipsene i bakhodet vil du ikke ha noen problemer med å betale tilbake det du har lånt, men kan du likevel få råd til de uforutsette utgiftene som kan dukke opp.