SMS lån på dagen er ikke mulig

SMS lån på dagen er ikke mulig, men sammenlign andre lån her.


SMS lån på dagen er ikke mulig

Det kan virke komplisert å skulle ta opp et lån, og spesielt et lån i banken kan virke vanskelig og uoppnåelig. Det er mye papirarbeid involvert i prosessen, og kanskje mangler man dokumentasjon på noe banken krever å få se, og skal man finne ut av hvordan man kan få tak i alle nødvendige dokumenter. Dette kan ta tid og energi, og kan for enkelte være nok til at man bare ikke gidder å sette i gang en låneprosess, fordi det rett og slett ikke virker verdt det. Heldigvis for deg som tenker det samme som dette, finnes det enklere og raskere løsninger.

Det finnes mange forskjellige typer lån ute i den store låneverdenen, og de er alle tilpasset forskjellige behov. Det finnes boliglån til de som skal kjøpe hus eller leilighet, studielån til ungdommen som ønsker å utdannes, og båtlån for de som ønsker å tilbringe sommeren ute på havet. Og så finnes det en type lån for deg som ikke helt har tid til å vente på papirarbeid, lange søknadsprosedyrer, og lang ventetid før du får svar. Til deg finnes det nemlig hurtiglån! Som ordet tilsier er dette lånevarianter med kort behandlingstid og rask utbetaling, og er enkle og gode alternativer til de tradisjonelle banklånene.

SMS lån

I dagens samfunn gjør vi hele tiden flere og flere ting på mobilen, og den er stort sett alltid med oss der vi går. Med andre ord har man den også tilgjengelig tilnærmet hele tiden, og er vi blitt gode til å få ting gjort der vi er og når vi ønsker det. Som så mange andre ting, har også lånetilbydere fulgt med i teknologien, og tilbyr nå et hurtiglån perfekt for deg som liker å ordne ting på mobiltelefonen, nemlig et såkalt SMS lån. SMS lån er enkelt å søke om, har en rask behandlingstid, er lettvint, og midt i blinken for deg som liker best å bruke mobilen til å organisere hverdagen.

Få SMS lån

Hurtiglån har tilfelles at det skal gå fort og enkelt å søke om lån. SMS lån er en av de enkleste måtene å søke om lån på, det påvirker naturligvis også hvilken type lån du kan få på denne måten. Selv om det minner mye om andre hurtiglån, er nok SMS lån blant de minste lånene tilgjengelig på markedet, og har som regel ganske kort nedbetalingstid. Denne kan være på for eksempel 30 dager. Den største fordelen til SMS lån er at det går raskt, og nettopp derfor kan du med denne typen sikre deg et lån allerede på dagen. Hvor fort du faktisk får pengene vil selvfølgelig variere litt fra hvem som tilbyr lånet, men hos noen vil du kunne få pengene satt inn på konto etter bare noen timer, ved andre i løpet av dagen. Her må man selvfølgelig ta hensyn til tidspunkt for søknaden, søker du for eksempel på en helgedag er det ikke garantert at noen kan behandle søknaden din på samme tidspunkt, eller det kan være du må vente på neste bankdag, avhengig av hvor ofte og når din private bank foretar sine overføringer.

Når får man bruk for SMS lån?

Vi kan alle havne i en situasjon der vi plutselig har et uventet behov for penger. Noen av disse er kanskje ikke akutte, men andre ganger er de det. I slike tilfeller kan det være kjekt å kunne søke om et SMS lån på dagen. Med den typen lån får du raskt penger inn på kontoen, og kan du benytte deg av dem når du trenger de mest, eller når det passer deg best. De fleste som har bil kjenner til at det alltid er en risiko for at noe oppstår med bilen eller motoren. Slike situasjoner kommer alltid på ubeleilige tidspunkter, og passer aldri helt med verken tid eller økonomi. Man gjør selvfølgelig lurt i å ha en liten buffer på kontoen til slike situasjoner, men har man ikke det kan man fort stå i noen problemer. Her kan det da være perfekt med et SMS lån på dagen, så kan du sende bilen på verksted og få den reparert allerede samme dag, og kan du holde skjemaet som du hadde tenkt og har behov for.

Det behøver ikke nødvendigvis å være en uforutsett utgift som gjør at du har behov og bruk et SMS lån på dagen. Det kan like gjerne være at du har siklet etter en veske, et par sko, en sykkel, eller har planlagt en venninneferie i mange uker, kanskje måneder, og det plutselig er et ekstra godt tilbud. I slike tilfeller kan det jo lønne seg å slå til, så får man nemlig mye mer for pengene, og kan du faktisk spare masse på å handle til det rette tidspunktet! Spesielt hvis man allerede på forhånd har bestemt seg for å kjøpe produktet, men mangler de siste pengene eller venter på det rette tidspunktet. Det rette tidspunktet er i tilfelle nå, og det eneste som skiller deg fra din nye sykkel, eller fra drømmeferien, er en enkel SMS!

Hvor mye kan du låne?

Som nevnt er SMS lån ikke de største lånene i bransjen. Prosessen er kort, den er enkel, og du får penger raskt på konto, men til gjengjeld er det også lav garanti for den som låner ut pengene at de kommer i retur. SMS lån krever ingen sikkerhet, og dermed er risikoen for å låne ut penger større. For å unngå store tap, løser lånetilbyderne dette med å tilby lavere beløp. Mindre lån – mindre risiko for dem. Som med alle andre typer lån vil det variere fra den ene bank til den andre hvor mye du kan få ved SMS lån, men et typisk beløp vil kunne være 5.000 eller 10.000 kroner. Med andre ord er et SMS lån ikke det beste for deg som trenger mer enn dette, og for eksempel trenger å låne over hundretusen kroner. Derimot er det midt i blinken for deg som trenger et mindre engangsbeløp på kort sikt. Til deg som trenger større lån kan andre hurtiglån være bedre alternativer, eller man kan gå i banken og spørre om et forslag der.

Renter ved SMS lån

Hovedmålet med SMS lån er at det skal gå raskt og enkelt. For at du skal få pengene raskt inn på konto, er det ting som må vike for at dette skal gå opp. Det inkluderer blant annet papirarbeid og bakgrunnssjekken på din private økonomi, som forkorter behandlingstiden på søknaden din betraktelig. Selv om det gir deg en kortere prosess, gir det lånetilbyderne en mer risikabel prosess. De vet ikke like mye om hvem de låner ut sine penger til, og dermed heller ikke like sikkert at de vil få dem tilbake. For å redusere risikoen ved denne typen lån vil de gi deg en kortere nedbetalingstid, men også en høyere rente. På mange måter er renten det som gjør det verdt for en bank å låne deg penger, og er slik de også selv kan få noe ut av det. Med større risiko følger ofte en høyere rente, så SMS lån vil ikke ha de beste rentevilkårene sammenlignet med andre, større lån. Derimot er heller ikke lånebeløpene så fryktelig høye, og vil renten for din del faktisk ikke utgjøre så mye som man kan frykte. Er du i tillegg god til å betale lånet tilbake som du skal, og innenfor en relativt kort tid, vil du se at rentene faktisk ikke utgjør de helt store beløpene, og vil være mer overkommelige enn man kanskje trodde. Likevel skal man anerkjenne at renten ved et hurtiglån som et SMS lån på dagen er høyere enn ved andre typer lån, og er man veldig opptatt av rentesatsen i et forbrukslån, så er kanskje ikke dette det rette lånet for deg.

Hvem tilbyr SMS lån?

Samfunnet utvikler seg til stadighet, og lånemarkedet tilpasser seg deretter. Hurtiglån har blitt mer vanlige, og SMS lån blir også mer og mer utbredt. I dag kan du få SMS lån ved lånetilbydere som Folkia, L’Easy, Lendo, Frogtail og Ferratum, men det blir stadig flere og flere som tilbyr denne typen tjeneste. For å finne et godt SMS lån som passer til dine behov kan du bruke søkefunksjonen og sammenligningstjenesten på MONEYBANKER.no. Du oppgir helt enkelt hvor mye du ønsker å låne, og din alder, og så finner søkemotoren de beste tilbudene til deg. Finner du et du liker klikker du deg enkelt videre på søkeknappen, og så er du i gang.

Det er uforpliktende å sende en søknad om lån gjennom MONEYBANKER.no. Med dette som bakgrunn gjør du lurt i å sende flere søknader til forskjellige tilbydere, så er du sikker på at du kan velge det beste tilbudet av de beste forslagene. Ditt endelige tilbud vil nemlig kunne variere litt fra bank til bank, så ved å søke flere forskjellige steder vil du være sikker på at du har gjort det du kan for å sikre deg det beste lånet. Vi anbefaler minst tre søknader, og med forslagslisten tilpasset dine kriterier gjør du dette veldig raskt og enkelt, så ved bare et par ekstra tastetrykk har du gjort deg selv en stor tjeneste! Selv for et mindre SMS lån er det ingen grunn til å ikke få det beste du kan ha.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen din moneybanker.no. Når du bruker nettstedet vårt, godkjenner du retningslinjene våre for informasjonskapsler.