120 063
Brukere hjulpet av MONEYBANKER.no
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

🔶 Forskjellige typer lån

Det finnes et stort utvalg av banker og finansieringsselskaper på det norske markedet, og alle konkurrerer om å få deg som kunde. Den største forskjellen på disse selskapene er størrelsen på beløpet de vil låne ut til kundene sine. Noen av de bankene som tilbyr de høyeste lånesummene, er OPP Finans og Bank Norwegian, som begge tilbyr 500000 kr. i forbrukslån. De fleste bankene tilbyr lavere lånesummer enn dette, og vanligvis ikke mer enn 350000 kr. Rentene som påbeløper lånet er avhengige av blant annet lånesummen, dette gjelder også for løpetiden på lånet. Jo raskere du klarer å nedbetale lånet, jo mer blir du belønnet av banken i form av lavere renter. Før lånesøknaden din blir innvilget, vil banken foreta en vurdering av din betalingsevne - en såkalt kredittvurdering. Dette gjør de for å finne ut av hvor stor risiko de løper ved å låne ut penger til deg.

🔶 Husk på dette

Før du sender inn en lånesøknad, lag et budsjett over din personlige økonomi samt en nedbetalingsplan for lånet. Sammenlign ulike forbrukslån på markedet, og finn ut av rentesatser og betingelser de ulike lånene har. De lånene med laveste renter er de mest økonomiske lånene.

Vi kan summere dette ved å si følgende om hvilket forbrukslån du burde benytte deg av. Det er viktig å finne et lån som passer til deg og din økonomiske situasjon, slik at du får det beste lånet.