Bank Norwegian

Tilbud oppdatert: 25/01-2022
Lånebeløp Løpetid Effektiv rente
10 000 - 600 000 kr 1 - 20 år 5,11 - 20,54%
Annonselenke
 • Det er helt uforpliktende

 • Det koster deg ingenting

 • Søk lån hos 23 banker

Eksempel: Nominell rente fra 4,90% til 19,90%. Eksempel: Nominell rente 11,9%, eff. rente 13,7%, 100.000 o/5 år, kostnad 35.858, totalt 135.858.
10 000 - 600 000 kr 1 - 15 år 5,17 - 40%
Annonselenke
 • Raskt svar

 • Vi finner det billigste lånet

 • Gratis og uforpliktende tjeneste

Eksempel: Nominell rente 11.39%, effektiv rente 11.31%, 150 000kr, o/5 år, kostnad 43.467. Totalt 193.467
25 000 - 500 000 kr 1 - 15 år 6,49 - 22%
Annonselenke
 • Tilbud fra opptil 13 banker

 • Gratis

 • Uforpliktende søknad

Eksempel: 25.000 kr. Nominell rente 13,49 %. Effektiv rente 27,31 %. Kostnad 3.425 kr, Totalt 28.425 kr.
5 000 - 600 000 kr 1 - 5 år 7,99 - 19,99%
Annonselenke
 • Ha full kontroll via appen

 • Tilbyr kredittkort

 • Samle lån & kredittkort

Eksempel: Effektiv rente 13,81%, 100.000 o/2 år, etabl.geb. 950, kostnad 13.965. Total: 113.965.Løpetid 1-5 år. Maks. effektiv rente 35,01%.
5 000 - 500 000 kr 1 -15 år 6,32 - 32,9%
Annonselenke
 • Tilbud fra opptil 15 banker

 • Få laveste renten

 • Gratis

Eksempel: Nom. rente 12,9 %, eff. rente 15,52 %, 75 000 kr o/5 år, kostnad 30 509 kr, totalt 105 509 kr.
5 000 - 500 000 kr 1 - 15 år 6,9 - 24,9%
Annonselenke
 • Svar fra 15 banker

 • Få laveste renten

 • Helt kostnadsfritt

Eksempel: 100 000 kr, 5 år, nom. rente 12%, etabl.-/termingeb. 0kr gir eff. rente 12.68%. Totalkostnad: 133 467 kr
25 000 - 500 000 kr 1 - 15 år 6,86 - 24,63%
Annonselenke
 • Spar tid og penger

 • Uten forpliktelser

 • Ansvarlig långiver

Eksempel: 50 000 kr over 5 år, effektiv rente 15,2%, kostnad 19 779 kr, totalt 69779 kr.

Listen viser et bredt spekter av lånemarkedet som vi for tiden anbefaler. Vi samarbeider med de ovennevnte låneleverandørene og mottar provisjon herfra når du får et lån. Det er ingen kostnader for deg som forbruker, og du betaler bare utgiftene du er enig med bankene.

Moneybanker er en sammenligningstjeneste, vi formidler ikke lån.

Bank Norwegian

De fleste forbinder nok Norwegian med flyselskapet, men Norwegian har også opprettet Norwegian Bank, som er en nettbasert bank for privatkunder. Konseptet bak Norwegian Bank er at kunder skal ha tilgang til enkle og smarte finansielle tjenester gjennom bruk av teknologi og innovative løsninger på nett. I tillegg blir det fokusert på å tilby løsninger som er i synergi med flyselskapet Norwegian, noe som for eksempel blir gjort gjennom å tilby et kredittkort som også gir deg CashPoints når du reiser med Norwegian.

Bank Norwegian er et datterselskap til firmaet Norwegian Finans Holding ASA. Den største aksjonæren til Norwegian Finans Holding er Norwegian Air Shuttle. Deretter er Goldman Sachs den neststørste aksjonæren.

Bank Norwegian sin historie

Bank Norwegian sin historie startet i 2007, da Norwegian gikk ut med at de også ønsket å satse innen banksektoren. Selve banken ble lansert 17.oktober i 2007. Siden etableringen av Norwegian bank, utvidet selskapet til Sverige i 2012, og deretter også til Danmark og Finland i 2015.

Hva tilbyr Bank Norwegian?

Bank Norwegian tilbyr privatkunder en rekke ulike finansielle tjenester og produkter innenfor lån, kredittkort og sparekontoer.

Lån

Hos Bank Norwegian har du mulighet for å søke om et forbrukslån, som er et fleksibelt lån som gjerne brukes til å refinansiere flere dyre smålån, eller til situasjoner der man trenger penger raskt i en kort periode. 

Det går også mye raskere å ta opp et forbrukslån sammenlignet med mange andre lån. Når du søker om et slikt lån på banken sin hjemmeside, så vil du få svar med en gang på om du får innvilget søknaden din. 

Bank Norwegian tilbyr forbrukslån på en størrelse mellom 25.000 til 500.000 kroner, og du kan få en nedbetalingstid på opptil 15 år. Nedbetalingstiden er fleksibel, så du kan sørge for å velge en som passer best til din personlige økonomi. 

Forbrukslånet til Norwegian kommer med et etableringsgebyr på 950 kroner, og et termingebyr på 30 kroner. Når du tar opp et forbrukslån hos Norwegian, som er et lån uten sikkerhet, så er det ingen som vil kreve å vite hva du skal bruke pengene til.

For å kunne ta opp et forbrukslån hos Norwegian, må du fylle enkelte krav. For det første så må du ha en inntekt, og for det andre så kan du ikke ha noen aktive inkassosaker. Bank Norwegian vil deretter gjøre en kredittvurdering av deg før de kan tilby deg et forbrukslån.

Hos Bank Norwegian kan du som sagt søke om refinansiering av dyre smålån, slik at du kan få mer gunstige rentevilkår, i tillegg til å kun måtte forholde deg til én bank som du skal betale tilbake penger til.

Når du har tatt opp et lån hos Bank Norwegian, kan du opprette en AvtaleGiro. På denne måten slipper du å selv huske på å betalingene, og pengene vil bli trukket automatisk fra din konto.

Kredittkort

Bank Norwegian tilbyr i tillegg kredittkort til sine kunder. Dette kredittkortet får du uten årsavgift, og alle varekjøp er uten gebyr. Videre kan du ta ut kontanter gebyrfritt både i Norge og i utlandet med Bank Norwegian sitt kredittkort.

Banken tilbyr en kreditt på opptil 100.000 kroner, og kommer med reise- og avbestillingsforsikring. I tillegg får du gratis kreditt på inntil 45 dager og som kunde kan du også få en rentefri betalingsutsettelse på inntil seks uker.

Du kan søke om kredittkortet til Bank Norwegian direkte på hjemmesiden til selskapet. Der vil du bli bedt om å fylle ut informasjon som personopplysninger, din økonomiske situasjon og om du har noen nåværende gjeld.

Etter at du har søkt om et lån eller kredittkort hos Norwegian Bank, så kan du signere søknaden ved å bruke din BankID. Dersom du lurer på hvordan dette fungerer, kan du finne en guide på nettsiden til banken som går gjennom prosessen.

Kredittkortet til Bank Norwegian kommer også med funksjonen kontaktløs betaling. Denne vil bli aktivert når du har brukt Chip og PIN-kode. Ved kontaktløs betaling behøver ikke kredittkortet ditt ha kontakt med betalingsterminalen for at det skal fungere.

Alt du trenger å gjøre er å holde kortet opp mot terminalen, og når du hører et signal så vet du at betalingen er gjennomført.

Hos Bank Norwegian har du også mulighet for å bruke betalingsformen kjøpsfinansiering når du handler flybilletter hos Norwegian. Gjennom en slik kjøpsfinansiering, så kan du utsette betalingen av en tur i seks måneder. Å inngå en slik avtale koster deg 199 kroner, men deretter kommer det ikke noen ekstra renteutgifter, så lenge du betaler alt innen forfall.

Dersom du ikke klarer å betale flybilletten innen de seks månedene er gått, så vil du måtte betale renter.

Bank Norwegian tilbyr eFaktura på sine kredittkort, noe som du selv må opprette inne i nettbanken din. Vær obs på at denne eFakturaen sendes ut med minimumsbeløpet som må betales. Dersom du ønsker å betale mer enn minimumsbeløpet, så må du selv endre dette.

Minimumsbeløpet er alltid 3% av utestående saldo på kredittkortet ditt. Hos Bank Norwegian har du ikke mulighet for å opprette AvtaleGiro på kredittkortet ditt.

Sparekonto

Bank Norwegian tilbyr også en sparekonto, som du kan bestille via deres nettside. Det koster deg ingenting å opprette en slik sparekonto, og den kommer ikke med noen uttaksbegrensninger. Sparekontoen er en nettbasert konto, og du vil ha en flytende rente.

En sparekonto kan være lurt for alle å ha, i tilfelle det plutselig skulle dukke opp noen uforventa utgifter som må betales.

Når du oppretter sparekontoen på Bank Norwegian sin nettside vil du bli bedt om å fylle ut blant annet personopplysninger, informere om inntekt og hvor innskuddskapitalen vil komme fra, og hvor mye du forventer å sette inn på kontoen.

Bank Norwegian er medlem av noe som heter Bankens Sikringsfond, som arbeider med et formål om å sikre innskudd i bankene som er medlemmer. Norwegian Bank sitt medlemskap betyr at du som kunde hos selskapet også er dekket av de innskuddsgarantiene som gjelder for banker i Norge.

Forsikring

Bank Norwegian tilbyr også ulike forsikringer, som for eksempel en betalingsforsikring på lånet ditt. Dersom du blir sykemeldt eller arbeidsledig, vil en slik betalingsforsikring dekke renter og avdrag på lånet ditt. Du har også mulighet for å skaffe en slik betalingsforsikring på kredittkortet ditt.

Videre tilbyr Bank Norwegian en ID-tyveriforsikring, som sikrer deg dersom identiteten din skulle bli misbrukt på nett til å søke om for eksempel lån eller kredittkort. Du har også mulighet for å kjøpe en helårs reiseforsikring.

Før du velger å kjøpe noen ekstra forsikringer, vil det først være lurt å dobbeltsjekke hvilke forsikringer som kommer gjennom Norwegian sitt kredittkort, dersom du allerede har det.

Unike fordeler med Bank Norwegian

Kredittkortet til Bank Norwegian er et Norwegian-kort, som også gir deg poeng når du flyr med Norwegian. Det betyr at du vil tjene CashPoints hver gang du betaler noe med Norwegian-kortet, som du senere kan bruke til å kjøpe flybilletter hos Norwegian. Hver gang du kjøper noe med kredittkortet, så vil du få 1% av kjøpesummen i CashPoints.

I tillegg vil du motta ekstra CashPoints dersom du bruker Norwegian-kortet til å kjøpe flybilletter hos Norwegian. Dersom du kjøper LowFare-billetter når du skal ut og reise, vil du motta 5% CashPoints. Kjøper du Flex-billetter til turen din, så vil du motta 20% CashPoints.

Dersom du lurer på hvor mange CashPoints du har opptjent, kan du gå inn på Min Side på Norwegian sine hjemmesider hvor du vil finne en oversikt.

Å betale for reisen med kredittkortet vil også gi deg reise- og avbestillingsforsikring, i tillegg til forsikring mot tapt avgang. Dersom du for eksempel mister en flyforbindelse fordi Norwegian-reisen din var forsinket, så vil forsikringen gjennom dette kredittkortet kunne dekke utgifter til nye billetter på inntil 5.000 kroner. Dersom du reiser med familien din, så vil forsikringen dekke utgifter på inntil 20.000 kroner per familie.

En annen fordel med Bank Norwegian sitt kredittkort er at du ikke betaler gebyrer når du tar ut kontanter i minibanker verken i Norge eller i utlandet.

I tillegg til de ulike finansielle tjenestene som tilbys av Bank Norwegian, så kan du også finne en rekke ulike brukerguider på nettsiden til banken. Her kan du for eksempel finne guider om hvordan du søker om økt kreditt, hvordan du kan bytte bank, hvordan du signerer en låneavtale og hvordan du overfører penger til utlandet. 

Dette er bare et lite utvalg av de mange brukerguidene som finnes på nettsiden dere.

Kontaktopplysninger

Du kan nå Bank Norwegian ved å ringe 02929. Dersom du ringer fra utlandet er det +47 23361699 som gjelder. Banken sin kundeservice er åpen alle hverdager fra kl 10 til 16. 

Dersom du har behov for å sperre kredittkortet ditt, så kan du gjøre dette til enhver tid på døgnet.

For å kontakte Bank Norwegian kan du også gå inn på banken sin hjemmeside https://www.banknorwegian.no/ og fylle ut deres kontaktskjema.

Før du velger å kontakte Norwegian på telefon, så kan det være en god idé å først gå inn på selskapet sin kundeservice-side på nett: www.banknorwegian.no/KundeService. På denne siden vil du finne hjelp og kundeservice om de ulike finansielle produktene og tjenestene som Bank Norwegian tilbyr, i tillegg til en oversikt over ofte stilte spørsmål.