Se hvorfor Astropay blir stadig mer populært i Norge

Det finnes uendelig med forskjellige betalingsmåter nå til dags og noen funker bedre enn andre. Hvordan man betaler har virkelig vært under utvikling lenge, men de siste årene har forandringene tatt av.

For noen få år siden begynte bankkort å ta over for kontanter. Nå er det et sjeldent syn å se penger som noe annet enn et tall på den digitale enheten din og det er nærmest ingen butikker som tar imot kontanter lenger. 

Astropay blir stadig mer populært i NorgeAstropay blir stadig mer populært i Norge

Ny trend

Nå har vi begynt å se en ny trend snike seg ut i dagslyset og det er nemlig digital betaling på nett. Det er allerede kommet mange konkurrenter på dette markedet og det kan være vanskelig å bedømme hvilken som er best eller i det hele tatt sikker og trygg å bruke. 

Man kan bruke lang tid på å undersøke hva man burde begynne å bruke, men det er så mye å velge mellom så det kan bli veldig overveldende for mange. Hvis du kjenner deg igjen i det, er denne artikkelen til for å hjelpe akkurat deg. Astropay er en god aktør på dette markedet og selv om det er relativt nytt i Norge, kan man allerede spå at Astropay kommer til å bli veldig populært her om ikke lang tid.

Hva er astropay?

Astropay er en relativ ny betalingsmåte i Norge. Det ble grunnlagt i 2006 av Sergio Fogel og ble utgitt få år etter i 2009. Dermed kan man si at de allerede har en del år med erfaring.

De har hovedsakelig spredt seg i Asia, Afrika og Sør-Amerika men nå har de endelig begynt å utvikle seg mer nord i Europa også. 

I 2022 ble Astropay kåret til den beste betalingsmetoden på SAGSE awards i Afrika. Dermed kan man trygt si at det er en troverdig, trygg og sikker betalingsmåte online. 

Du kan bruke astropay som innskuddsmetode på casino eller som en enkel og effektiv måte å kjøpe gavekort til å spille online på. Noe som er et stort pluss med Astropay er at man kan betale i en annen valuta. Hvis du har satt inn norske kroner kan du lett betale i for eksempel euro uten noen som helst problemer.

Hvordan komme seg i gang med Astropay

Alt du trenger å gjøre for å komme deg i gang med Astropay er å laste ned appen fra din favoritt appbutikk, og fylle inn telefonnummer samt lage et passord som tar et par minutter. Det er veldig enkelt og appen vil fortelle deg nøyaktig hva du skal gjøre for å komme deg godt i gang og begynne å bruke appen øyeblikkelig. 

Etter det vil det fungere som et kredittkort du kan bruke på nett. Det vil på en måte være som en e-lommebok med forhåndsbetalte kort. Det er raskt, trygt og enkelt, og er et godt betalingsalternativ for både innskudd og uttak.

Som nevnt tidligere er det lett å betale på tvers av valuta og hvis du får en valuta som du ikke bruker inn på konto, er det ingen problem å gjøre de om til din ønsket valuta. 

Test det ut selv!

Hvis du har lett etter en trygg, kjapp og enkel betalingsapp online, trenger du ikke å lete lenger. Astropay er det man trenger. Så hvis du ønsker å være en av de som kan si at du var en av de første nordmennene til å prøve Astropay, er det bare å kjappe seg å laste ned appen og komme i gang.

Denne appen kommer til å vokse ekstremt fort og snart vil alle komme til å  bruker den.

  • Innholdet

    4 seksjoner

  • Lesetid

    5 minutter

  • Siden er opdateret

    24/07-2024