Følg med i...

Seneste blogginnlegg

Husk å oppheve regionsperren før ferien

Årets sommerferie nærmer seg. Men før du reiser på ferie til utlandet er det viktig at du husker på oppheve regionsperren på kortet ditt.

26/04-2016 Marius
Les innlegget

Hvilke rettigheter har jeg ved shopping i andre europeiske land?

Bruk av kredittkort ved handel i utlandet gir deg flere rettigheter. Men har du tenkt over hvilke rettigheter du har når du handler varer i andre europeiske land?

26/04-2016 Marius
Les innlegget

Unngå dyre app-regninger

Unngå at barna ubevisst bruker kredittkortet når de spiller på mobilen eller nettbrettet. Gode tips for å unngå at barna dine bruker kredittkortet på mobilen.

25/04-2016 Marius
Les innlegget

Hvordan unngå phishing - Unngå å bli svindlet på nettet

Hva er phishing og hvordan unngå å bli svindlet? Hvordan avsløre phishing og unngå at svindlere får tilgang til din konto - Gode råd for å unngå å bli svindlet.

19/04-2016 Marius
Les innlegget

Gode tips til deg som har fått et inkassovarsel

Hvordan unngå inkassokrav? Unngå å få et inkassovarsel ved å ha kontroll over din personlige økonomi - Gode tips til deg som har fått et inkassovarsel her.

14/04-2016 Marius
Les innlegget

Trenger du penger til å pusse opp huset?

Borte bra, men hjemme best? Nordmenn liker å investere i sine hjem, men oppussing av for eksempel badet eller kjøkkenet kan for mange virke dyrt.

11/04-2016 Marius
Les innlegget

Seks gode råd for hvordan du kan unngå impulskjøp

Kjøper du ofte nye klær selv om du ikke har satt av penger til det? Et impulskjøp kan lett ha store konsekvenser for din personlige økonomi.

06/04-2016 Marius
Les innlegget

Lag et personlig budsjett før du låner penger

Før du bestemmer deg for å ta opp et forbrukslån, kan det være en god idé å først lage et personlig budsjett for å se om du vil være i stand til å tilbakebetale forbrukslånet.

15/03-2016 Marius
Les innlegget

Bør du bruke forbrukslån til refinansiering?

Flere ønsker å ta opp et forbrukslån til å refinansiere gjeld man har fått gjennom smålån eller kredittkort, eller til å refinansiere et tidligere forbrukslån.

14/03-2016 Marius
Les innlegget

Bør jeg bruke kredittkort som student?

Bør jeg som student bruke et kredittkort? Sammenlign kredittkort nå og finn det som passer best til din studenttilværelse.

10/03-2016 Marius
Les innlegget

MONEYBANKER - Vi finner det beste lånet til deg

Forbrukslån