Lån penger fort er ikke mulig

Lån penger fort er ikke mulig

Lån penger fort er ikke mulig, men sammenlign andre lån her.

Lånebeløp Løpetid Effektiv rente
25 000 - 500 000 kr 1 - 15 år 6,49 - 22%
  • Tilbud fra opptil 13 banker

  • Gratis

  • Uforpliktende søknad

Eksempel: Samlet lånebeløp 250.000 kr. Årlig nom. rente 13,49 %. Effektiv rente 14,87 %. Etableringsgebyr 950 kr. Totalt å betale 392.901 kr.

Listen viser et bredt spekter av lånemarkedet som vi for tiden anbefaler. Vi samarbeider med de ovennevnte låneleverandørene og mottar provisjon herfra når du får et lån. Det er ingen kostnader for deg som forbruker, og du betaler bare utgiftene du er enig med bankene.


Lån penger fort er ikke mulig

Noen ganger må det gå raskt: Ipad`en er i stykker, du behøver en ny pc, eller bilen må repareres. Alle disse situasjonene har til felles at det oppstår et behov for penger på kort tid. Uansett hva du planlegger: Med et raskt lån får du den summen penger du behøver etter kort tid på kontoen – hos noen finansieringsselskaper allerede samme dag.

Hva er forskjellen mellom et tradisjonelt lån og et forbrukslån?

Forbrukslån og alminnelige lån fås i forskjellige former og med ulike egenskaper. Et raskt forbrukslån er et lån hvor lånetakeren har garanti for at overføringen at lånesummen skjer i løpet av kort tid etter at lånesøknaden er sendt inn. Grunnen til at den raske behandlingen av søknaden er fordi slike lån vanligvis foregår på nettet.

Et tradisjonelt lån har ofte en lang bearbeidelsesprosess, og man må smøre seg med tålmodighet før man mottar pengene på kontoen. En søknad om et online forbrukslån behandles allerede samme dag du sender inn søknaden, og hvis søknaden godkjennes, får du pengene overført til din konto i løpet av kort tid, noen ganger allerede samme dag.

Hvordan foregår et forbrukslån?

Når du søker om et raskt lån, har du mulighet til å få pengene utbetalt samme eller neste dag, og noen låneformer er innrettet på den måten at beløpet kan betales tilbake i løpet av 30 dager, og vil dermed være rentefritt. Ved slike lån er det tale om en relativt lav lånesum, som regel mellom 500 – 5 000 kr. Dette kan være en rask, enkel og økonomisk måte å få tilgang på kapital her og nå, dersom det er behov for det og du har mulighet til å betale tilbake pengene i løpet av den fastsatte tiden.

Pengene utbetales samme dag eller neste dag etter at lånesøknaden er mottatt. Tidspunktet for utbetaling på konto er avhengig av når du har sendt inn søknaden. Hvis du er i en situasjon hvor du behøver penger med en gang, kan du benytte deg av muligheten for å søke om et lån hos en utlåner som benytter den samme banken som du har. I dette tilfellet vil du motta pengene raskt og direkte.

Fra du utfyller lånesøknaden til det øyeblikket du har mottatt lånet på kontoen din, kan det ta 5 minutter.

Gode råd hvis du ønsker å låne penger

  • Send inn søknad til flere lånetilbydere før klokken 14:00 på hverdager.
  • Lag et budsjett over din privatøkonomi før du låner, samt en nedbetalingsplan. Slik skaper du overblikk over din økonomiske situasjon, og vet nøyaktig hvor mye du har råd til å låne.
  • Finn fram alle nødvendige papirer samt siste lønnsslipp (dokumentasjon av inntekt) før du utfyller lånesøknaden

Et raskt forbrukslån har flere fordeler, blant annet at du ikke behøver sikkerhet for å få innvilget lånesøknaden. Ved forbrukslån er det mindre og færre krav enn ved vanlige lån og du får som sagt svar allerede samme eller neste dag. De vanligste betingelsene for å få innvilget en søknad om et raskt forbrukslån er at du som lånesøker har fylt 18 eller 20 år, har en viss minimumsinntekt og at du er norsk statsborger.

Disse kravene er relativt enkle å oppfylle, derfor er det svært mange som får innvilget en søknad om et raskt lån i dag. Det kan imidlertid være problematisk å få godkjent en lånesøknad dersom søkeren har betalingsanmerkninger. Hvis du søker forbrukslån hos låneselskaper som samarbeider med flere banker har du bedre sjanser for å få lån med lave renter og fornuftige vilkår, fordi konkurransen om kundene på dagens lånemarked er stor. En ytterligere fordel med å søke et raskt forbrukslån hos banker eller finansieringsselskaper på nettet er at kan sende inn flere uforpliktende søknader til forskjellige utlånere og sammenligne tilbudene deres på forbrukslån.

Det er viktig å huske at den effektive renten er avgjørende for hvor mye lånet kommer til å koste deg totalt sett.

Vanlige spørsmål om raske lån

Hvor raskt får man svar etter at søknaden er sendt inn?

Vanligvis får du svar med det samme, eller du får svar innenfor 15-30 minutter.

Hvor raskt må jeg betale tilbake lånet?

Kun svært små lånebeløp har en tilbakebetaling på mindre enn 2 uker, og det vanligste er en tilbakebetalingstid fra 30 dager til 10-15 år. Tilbakebetalingstiden er avhengig av størrelsen på lånet ditt.

Hvordan kan jeg betale tilbake lånet?

Du vil vanligvis få tilsendt en faktura av utlåneren før forfallsdato.

Hvor mye kan jeg låne?

I de fleste tilfeller kan du låne mellom 1000 - 500 000 kr.

Hvor raskt kan jeg låne penger?

Hvis du er så heldig å ha den samme banken som utlåneren kan lånet utbetales på kontoen din i løpet av bare få minutter etter at søknaden er godkjent. Hvis du har en annen bank enn utlåneren vil det i de fleste tilfeller ta noen timer hvis du søker i løpet av dagtimene. Hvis du søker om et lån om om kvelden, natten eller i løpet av helgedager, vil pengene utbetales neste arbeidsdag.