Komplett Bank

Tilbud oppdatert: 11/05-2021

Listen viser et bredt spekter av lånemarkedet som vi for tiden anbefaler. Vi samarbeider med de ovennevnte låneleverandørene og mottar provisjon herfra når du får et lån. Det er ingen kostnader for deg som forbruker, og du betaler bare utgiftene du er enig med bankene.


Komplett Bank

Komplett Bank er en norsk bank som tilbyr nordmenn ulike finansielle produkter innen lån, kredittkort og sparing, og har som fokus å tilby nordmenn fleksibel forbrukskreditt med gode vilkår.

Banken har et godt samarbeid med Komplett Group, som også er en av bankens største eiere. Komplett Group har flere kjente nettbutikker i Norge og resten av Norden, blant annet Komplett.no, Blush.no, Bildeler.no og MPX.no.

Komplett Bank sin historie

Komplett Bank ble først etablert i 2014, men Komplett Group kan spore sin historie helt tilbake til 1991, da selskapet Norek ble etablert. Nettbutikken Komplett.no kom deretter på markedet i 1996. Komplett Group er i dag en av de største aktørene på det skandinaviske markedet innen netthandel, og har 18 nettbutikker over hele Norden, i tillegg til banken Komplett Bank.

Hvilke verdier har Komplett Bank?

Komplett Bank er som sagt en del av Komplett Group, som har de følgende tre verdiene: presisjon, enkelhet og entusiasme. Med presisjon menes det at de ansatte skal blant annet alltid holde det de lover, være tydelige og vise respekt for hverandre. Med enkelhet menes det blant annet at selskapet skal hjelpe kundene sine med å gjøre hverdagen enklere. Og sist men ikke minst, med entusiasme fokuserer selskapet på at det for eksempel skal skapes begeistring og at de ansatte skal gjøre hverandre gode.

Hva tilbyr Komplett Bank?

Komplett Bank tilbyr en rekke ulike finansielle produkter til det norske markedet, inkludert lån, kredittkort og sparing.

Lån

Komplett Bank tilbyr norske kunder et fleksibelt lån på inntil 400.000 kroner uten sikkerhet, også kjent som et forbrukslån. Med et forbrukslån hos Komplett Bank kan du selv velge hvordan du ønsker å tilbakebetale pengene, og du kan bruke pengene til akkurat det du selv ønsker. Det vil si at Komplett bank sitt forbrukslån ikke kommer med noen fast løpetid, men vær oppmerksom på at desto lenger du venter med å nedbetale et lån, desto dyrere vil det bli.

Et fleksibelt lån hos Komplett Bank kommer med et etableringsgebyr som må betales når du først tar opp lånet. Vær oppmerksom på at betingelsene som du får på det fleksible lånet ditt hos Komplett Bank er avhengig av søkerens individuelle økonomiske situasjon og hvilken låneramme du som kunde ønsker.

Renten på Komplett Bank sitt fleksible lån er flytende, noe som vil si at den kan både gå opp og ned. Dersom renten blir endret, vil du motta en melding om dette minst seks uker i forveien. For å kunne ta opp et fleksibelt lån hos Komplett Bank, må du være minst 20 år gammel, ha registrert adresse i Norge og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassogjeld.

Du kan søke om et fleksibelt lån direkte fra Komplett Bank sin nettside, og få svar med det samme på hvor mye du eventuelt kan få i lån. Deretter må låneavtalen signeres med BankID før du kan få pengene utbetalt.

Dersom du ønsker å søke om større summer, vil pengene først bli utbetalt etter at Komplett Bank har kontrollert selvangivelsen og lønnslipp.

Hos Komplett Bank kan du bruke et fleksibelt lån til refinansiering av flere smålån, slik at du kan få mer gunstige rentevilkår enn hva du vil ha med smålån og for eksempel kredittkortgjeld. Ved hjelp av refinansiering behøver du også å kun forholde deg til én faktura hver måned, noe som kan gjøre det enklere å betale tilbake gjelden din.

Kredittkort

Komplett Bank tilbyr kredittkortet MasterCard til det norske markedet. Med dette kredittkortet fra Komplett Bank behøver du ikke betale årsavgift, du kan få en kredittgrense på opptil 100.000 kroner, og rentefri betalingsutsettelse på inntil 40 dager.

Komplett Bank tilbyr sine kredittkortkunder en betalingsutsettelse i enten 3, 6 eller 9 måneder. Denne betalingsutsettelsen er rentefri, men vær oppmerksom på at den kommer med et gebyr som er avhengig av hvor lenge du ønsker å utsette betalingen. Med Komplett Bank sitt kredittkort kan du også velge selv hvilken PIN-kode du ønsker å ha.

Videre kommer Komplett Bank sitt kredittkort med flere ulike forsikringer. Disse forsikringene inkluderer reise- og avbestillingsforsikring i opptil 90 dager for både deg og din familie. Dersom du er på vennetur, vil reiseforsikringen gjennom kredittkortet dekke opptil tre venner som reiser sammen med deg. I tillegg kommer kredittkortet med en ID-tyveriforsikring, som sikrer deg dersom du skulle vært utsatt for ID-tyveri, og kjøpsforsikring dersom varer du har kjøpt blir stjålet eller skadet før de når fram til deg.

Du kan også velge å kjøpe en betalingsforsikring, som vil sikre nedbetalingene dine dersom du skulle være uheldig og bli ufør eller arbeidsledig.

Sparing

Komplett bank tilbyr norske kunder en høyrentekonto, hvor du kan tjene godt på en høy rente på innskuddet ditt. En slik høyrentekonto er helt gebyrfri, og du kan sette inn beløp fra 50.000 til 2.000.000 kroner. For å kunne åpne en høyrentekonto hos Komplett Bank må du være minst 18 år gammel, og ha registrert adresse i Folkeregisteret i Norge.

Du kan åpne en høyrentekonto raskt og enkelt direkte fra Komplett Bank sin hjemmeside ved å fylle ut et søknadsskjema. Når du oppretter en høyrentekonto hos Komplett Bank, kan du være greit å vite at banken er medlem av Bankenes Sikringsfond, som betyr at opptil 2.000.000 kroner av pengene du har satt inn på kontoen er sikret. Siden maksgrensen til Komplett Bank sin høyrentekonto er på 2.000.000 kroner, vil det si at alle pengene dine vil være sikret i en slik høyrentekonto.

Renten på Komplett Bank sin høyrentekonto er flytende, og dersom den endres vil du motta et varsel to måneder før renten justeres. For å sette over penger til din høyrentekonto hos Komplett Bank, vil du motta et KID-nummer fra banken som du kan bruke når du setter over penger til bankens felles kontonummer. Når du skal overføre penger fra høyrentekontoen din og til en annen konto, så kan du gjøre dette direkte fra ”Min Side” på Komplett Bank sin nettside.

Unike fordeler med Komplett Bank

Som kunde hos Komplett Bank vil du som kunde få flere ulike unike fordeler i tillegg til bankens ulike finansielle produkter.

Bonus ved netthandel

En av fordelene med å være kunde hos Komplett Bank er banken sitt samarbeid med Komplett Group og de ulike nettbutikkene som eksisterer under selskapet. Når du handler med Komplett Bank sitt kredittkort, så vil du først og fremst få 2 prosent bonus på alle dine varekjøp på nettet, men dersom du handler på Komplett.no eller Blush.no vil du få 3 prosent rabatt. Kredittkortet gir deg i tillegg 1 prosent bonus på alle varekjøp som ikke foregår på nettet.

Dette betyr at Komplett Bank sitt kredittkort er ypperlig for deg som handler mye på nett. Bonuspoengene som du opparbeider deg gjennom dine ulike varekjøp med Komplett Bank sitt MasterCard, vil du kunne ta ut når som helst. Dersom du derimot velger å bruke poengene på nettbutikken Komplett.no, så vil du få dobbelt så mye ut av poengene dine. Det vil si at dersom du har tjent 500 poeng, vil dette være verdt 1000 poeng når du skal handle på nettbutikken Komplett.no. Komplett.no er Norges største nettbutikk, og finnes også i det svenske og danske markedet.

Vær oppmerksom på at du maks kan tjene 500 poeng hver måned når du handler med Komplett Bank sitt kredittkort.

Kundesenter

På Komplett Bank sin hjemmeside kan du finne en side som heter kundesenter, hvor du kan få svar på en rekke ulike spørsmål du eventuelt har om banken sine ulike produkter. Kundesenteret til Komplett Bank er delt inn i fire ulike seksjoner: lån, kredittkort, sparing og kundeforhold. I hver av de ulike seksjonene er det svar på ofte stilte spørsmål, som for eksempel hvordan du som kunde kan øke lånerammen din, hva du skal gjøre hvis du ikke har mottatt fakturaen din og hvor mye penger du kan ta ut i minibank hver måned med kredittkortet ditt.

Under spørsmål angående kundeforhold, kan du blant annet finne svar på hvordan du kan endre kontaktopplysninger, eller si opp kundeforholdet ditt.

Samfunnsansvar

En annen fordel med Komplett Bank er Komplett Group sitt fokus på samfunnsansvar. Selskapet har blant annet etiske retningslinjer som alle de ansatte skal følge. Disse etiske retningslinjene inkluderer blant annet at alle de ansatte skal være ærlige og lojale i sitt daglige arbeid, og holde en høy etisk standard.

I tillegg arbeider Komplett Group med et barnehjem i Peru som heter Project Peru, som sørger for at 200 barn i fra slummen i Peru får tilgang til skole. Komplett Group og sine ansatte hjelper med finansiell støtte til de daglige aktivitetene til barnehjemmet og skolen, som bidrar til at barna kan få en sikker fremtid.

Kontaktopplysninger

For å komme i kontakt med Komplett Bank kan du enten ringe de på telefonnummeret 21 00 74 50, eller sende en mail til kundeservice@komplettbank.no.

Komplett Bank sin kundeservice er åpen mandag til fredag mellom kl. 09-16.

Dersom du har behov for å sperre kredittkortet ditt, kan du gjøre dette ved å ringe til bankens døgnåpne telefon på (+47) 21 00 74 50.

Adressen til Komplett Bank er:

Komplett Bank ASA

Postboks 448

1327 Lysaker

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen din moneybanker.no. Når du bruker nettstedet vårt, godkjenner du retningslinjene våre for informasjonskapsler.