Slik tjener du penger på bloggen din

Tilbud oppdatert: 21/06-2024

Listen viser et bredt spekter av lånemarkedet som vi for tiden anbefaler. Vi samarbeider med de ovennevnte låneleverandørene og mottar provisjon herfra når du får et lån. Det er ingen kostnader for deg som forbruker, og du betaler bare utgiftene du er enig med bankene.

Moneybanker er en sammenligningstjeneste, vi formidler ikke lån.

  • Innholdet

    3 seksjoner

  • Lesetid

    6 minutter

  • Siden er opdateret

    21/06-2024

Det er flere forskjellige måter å tjene penger om du har en populær blogg med mange lesere. Du har sikkert sett at enkelte bruker linker til produkter eller tjenester de skriver om i bloggen, og faktisk er det muligheter for å tjene penger på slike linker om du gjør dette på en riktig måte. Dette kan for eksempel være en link til et gratis spinn tilbud fra et online casino du bruker, eller varer du har kjøpt på Amazon. 

Vi skal se nærmere på hvilke inntektskilder som er enkelt å komme i gang med på din blogg. 

Fire inntektskilder du kan komme i gang med i dag

En god inntektsmulighet er å tilby gjesteinnlegg på bloggen din om du har mange lesere. Andre nettsider kan betale gode penger for å skrive et gjesteinnlegg på bloggen din om de får en backlink til sin nettside. I dag er det viktig å ha gode backlinker for å få høyere rangering i søkeresultatene på Google, og mange betaler gode penger for å kunne lage et gjesteinnlegg på en populær blogg. 

En annen kjent metode for å tjene penger på bloggen er affiliate marketing. Dette betyr at du markedsfører produkter eller tjenester på nett og får en provisjon om kunder handler via din nettside. Du trenger ingen varebeholdning selv, og alt kunden handler via din nettside blir sporet av en link du plasserer på din blogg. Skriver du for eksempel om kryptovaluta, kan du velge å markedsføre nettsider hvor du kan veksle og handle forskjellige kryptovaluta og få provisjon på transaksjonene. 

Har du en egen merkevare og har mange følgere på sosial media eller blogg, så kan du også prøve å selge dine egne produkter med din logo eller slagord på. Teespring.com er en populær nettside for å designe dine egne produkter, og du trenger heller ingen varebeholdning da bestillingene går direkte via din nettbutikk hos Teespring. 

Her kan du lage T-skjorter, kaffekopper, hettegensere, og mye mer med dine egne design uten noe som helt kostnad for å starte opp. 

Om du ønsker en enkel løsning for annonsering på nettsidene, kan Google ads være et greit alternativ. når du søker på Google så ser du helt sikkert at det dukker opp en god del annonser før du kommer til søkeresultatene. det er nettopp disse annonsene du skal legge ut på din nettside, og annonsene kan tilpasses for å være relevant til ditt innhold. 

Hver gang noen klikker på annonsene på din nettside får du noen kroner for dette. 

Er det enkelt å tjene penger på blogging?

Det krever tid å lage en god blogg som folk har lyst til å lese. Derfor kan du ikke forvente å tjene penger på den med en gang om det er få som kjenner til bloggen. Derfor er det viktig at du holder ut i lengden, og skriver om tema som interesserer deg, ikke nødvendigvis hva som er mest populært å skrive om for å dra trafikk. Over tid kan både annonser og markedsføring av produkter på din nettside bli veldig lukrativt, men da må du sørge for å selge produkter og tjenester som folk kommer tilbake for å handle om og om igjen fra din nettside. 

Konklusjon

Som du ser er det flere forskjellige muligheter for å kunne tjene gode penger på en blogg eller nettside med enkle løsninger for salg av tjenester og produkter. Men som sagt er det viktig å finne ting som er relevant for ditt innhold, og ikke annonser for ting som dine lesere er mest sannsynligvis ikke interessert i. 

Fokuser på å skrive gode innlegg som drar trafikk fra søkemotorene, og benytt deg av å skrive gjesteinnlegg på andre sine blogger for å få mer trafikk til din blogg, eller bruk Google annonser selv for å hente inn flere lesere. Mulighetene er mange, men det krever arbeid.