Følg med i...

Seneste blogginnlegg

Hvor mye skal du låne?

Hvor stort lån kan din økonomi tåle? Sett opp et budsjett, unngå overraskelser og få mest mulig ut av din låneopplevelse. Les mer her!

18/10-2016 Marius
Les innlegget

Sparer man egentlig penger på å ta Uber i stedet for taxi?

Nyttig informasjon om Uber. Hvorfor har Uber fått så mye kritikk? Hvor mye penger kan jeg spare på å ta Uber? Bruk kredittkort til å betale for Uber.

06/10-2016 Marius
Les innlegget

Pass på kredittkortet ditt når du er ute på byen

Gode råd for å unngå at du blir svindlet når du er ute på byen. Hvordan nyte festkvelden mest mulig uten å risikere at noen utnytter kredittkortet ditt!

06/10-2016 Marius
Les innlegget

Det finnes fordeler og ulemper ved å ha flere kredittkort

Når lønner det seg å ha mer enn ett kredittkort? Kredittkort kan gi deg flere ulike rabatter - Sammenlign kredittkort og se om det lønner seg.

30/08-2016 Marius
Les innlegget

Hvordan finne motivasjonen til å nedbetale gjelden din

Tips til deg som er lei av å nedbetale gjeld. Hvordan gjøre det enklere å tilbakebetale lånte penger? - Betal tilbake lån i dag og blir raskere gjeldfri!

02/08-2016 Marius
Les innlegget

Husk å sette opp et budsjett

Hvor mye kan du låne? Sett opp et budsjett og tilpass lånebeløpet til dette – så får du mest mulig ut av din økonomi og låneopplevelse!

07/07-2016 Marius
Les innlegget

Finn det billigste forbrukslånet

Hvordan finner du det billigste lånet? Et forbrukslån kan hjelpe deg å oppnå disse ønskene, og behøver ikke å være så dyrt som mange tror det er.

01/07-2016 Marius
Les innlegget

Forbrukslån når du er student

Uforutsette utgifter i studentbudsjettet? Lån fornuftig, få råd til det du trenger, så kan du selv fokusere på studiene.

29/06-2016 Marius
Les innlegget

Slik beholder du orden på økonomien

Sett opp et budsjett – tilpass forbruket – sørg for å ha et buffer. Unngå gjeldsfellen med full kontroll over din private økonomi.

10/06-2016 Marius
Les innlegget

Ønsker du å låne penger uten kredittsjekk?

Hva er en kredittsjekk, kan man låne penger uten, og hvordan forbedrer du kredittscoren din? Invester i fremtiden og kvitt deg betalingsanmerkninger.

26/05-2016 Marius
Les innlegget

MONEYBANKER - Vi finner det beste lånet til deg

Forbrukslån