Finn det mest fornuftige forbrukslånet

Tilbud oppdatert: 21/05-2024

Listen viser et bredt spekter av lånemarkedet som vi for tiden anbefaler. Vi samarbeider med de ovennevnte låneleverandørene og mottar provisjon herfra når du får et lån. Det er ingen kostnader for deg som forbruker, og du betaler bare utgiftene du er enig med bankene.

Moneybanker er en sammenligningstjeneste, vi formidler ikke lån.

  • Innholdet

    3 seksjoner

  • Lesetid

    5 minutter

  • Siden er opdateret

    21/05-2024

Om du ønsker deg ny mobiltelefon ny sykkel, nytt spisebord eller kunne trengt en avslappende ferie, så kan et forbrukslån være tingen for deg. De fleste av oss har nok ett eller annet i tankene man gjerne vil ha, og kanskje har drømt om lenge. Et forbrukslån kan hjelpe deg å oppnå disse ønskene, og behøver ikke å være så dyrt som mange tror det er.

Vi hjelper deg å finne det mest fornuftige lånet

Det er ikke gratis å låne penger, og det skal man vurdere om har råd til eller ikke før man tar opp et forbrukslån. Likevel behøver det heller ikke å være dyrt å låne penger. Mye kommer an på din individuelle situasjon, og din private økonomi. 

Har du en stabil og fast inntekt vil du som regel kunne få et lån med gode vilkår, og kan du stille sikkerhet for lånet blir det enda bedre. For å finne det mest fornuftige lånet til dine formål er det kjekt å først få oversikt over et par ting, blant annet hvor mye du ønsker å låne, hvor mye du kan avse til nedbetaling pr måned, og hvor lang nedbetalingstid du ønsker. 

Dette er faktorer som vil påvirke vilkårene rundt lånet ditt, og som er gode å få på plass før du sammenligner lånetilbudene.

Stort utvalg av forbrukslån

Det er et utrolig stort utvalg av forbrukslån på markedet, og det er forståelig at det kan være vanskelig å få oversikt over hva som er det mest fornuftige. 

MONEYBANKER.no har heldigvis gjort arbeidet med å finne det mest fornuftige alternativet mye enklere for deg, og etter bare noen få tastetrykk vil du få en resultatliste tilpasset dine ønsker. 

Budsjettet ditt er det viktigste utgangspunktet for lånet, og du burde ikke låne mer enn hva du innenfor rammene av budsjettet er i stand til å betale i månedlige avdrag. De fleste ønsker jo et forbrukslån for å ha litt større økonomisk frihet, og blir de månedlige nedbetalingene høyere enn hva som passer i budsjettet ditt, vil lånet ende med å ha totalt motsatt effekt. 

I søkemotoren kan du søke på både hurtiglån, smålån og større forbrukslån, og resultatene vil hele tiden bli automatisk tilpasset når du endrer søkekriteriene. Du har også direkte oversikt over rentenivå (husk å se etter den effektive renten også), etableringsgebyr og andre omkostninger.

Din individuelle situasjon

Vi vil alltid anbefale deg å søke om mer enn et tilbud, og minst tre er et godt utgangspunkt. De endelige vilkårene rundt lånet vil tross alt bli påvirket av din individuelle situasjon, og noen lånetilbydere kan gi deg et mer gunstig tilbud enn andre. 

I søkeresultatene kan du velge ut de tre eller flere fornuftige alternativene ut fra dine kriterier, og enkelt klikke deg videre til å be om et uforpliktende tilbud, før du takker ja til det du liker best. Slik kan du komme i gang med søkeprosessen helt uten at det behøver å være vanskelig og uoversiktlig, og hjelper vi deg altså å finne det mest fornuftige forbrukslånet.