yA Bank - Oversikt over sine forskjellige lån og kredittkort

Les om hvilke ulike fordeler du kan få hos yA Bank → Oversikt over yA Bank sine kredittkort og forbrukslån

Tilbud oppdatert: 25/01-2022
Lånebeløp Løpetid Effektiv rente
10 000 - 600 000 kr 1 - 20 år 5,11 - 20,54%
Annonselenke
 • Det er helt uforpliktende

 • Det koster deg ingenting

 • Søk lån hos 23 banker

Eksempel: Nominell rente fra 4,90% til 19,90%. Eksempel: Nominell rente 11,9%, eff. rente 13,7%, 100.000 o/5 år, kostnad 35.858, totalt 135.858.
10 000 - 600 000 kr 1 - 15 år 5,17 - 40%
Annonselenke
 • Raskt svar

 • Vi finner det billigste lånet

 • Gratis og uforpliktende tjeneste

Eksempel: Nominell rente 11.39%, effektiv rente 11.31%, 150 000kr, o/5 år, kostnad 43.467. Totalt 193.467
25 000 - 500 000 kr 1 - 15 år 6,49 - 22%
Annonselenke
 • Tilbud fra opptil 13 banker

 • Gratis

 • Uforpliktende søknad

Eksempel: 25.000 kr. Nominell rente 13,49 %. Effektiv rente 27,31 %. Kostnad 3.425 kr, Totalt 28.425 kr.
5 000 - 600 000 kr 1 - 5 år 7,99 - 19,99%
Annonselenke
 • Ha full kontroll via appen

 • Tilbyr kredittkort

 • Samle lån & kredittkort

Eksempel: Effektiv rente 13,81%, 100.000 o/2 år, etabl.geb. 950, kostnad 13.965. Total: 113.965.Løpetid 1-5 år. Maks. effektiv rente 35,01%.
5 000 - 500 000 kr 1 -15 år 6,32 - 32,9%
Annonselenke
 • Tilbud fra opptil 15 banker

 • Få laveste renten

 • Gratis

Eksempel: Nom. rente 12,9 %, eff. rente 15,52 %, 75 000 kr o/5 år, kostnad 30 509 kr, totalt 105 509 kr.
5 000 - 500 000 kr 1 - 15 år 6,9 - 24,9%
Annonselenke
 • Svar fra 15 banker

 • Få laveste renten

 • Helt kostnadsfritt

Eksempel: 100 000 kr, 5 år, nom. rente 12%, etabl.-/termingeb. 0kr gir eff. rente 12.68%. Totalkostnad: 133 467 kr
25 000 - 500 000 kr 1 - 15 år 6,86 - 24,63%
Annonselenke
 • Spar tid og penger

 • Uten forpliktelser

 • Ansvarlig långiver

Eksempel: 50 000 kr over 5 år, effektiv rente 15,2%, kostnad 19 779 kr, totalt 69779 kr.

Listen viser et bredt spekter av lånemarkedet som vi for tiden anbefaler. Vi samarbeider med de ovennevnte låneleverandørene og mottar provisjon herfra når du får et lån. Det er ingen kostnader for deg som forbruker, og du betaler bare utgiftene du er enig med bankene.

Moneybanker er en sammenligningstjeneste, vi formidler ikke lån.

yA Bank

yA Bank er en bank i Norge som siden 2006 har tilbudt norske kunder ulike finansielle produkter og tjenester. Fokuset til banken er å være nordmennsbank nummer 2ved å tilby produkter som først og fremst er enkle, sammen med gode betingelser.

Banken fokuserer på privatkunder og kan tilby blant annet kredittkort, forbrukslån, debetkort og ulike lojalitetsprogrammer.

yA Bank sin historie

Da yA Bank ble opprettet i Norge i 2006 var det med en idé om at bank i Norge kan gjøres enklere enn hva som eksisterte på den tiden. Siden etableringen har yA Bank fått over 100.00 kunder.

I oktober 2015 ervervet det svenske selskapet Resurs Bank 100 alle aksjene til yA Bank.

Hvilke verdier har yA Bank?

yA Bank sin visjon er å være banken som begeistrer, og fokuserer på å være kundefokuserte i hele sitt arbeid gjennom å gi kunden en god og positiv opplevelse, gi gode råd og enkle løsninger, i tillegg til å alltid være tilgjengelig når kunden har behov for det.

Banken har fem verdier som de følger i sitt daglige arbeid. Den første verdien er raskt & enkelt, som de jobber for gjennom raskt respons og løsninger som er brukervennlige til kundene. Den andre verdien er pålitelig, hvor yA Bank fokuserer på å gi trygge og seriøse løsninger, slik at kundene kan se på banken som en pålitelig partner. Den tredje verdien erperson– her fokuserer yA Bank på å levere personaliserte løsninger for kundene sine. Den fjerde verdien ernytenkende, med fokus på kreativitet. Den siste verdien erlagfokusert, hvor banken legger vekt på å et bra samspill mellom seg og sine kunder, leverandører og andre partnere.

Hva tilbyr yA Bank?

Kredittkort

yA Bank tilbyr nordmenn kredittkort, som du kan bruke gebyrfritt i Norge og i utlandet. Med et kredittkort hos yA bank vil du i tillegg få gratis reise- og avbestillingsforsikring og gjeldsulykkesforsikring, og du kan velge å få rabatter på det du handler mest av. Når du søker om kredittkortet kan du få en kredittramme på inntil 100.000 kroner, og inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse.

Når du bestiller et kredittkort hos yA Bank trenger du ikke betale noe etableringsgebyr eller årsgebyr.

Kredittkortet til yA bank kommer med et fordelsprogram, hvor du som kunde kan velge mellom ulike rabatter på dine kjøp. Rabattene som tilbys vil nok variere noe avhengig av ulike kampanjer, men eksempler på rabatter som man kan velge mellom er en viss rabatt på alle kjøp, eller en noe høyere rabatt på kun enkelte kjøp som blant annet dagligvarer, netthandel eller gullsmed. Du har mulighet for å endre hvilke type rabatt du ønsker hver måned, eller du kan velge å beholde den samme rabatten over lengre tid.

Rabatten som du får gjennom kredittkortet til yA Bank vil gjelde for et visst antall kjøp, som regel opp til enten 10.000 eller 15.000 kroner, avhengig av hvilken type rabattgruppe du velger for kredittkortet ditt.

Kredittkortet som du kan få hos yA Bank er et Visa-kort, og med et slikt kredittkort vil du være dekket av Finansavtaleloven, som gir deg ulike rettigheter når du handler på nett – som alt i alt sikrer deg tryggere netthandel. Dersom du for eksempel har blitt svindlet mens du har handlet på nett, så vil du være sikker på at du kan få pengene tilbake igjen. Når du handler på nett kan det blant annet være en god idé å dobbeltsjekke at butikkene har trukket det faktiske beløpet som du skulle betale, og ikke et høyere et.

Hos yA bank kan du også søke om å øke kredittgrensen på kredittkortet ditt. På nettsiden til banken finner du et skjema som skal fylles ut, og for at kredittgrensen din skal bli økt, må du ha en god historie med innbetalinger bak deg.

Når du har et kredittkort hos yA Bank kan du velge å motta en månedlig eFaktura i stedet for en fysisk faktura. eFaktura kan du opprette raskt og enkelt direkte fra nettbanken din, og du kan også finne en oversikt over alle dine gamle fakturaer i nettbanken.

Lån

Hos yA Bank kan du videre søke om et forbrukslån, som er et lån uten sikkerhet, på beløp fra 25.000 kroner til 500.000 kroner. Et forbrukslån er et fleksibelt lån, og yA Bank tilbyr en nedbetalingstid på inntil 15 år.

Du kan søke om et forbrukslån hos yA Bank direkte via nettsiden deres, og når låneavtalen skal signeres kan du gjøre dette ved hjelp av din BankID. For å kunne få et forbrukslån hos yA bank må du være minst 20 år gammel, ha en årlig inntekt på minst 250.000 kroner og være helt fri for betalingsanmerkninger. yA bank tilbyr videre at du bruker et forbrukslån til refinansiering av flere dyre smålån og kredittkortgjeld.

Du kan søke om refinansiering direkte fra yA Bank sin nettside. Ved refinansiering hos yA Bank vil du kunne få enten den samme eller en lavere rente enn den du har på lånet ditt fra før av.

Når du søker om et lån hos yA Bank, vil søknaden vanligvis bli behandlet med en gang, noe som betyr at du ikke behøver å vente lenge før du kan få svar på søknaden din. Hvis den blir behandlet automatisk, kan du forvente å få svar med det samme. Hvis den derimot blir behandlet manuelt, så kan det ta omtrent fire timer å få behandlet søknaden din.

yA Bank tilbyr sine kunder en betalingsfri måned, som du kan søke om etter at du har betalt ned på lånet du har tatt opp i minst seks måneder. En slik betalingsfri måned kan deretter søkes om igjen hver sjette måned. Vær obs på at du må søke om betalingsutsettelse før den månedlige fakturaen din forfaller.

Når du søker om lån hos yA bank direkte fra deres nettside, så må du blant annet sende ved kopi av selvangivelsen din, siste lønnsslipp og dokumentasjon på eventuelle andre inntekter du har utenom din faste inntekt, som for eksempel leieinntekter dersom du leier ut en leilighet eller barnebidrag.

yA bank tilbyr epostfaktura, avtalegiro og faktura via posten for bankens forbrukslån. En avtalegiro kan du raskt opprette når du betaler en faktura til yA Bank, hvor du vil få spørsmål om å ønsker å opprette en avtalegiro. Vær obs på at du ikke må betale regningen sammen med andre betalinger, da du i et slikt tilfelle ikke vil få spørsmål om du ønsker å opprette en avtalegiro.

Andre lån

I tillegg til vanlige forbrukslån, tilbyr yA Bank også lån til blant annet bruktbil, båt, motorsykkel, caravan og oppussing. Dersom du for eksempel ønsker å låne penger til en bruktbil, så vil du ha mulighet for å få pengene utbetalt før du kjøper bilen. Videre vil det ikke bli stilt noe krav til kaskoforsikring eller krav til maksimal alder på bilen du ønsker å kjøpe.

Et slikt lån kommer med et etableringsgebyr på 900 kroner og et termingebyr på 65 kroner.

Betalingsforsikring

yA Bank tilbyr i tillegg en betalingsforsikring, hvor du som kunde kan sikre deg mot å ikke kunne være i stand til å tilbakebetale lånet dersom du for eksempel skulle bli arbeidsledig eller syk. En slik betalingsforsikring hos yA bank dekker terminbeløp på maksimalt 10.000 kroner hver måned dersom du blir sykemeldt i mer enn 30 dager, blir lagt inn på sykehus i mer enn 3 dager, blir arbeidsledig eller permittert, eller ved dødsfall. Når du kjøper en slik betalingsforsikring hos yA Bank vil du ha angrerett i 30 dager, dersom du skulle ombestemme deg angående kjøpet.

Unike fordeler med yA Bank

På yA Bank sin nettside kan du finne en blogg som gir deg gode tips til hvordan du kan ta best kontroll over din egen økonomi. I de ulike blogginnleggene kan du blant annet finne råd til hvordan du og familien din kan få en bedre privatøkonomi, hvordan du lager forskjellige typer budsjett, tips til hvordan du kan bli bedre på å spare penger og andre ting som vil hjelpe deg med å holde styr på hverdagsøkonomien. Bloggen er delt inn i tre ulike kategorier: hus og hjem, fritid og orden i økonomien.

Og visste du at yA Bank vant Dine Pengers (www.dinepenger.no/) Bank-NM åtte ganger i kategorien beste bruks- og lønnskonto på rad fra banken ble opprettet og til kåringen ble avviklet i 2013? Denne kåringen viser at yA Bank flere år på rad har tilbudt et konkurransedyktig produkt, som de har hatt et stort fokus på å fortsette med selv etter at kåringen har blitt avviklet.

Kontaktopplysninger

For å komme i kontakt med yA Bank kan du først og fremst ringe de på telefonnummeret 09292 eller +47 23 20 46 00 dersom du ringer fra utlandet alle hverdager mellom kl. 09.00 til kl. 16.00, eller fylle ut et kontaktskjema som du kan finne på banken sin nettside.

Kontoret til yA Bank ligger på Langkaia 1 i Oslo, med postadresse Postboks 7104 Majorstuen, 0306 Oslo.

På nettsiden til yA Bank kan du finne en oversikt over ofte stilte spørsmål, som det kan være lurt å gå over før du kontakter banken.