Handelsbanken

Tilbud oppdatert: 25/01-2022
Lånebeløp Løpetid Effektiv rente
10 000 - 600 000 kr 1 - 20 år 5,11 - 20,54%
Annonselenke
 • Det er helt uforpliktende

 • Det koster deg ingenting

 • Søk lån hos 23 banker

Eksempel: Nominell rente fra 4,90% til 19,90%. Eksempel: Nominell rente 11,9%, eff. rente 13,7%, 100.000 o/5 år, kostnad 35.858, totalt 135.858.
10 000 - 600 000 kr 1 - 15 år 5,17 - 40%
Annonselenke
 • Raskt svar

 • Vi finner det billigste lånet

 • Gratis og uforpliktende tjeneste

Eksempel: Nominell rente 11.39%, effektiv rente 11.31%, 150 000kr, o/5 år, kostnad 43.467. Totalt 193.467
25 000 - 500 000 kr 1 - 15 år 6,49 - 22%
Annonselenke
 • Tilbud fra opptil 13 banker

 • Gratis

 • Uforpliktende søknad

Eksempel: 25.000 kr. Nominell rente 13,49 %. Effektiv rente 27,31 %. Kostnad 3.425 kr, Totalt 28.425 kr.
5 000 - 600 000 kr 1 - 5 år 7,99 - 19,99%
Annonselenke
 • Ha full kontroll via appen

 • Tilbyr kredittkort

 • Samle lån & kredittkort

Eksempel: Effektiv rente 13,81%, 100.000 o/2 år, etabl.geb. 950, kostnad 13.965. Total: 113.965.Løpetid 1-5 år. Maks. effektiv rente 35,01%.
5 000 - 500 000 kr 1 -15 år 6,32 - 32,9%
Annonselenke
 • Tilbud fra opptil 15 banker

 • Få laveste renten

 • Gratis

Eksempel: Nom. rente 12,9 %, eff. rente 15,52 %, 75 000 kr o/5 år, kostnad 30 509 kr, totalt 105 509 kr.
5 000 - 500 000 kr 1 - 15 år 6,9 - 24,9%
Annonselenke
 • Svar fra 15 banker

 • Få laveste renten

 • Helt kostnadsfritt

Eksempel: 100 000 kr, 5 år, nom. rente 12%, etabl.-/termingeb. 0kr gir eff. rente 12.68%. Totalkostnad: 133 467 kr
25 000 - 500 000 kr 1 - 15 år 6,86 - 24,63%
Annonselenke
 • Spar tid og penger

 • Uten forpliktelser

 • Ansvarlig långiver

Eksempel: 50 000 kr over 5 år, effektiv rente 15,2%, kostnad 19 779 kr, totalt 69779 kr.

Listen viser et bredt spekter av lånemarkedet som vi for tiden anbefaler. Vi samarbeider med de ovennevnte låneleverandørene og mottar provisjon herfra når du får et lån. Det er ingen kostnader for deg som forbruker, og du betaler bare utgiftene du er enig med bankene.

Moneybanker er en sammenligningstjeneste, vi formidler ikke lån.

Handelsbanken

Handelsbanken er en av de største bankene i Norden, med kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannia og Nederland. Med over 800 filialer totalt i verden tilbyr banken et bredt utvalg av produkter og tjenester til både privat- og bedriftskunder.

Handelsbanken sin historie

Handelsbanken har eksistert i Norge siden 1986, men har røtter helt tilbake til 1871, da banken ble opprettet i Sverige under navnet Stockholms Handelsbank. Navnet som blir brukt i dag kom først i 1956.

Siden Handelsbanken begynte å operere i Norge, har banken sett en jevn vekst og blitt til en av de største bankene på det norske markedet. Det første kontoret som ble åpnet i Norge var et representasjonskontor i Oslo. Først to år senere ble datterselskapet Svenska Handelsbanken Norge AS etablert, og i 1989 kom det første kontoret på gaten i Oslo.

Dette kontoret var det første av sin type utenfor Sverige, og kunne tilby norske privat- og bedriftskunder ulike finansielle tjenester.

I 1990 kjøpte Handelsbanken opp Oslo Handelsbank, en lokalbank i Oslo, og deretter Stavanger Bank året etter. I tillegg etablerte banken nye kontorer i Oslo og Stavanger.

I 1994 gikk Handelsbanken i Norge fra å være et datterselskap til å bli en filial av Svenska Handelsbanken. Denne endringen gjorde at banken kunne nyte godt av både størrelsen og det gode ryktet til Svenska Handelsbanken.

Gjennom årene har Handelsbanken sett en god vekst og har i dag 50 kontorer rundt omkring i Norge, og er blant de største bankene i landet.

Hvilke verdier har Handelsbanken?

Hos Handelsbanken er det først og fremst kunden som står i sentrum. Videre har Handelsbanken et mål om å være mer lønnsomme enn sine konkurrenter, gjennom å ha både lave kostnader og tilfredsstilte kunder. Handelsbanken har stort fokus på å ha tillitt og respekt for andre personer, og behandler kundene sine som om de skulle vært medarbeidere.

Hos Handelsbanken kan du videre forvente høy kvalitet i tjenestene som leveres til deg som kunde. Selskapet har stort fokus på at kunders forventninger skal møtes, og det blir lagt vekt på å ha kvalifiserte medarbeidere, hvor de ansatte skal ha muligheter for å videreutvikle seg innen banken og at bankens ledere skal utvikles internt.

Hva tilbyr Handelsbanken?

Handelsbanken tilbyr både privat- og bedriftskunder en rekke ulike finansielle tjenester og produkter. Disse tjenestene inkluderer lån og finansiering, kort og betaling, sparing og pensjon, og forsikringer.

1) Lån og finansiering

Hos Handelsbanken kan du først og fremst ta opp et boliglån. Gjennom et boliglån hos Handelsbanken, vil du kunne få et lån som er tilpasset til din personlige situasjon og økonomi. Du kan også avtale med rådgiveren din i banken å få avdragsfrihet eller et fleksibelt boliglån med boligkreditt.

Før du begynner å lete etter en bolig kan det lønne seg å søke om et såkalt finansieringsbevis, som er et bevis på at finansieringen av boligen er i orden. Dette beviset, som du kan bruke i inntil seks måneder, bekrefter hvor mye du har mulighet for å ta opp i boliglån og vil kunne hjelpe deg når du skal inn i en potensiell budrunde.

Videre tilbyr Handelsbanken bil- og fritidslån til sine privatkunder. Ved hjelp av din rådgiver vil du kunne finne det lånet som passer mest fornuftig til din personlige situasjon.

2) Kort og betaling

Hos Handelsbanken kan du først og fremst skaffe deg et helt vanlig bankkort, hvor all bruk vil belastes direkte fra kontoen din. Et slikt kort kommer også med en kontaktløs funksjon, som lar deg betale beløp på inntil 200 kroner uten å måtte trykke PIN-koden din. Handelsbanken tilbyr også bankkort til barn og unge, som er spesielt tilrettelagt for unge.

Videre tilbyr Handelsbanken kredittkort til sine kunder – her kan du velge mellom Handelsbanken Gold eller Handelsbanken Premium. Handelsbanken sine kredittkort tilbyr deg rentefri betalingsutsettelse i 45 dager og en rekke forsikringer som følger med kortet. Handelsbanken Platinum kommer med noen ekstra eksklusive fordeler som en concierge-service og tilgang til ulike VIP-lounger når du er ute og flyr.

I tillegg til kredittkort til privatpersoner, tilbyr Handelsbanken også kredittkort til bedrifter, under navnet Handelsbanken Business Kreditt. Et slikt kredittkort vil i tillegg til en 45 dagers rentefri betalingsutsettelse, gi andre fordeler som enklere reiseoppgjør, gode forsikringer, og et redusert antall av fakturaer som kommer inn til bedriften.

Hos Handelsbanken kan du raskt og enkelt bruke nettbanken til å betale regninger, i tillegg til å skaffe deg en total oversikt over de ulike kontoene dine. Her kan du også opprette avtalegiro, eller velge å motta eFaktura i stedet for fakturaer i papirform.

3) Sparing og pensjon

Handelsbanken tilbyr sine kunder ulike sparemetoder. Avhengig av hvor lenge du ønsker å spare penger, og hvor stor risiko du ønsker å ta, kan du blant annet velge å spare via fond, en pensjonskonto, en fondskonto eller en sparekonto.

Mange velger å ha en sparekonto hvor pengene er lett tilgjengelige dersom en uventet utgift skulle dukke opp. Det finnes en rekke ulike sparekontoer som du kan opprette hos Handelsbanken. Du kan blant annet opprette en fastrentekonto, hvor du kan binde renta i minst seks måneder.

Dersom du har mulighet for å låse penger på en konto over en lengre periode kan dette være en god løsning. Videre kan du opprette en e-Kapitalskonto, hvor du må sette inn minst 100 000 kroner og kan deretter nyte godt av gode renter.

En annen god spareordning du også kan inngå hos Handelsbanken er en BSU-konto, som er boligsparing for unge, som i tillegg vil gi deg gode fratrekk på skatten.

4) Forsikringer

Handelsbanken tilbyr ulike forsikringer til kundene sine, blant annet forsikring for barn og unge og personforsikring. Med en barneforsikring vil du sikre at barnet ditt får en god økonomisk fremtid dersom en ulykke eller alvorlig sykdom skulle forekomme. Dersom barnet ditt ikke er dekket av en privat forsikring, men kun gjennom folketrygden, vil inntekten til en person som blir ufør i en lav alder være omtrent som minstepensjonen i Norge.

Gjennom en personforsikring til deg selv kan du selv velge hva forsikringen skal dekke. Forsikringssummen som blir utbetalt dersom noe uforutsett skulle hende, vil være helt skattefri. Her kan du blant annet velge mellom dødsrisikoforsikring, uførekapital og ulykkesforsikring.

Unike fordeler med Handelsbanken

Som kunde i Handelsbanken kan du nyte godt av ulike unike fordeler. Vi har samlet en kort oversikt over noen av de nedenfor.

Som en lokalbank

Handelsbanken blir ofte omtalt som ”Nordens største lokalbank” – et uttrykk banken har fått ved å gi de ulike lokalkontorene autoritet til å ta de avgjørelsene som gjør kundene fornøyde. Gjennom denne desentraliserte ordningen kan prisene på ulike lån til kundene settes av lokalkontorene, og banken opererer derfor ikke med en sentral prisliste på sine renter. På den måten vil banken, i samarbeid med deg som kunde, kunne tilbyr løsninger som passer perfekt til din personlige økonomi.

Ulike verktøy

Inne på Handelsbanken din nettside finner du en rekke ulike verktøy og kalkulatorer som kan gjøre det enklere for deg å håndtere din personlige økonomi. Her kan du blant annet finne en sparekalkulator, en valutakalkulator, samt regne ut hvor mye et lån vil kunne koste deg.

Mobiltjenester

Hos Handelsbanken kan du videre benytte deg av de ulike mobiltjenestene som tilbys til deg som kunde. Først og fremst kan hverdagen din bli litt enklere med Handelsbanken sin mobilbank, hvor du kan sjekke saldo, overføre penger og betale regninger direkte fra din egen mobil.

Handelsbanken tilbyr også noe som heter kortkompis, som er en app til smarttelefonen din hvor du raskt og enkelt kan sjekke saldoen på kontoen din og se dine siste transaksjoner.

Videre kan du opprette SMS-varsling hos Handelsbanken, som er en tjeneste der du mottar en SMS hver gang noe skjer med bankkortet eller kontoen din. Fordeler med denne tjenesten er at du selv kan velge hvilke varsler du ønsker å motta – dette kan gjøres direkte fra nettbanken din.

Fornøyde kunder

Handelsbanken kommer ofte høyt opp på lister over banker med de mest fornøyde kundene i Norge, hvor kundene spesielt trekker frem den gode kundeservicen som Handelsbanken tilbyr, i tillegg til at de føler at de får god råd gjennom å være kunde i banken.

Kontaktopplysninger

Siden Handelsbanken har en rekke ulike kontorer over landet, så kan du gå inn på banken sin hjemmeside for å finne ditt lokalkontor. Her kan du også se en oversikt over åpningstidene til de ulike lokalkontorene.

I tillegg har du mulighet for å ringe banken sin døgnåpne telefontjeneste på 22 39 77 00 dersom du har behov for hjelp til å for eksempel sperre kortet ditt, endre regionsperren, skaffe deg nødkontanter eller annen teknisk hjelp med nettbank, mobilbank, BankID eller kort. Du har også mulighet for å sende en epost til Handelsbanken direkte fra banken sin hjemmeside.

Handelsbanken har også en telefonbank, som tilbyr banktjenester via telefon 24 timer i døgnet. Dette nummeret er 815 22 255 dersom du ringer fra Norge, eller +47 21 49 22 55 hvis du ringer fra utlandet. Ved hjelp av denne tjenesten kan du blant annet sjekke saldoen din, betale regninger eller overføre penger mellom dine egne kontoer i Handelsbanken.

Hovedkontoret til Handelsbanken i Norge ligger på Tjuvholmen Alé 11 i Oslo.