SMS lån uten kredittsjekk alternativ

SMS lån uten kredittsjekk er ikke mulig, men sammenlign andre SMS lån her.SMS lån uten kredittsjekk

Det finnes mange forskjellige typer lån, og mange forskjellige typer lånere. For noen av oss er det enklere å få lån enn for andre, og noen typer lån er lettere å få enn andre. Enkelte faktorer er viktige for at du skal kunne få et lån, og for dem som ikke oppfyller disse kravene kan det virke vanskelig og kanskje umulig å noen gang skulle få godkjent en lånesøknad. Det stemmer at det avhengig av din økonomiske bakgrunn kan være vanskeligere å få enkelte typer lån, men det er ikke absolutt umulig å få et lån. Fordelen med det utbredte lånemarkedet i dag er at man alltid kan finne noen som passer nettopp deg.

SMS lån og vilkår

SMS lån er et forbrukslån av den typen som kalles et hurtiglån. Som antydet i ordet hurtiglån er dette lån du får i løpet av kort tid, og som SMS lån antyder, er det et lån du søker om gjennom å sende en tekstmelding fra din mobiltelefon. Dette er blant de enkleste lånesøknadene ute på markedet, og er antageligvis det raskeste av hurtiglånene. Når du søker om et SMS lån vil du kunne få pengene satt inn på din private konto allerede i løpet av noen få timer, så behandlingstiden er virkelig kort. Vilkårene for forbrukslån inneholder stort sett de samme uansett type, men kan variere i utforming. For eksempel vil hurtiglån ha høyere rente enn et større forbrukslån, og vil nedbetalingstiden også være kortere ved førstnevnte enn ved sistnevnte. For SMS lån gjelder en kort søknadsprosess og rask utbetaling, og som følge av at lånetilbyderen hermed løper en større risiko, følger det høyere rente og kort nedbetalingstid med. SMS lån er ikke blant de billigste på markedet i forhold til hvor høyt nivået på rentene settes, men det har på en annen side også noen fordeler. For eksempel at kravene for å få et SMS lån ikke er fullt så strenge som ved andre typer forbrukslån eller tradisjonelle lån, og dermed er mer tilgjengelige for de aller fleste. For eksempel for deg som ikke har lykkes i å få godkjent en lånesøknad på andre typer banklån eller forbrukslån.

Garanti for lån

Hvis du låner noe til en venn, om det så er penger eller noe annet, vil du selvfølgelig gjerne ha det tilbake på et tidspunkt. Det samme gjelder for de som tilbyr lån, om det så er tradisjonelle lån eller forbrukslån. Når en bank låner ut penger til deg, vil de naturligvis ha de tilbake, og gjerne med litt fortjeneste for banken selv, noe som er naturlig nok for å yte en sånn type tjeneste. Fortjenesten settes i form av renter, hvor du betaler en liten prosent av det du låner over det du har lånt, slik at banken får noe igjen for at de stiller sine penger til din rådighet. Sett bort fra denne fortjenesten, er det viktigste for banken at de kan få selve lånet tilbake, og dette vil de gjerne ha en garanti for, hvis mulig. En sånn type garanti kan for eksempel settes ved at du stiller dit hus som sikkerhet for lånet, eller annen type eiendom. På denne måten vet banken at hvis du av den ene eller den andre grunnen plutselig ikke vil eller kan betale lånet tilbake, kan de beslaglegge din bolig eller hva du har satt som garanti, og dermed sikre seg at de får tilbake den summen de har lånt ut. Dette kalles å stille garanti for lånet, eller refereres til som et lån med sikkerhet.

Lån uten sikkerhet vil bety at du ikke stiller noen form for garanti på at banken får pengene sine i retur, dermed løper lånetilbyderen faktisk en større risiko ved å låne ut penger til deg. For å dekke inn denne risikoen settes ofte renten til en litt høyere sats, for å kompensere for at de aldri med sikkerhet kan vite at de vil få pengene de lånte ut inn igjen.

Hva er en kredittsjekk?

En kredittsjekk er en sjekk som foretas på din økonomiske bakgrunn og historie. Kredittsjekker gjennomføres ved mange ulike situasjoner eller forespørsler, for eksempel hvis du ønsker å opprette en handlekonto ved en butikk eller nettforhandler, hvis du ønsker å etablere en nedbetalingsplan, eller hvis du søker om et lån. Kredittsjekker har blitt ganske vanlige, og er for de fleste bare noe ekstra man skal gjennom og må godkjennes i. En kredittsjekk tar høyde for din personlige inntekt, gjeld, formue, betalingsanmerkninger, alder og bosted, og regner ut en såkalt kredittscore basert på disse opplysningene. Dette igjen brukes av bankene for å vurdere for stor risiko de vil løpe ved å låne ut penger til deg, basert på den informasjonen de nettopp har innsamlet om din personlige økonomiske bakgrunn, inkludert hva du eventuelt har av verdier du kan stille som sikkerhet.

Resultatet av kredittsjekken kan medføre at en bank eller en forhandler, velger å ikke innvilge et lån til deg, eller ikke opprette en handlekonto i ditt navn. Den mest vanlige årsaken til at dette skjer, er at man har en betalingsanmerkning stående på seg selv. En betalingsanmerkning er et notat som står registrert på deg personlig, om at du har en ubetalt regning eller en uoppgjort inkassosak. Dette er noe uheldig å ha registrert på seg, da man kan bli ansett for å være en upålitelig betaler, og dermed en større risiko å låne ut penger til. De fleste banker vil ha en tendens til å ikke innvilge lån i det hele tatt, dette gjelder særlig de tradisjonelle lånene. Å ha en lav kredittscore betyr derimot ikke automatisk at du er en upålitelig lånetaker, noen ganger havner man bare på en naturlig måte i en risiko-kategori, for eksempel mens man er student og har en ustabil, og som regel ganske lav inntekt, i tillegg til at man oppbygger seg gjeld gjennom studielånet. Dette sier ikke nødvendigvis noe om deg som låner eller betaler, men bare noe om din nåværende økonomiske situasjon. Å ha en lav kredittscore er med andre ord ikke det samme som å bli ansett som en ustabil betaler. Dessuten vil det variere hva minstekravet for kredittscore er for å ta opp et lån.

Låne uten kredittsjekk?

Det kan nå kanskje virke umulig og i alle fall demotiverende å skulle søke om et lån når du vet du har en betalingsanmerkning registrert på deg eller en inkassosak utestående, og du generelt har en lav kredittscore. Selv om det kanskje virker utfordrende, er man på ingen måte fullstendig utelukket fra lånemarkedet bare fordi man har en betalingsanmerkning. Det finnes mange lånevarianter som man kan få både uten sikkerhet, og uten kredittsjekk. Disse vil naturlig nok i de aller fleste tilfeller være forbrukslån, og er som regel lån på mindre beløp. Som nevnt er garanti for lånet en viktig påvirkningsfaktor for kriteriene rundt lånet ditt. På samme måte er kredittsjekken også med på å sette rammene for ditt lån. De gjør begge, hvis positive, at risikoen minsker for lånetilbyderen, så når disse tas vekk sier det seg selv at risikoen vurderes som større. Derfor er også lånebeløpene mindre, man ønsker ikke å ta like store sjanser og låne ut de aller største beløpene, når man ikke vet noen ting om en persons økonomiske historie.

SMS lån uten kredittsjekk

Et SMS lån er et relativt lite forbrukslån, og det er klassifisert som et hurtiglån. Selv om mange av de tradisjonelle skriv-en-tekstmelding typene SMS lån har gått over til mobile hjemmesider for din smarttelefon, er prinsippet fremdeles det samme – det er enkelt, det er fort gjort, og du kan bruke mobiltelefonen til å sende inn søknaden din. Fordi lånene i SMS lån er på små beløp og har en rask behandlingstid, vil de aller fleste av dem også være tilgjengelige til å søke om uten at du må gjennom en kredittsjekk. Hvilke av lånetilbyderne som tilbyr SMS lån uten at de går gjennom din økonomiske bakgrunn vil variere mellom de forskjellige, så ta en rask kikk på deres hjemmesider for å se om de benytter seg av kredittsjekker eller ikke. Klikk deg enkelt videre på MONEYBANKER.no, så er du raskt i gang!

Kom lettere gjennom en kredittsjekk

Det er selvfølgelig supert at det finnes lånealternativ også for deg som har hatt noen dårlige opplevelser eller uheldige øyeblikk i fortiden, men det aller beste du kan gjøre for deg selv er å sørge for at du faktisk kommer helskinnet gjennom kredittsjekken. Det vil være mange øyeblikk i ditt liv der disse typer sjekker vil bli aktuelle, og det du selv absolutt vil tjene mest på, er en god kredittscore. Dette kan du oppnå ved å kvitte deg med eventuelle betalingsanmerkninger eller inkassovarsler som står registrert på deg, og dermed få de fjernet fra registrene. Når du har gjort opp for deg i en inkassosak, skal anmerkningene slettes umiddelbart, og vil du med en gang komme bedre ut av en økonomisk sjekk. I tillegg vil du faktisk spare penger på å betale ned eventuell inkassogjeld, da rentene og gebyrene på disse er nokså høye, og dermed vil vokse seg svært store i løpet av kort tid. Med andre ord, jo raskere du klarer å kvitte deg med disse, jo bedre er det for økonomien din og for kredittscoren din, og jo lettere vil du kunne søke om et SMS lån når du trenger det mest. Husk også at du alltid kan klage på et inkassovarsel dersom du mener det var urettmessig utstedt.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen din moneybanker.no. Når du bruker nettstedet vårt, godkjenner du retningslinjene våre for informasjonskapsler.