Nyt godt av concierge-servicen som kan følge med kredittkort

Tilbud oppdatert: 25/09-2023

Listen viser et bredt spekter av lånemarkedet som vi for tiden anbefaler. Vi samarbeider med de ovennevnte låneleverandørene og mottar provisjon herfra når du får et lån. Det er ingen kostnader for deg som forbruker, og du betaler bare utgiftene du er enig med bankene.

Moneybanker er en sammenligningstjeneste, vi formidler ikke lån.

  • Innholdet

    3 seksjoner

  • Lesetid

    5 minutter

  • Siden er opdateret

    25/09-2023

Concierge-service

Visste du at enkelte kredittkort kommer med en såkalt concierge-service? Det er som regel de mer eksklusive kredittkortene som tilbyr denne tjenesten, men hva går den egentlig ut på? Vi har samlet en liten oversikt.

Personlig assistent

Tenk deg at du overnatter på et eksklusivt hotell, hvor du får tilbud om ekstra god service - nesten som en personlig assistent. Denne assistenten kan hjelpe deg med alt fra bordbestillinger når du skal ut og spise, til andre praktiske ting du trenger hjelp med.

Det er akkurat dette concierge-servicen gjennom kredittkortet også er - en slags personlig assistent. Ofte velger banker å kjøpe denne tjenesten gjennom firmaet Affinion International, som de deretter kan tilby til sine eksklusive kunder. Gjennom det store nettverket til Affinion International, vil du som kunde kunne få hjelp med både det ene og det andre som du måtte be om.

Med andre ord kan det også beskrives som en informasjons- og bookingtjeneste som kredittkortkundene kan bruke til å reservere bord på restauranter, eller kommer seg på gjestelisten til eksklusive nattklubber. Dersom du liker å reise med stil, kan dette kanskje være en tjeneste du vil sette stor pris på. Du vil kunne nyte reisen din vitende om at kredittkortselskapet ditt vil hjelpe deg med det ene og det andre dersom du skulle ha noen spørsmål underveis.

Ofte kan kunder også bli tilbudt billetter til konserter som allerede er utsolgt, eller få hjelp til å planlegge feriereiser.

Eller ønsker du å sende blomster til din mor på morsdagen, eller bestille en gave til din ektefelle på bryllupsdagen. Også her vil concierge-tjenesten kunne hjelpe deg.

Eksklusive kredittkort

Det er som sagt ikke alle kredittkort som tilbyr denne tjenesten, men kun de mer eksklusive kortene. Det vil si at du ofte må betale en temmelig høy årsavgift på kredittkortet for å kunne få tilbud om concierge-service. Det betyr at selv om tjenesten fremstilles som gratis, må du som kunde likevel måtte betale en del kroner for den.

Disse eksklusive kredittkortene vil også komme med en mye høyere kredittgrense, så det vil derfor ikke være mulig for alle kunder å få disse kredittkortene. Det er heller ikke alle bankene i Norge som tilbyr så eksklusive kredittkort.

Og selv om du får tilbud om concierge-service gjennom kredittkortet ditt, så vil det også ha noe å si hvor god kunde du er hos banken når for eksempel Affinion International skal assistere deg med det du måtte trenge hjelp med. I tillegg vil banken din i Norge også kunne bestemme hvilke spesifikke tjenester du som kunde skal tilbys.

For å ta i bruk concierge-servicen, så kan du ringe eller sende en e-post til bankens spesifikke kontaktinformasjon som er satt av til denne tjenesten.

Dersom det er viktig for deg at du kan få denne tjenesten gjennom kredittkortet ditt, er det viktig at du sammenligner ulike kredittkort nøye for å se hvilke spesifikke concierge-tjenester som tilbys, og hvor mye du eventuelt må betale i årsavgift på kredittkortet ditt. Og husk at det er kun mer eksklusive kredittkort som kommer med denne tjenesten, noe som betyr at du bør ha god styr på økonomien din før du eventuelt vil bli tilbudt et slikt kredittkort.