Få app til kredittkortet og lånet ditt

Tilbud oppdatert: 01/02-2023

Listen viser et bredt spekter av lånemarkedet som vi for tiden anbefaler. Vi samarbeider med de ovennevnte låneleverandørene og mottar provisjon herfra når du får et lån. Det er ingen kostnader for deg som forbruker, og du betaler bare utgiftene du er enig med bankene.

Moneybanker er en sammenligningstjeneste, vi formidler ikke lån.

  • Innholdet

    3 seksjoner

  • Lesetid

    4 minutter

  • Siden er opdateret

    01/02-2023

Få app til kredittkortet og lånet ditt

Både forbrukslån og kredittkort har fulgt med den tekniske utviklingen, og kommer oftere og oftere med apps. Med ene rette app’en kan du få oversikt over økonomien din. Med nettbaseret lån- og kredittkortutbyder har det blitt sikrere å ta lån eller få kredittkort.

Med en app kan du også få et bedre overblik ver økonomien din, og trenger intet annet enn mobilen for å ta lån og ha lånet under kontroll.

Apps og kredittkort

Kredittkortutbyder har særlig vært raske på banen på med apps til kundene. Med app’ene følger mange smarte funksjoner. Du får som minimum oversikt over saldoen din og transaksjonene dine.

Når du kan følge med på hvor mye penger du har brukt, er det mye enklere å minimere risikoen for å overforbruke. Da vet du akkurat hva du har brukt når, og kan se om det er rom i budsjettet til flere eller færre kjøp.

Du kan sperre for kortet ditt med flertallet apps, og enkelte apps gir deg også mulighet for å avvise transasjoner, du ikke vil vedkjenne deg. Slik kan du sikre deg enda bedre mot kortsvindel.

Noen apps gir også tilgjengelighet til å søke om økt kredittgrense, og mulighet for å følge med på kundefordelene dine. Dette gjør det mye enklere å justere budsjettet ditt om du får høyere inntekt, eller trenger økt kreditt. Har du kundefordeler som rabatter, cashback eller poeng, er det også greit å vite hvor mye cashbacken din ligger på, eller hvor mange poeng du har fått spart opp. Du kan lese mere om kundefordeler med kredittkort her, og hvilke kredittkort som er best for deg her.

Apps og forbrukslån

Det følger med apps til flere forbrukslån etterhvert, selvom ikke alle utbydere har vært like raske som kredittkortutbydere. De fleste apps som følge med til forbrukslån fungerer som vanlige bankapps, du kan følge med på kontoen din, se lånerater og overføre penger. Andre smarte funksjoner kan være innlogging med fingeravtrykk, og oversikt over de siste ti transaksjoner.

Har du to like gode tilbud på forbrukslån eller kredittkort, kan det lønne seg å sjekke om det følger med en app, og hvilke funksjoner den har, slik at du har kontroll over økonomien din. Er du vant med å bruke apps til det meste, er dette kanskje den enkleste løsningen for deg.