Trenger du et forbrukslån, trenger du oftest også pengene fort. Med nettbaserte lån er det raskt og sikkert å ta lån.

Røyk drivremmen på bilen og skal du til viktig møte i morgen med jobben? Lekker vaskemaskin vann over hele gulvet? Kom du over slagtilbudet på sommerferien?  Det finnes mange gode grunner til at du kan trenge et lån her og nå, og ikke har tid til å gå og vente på svar på lånesøknaden, og deretter vente på at pengene skal komme inn på kontoen din.

Få svar på dagen

Søker du lån på dagen, kan du få svar på om du kan låne penger innenfor veldig kort tid. Flertallet av utbydere svarer samme dag, og en del innenfor en time. Hos de ekstra raske kan du tilmed få svar på om lånesøknaden din blir godkjent innenfor få minutter. Med nettbaserte lån har det blitt både sikkert, smidig og raskt å søke lån. Med forbrukslån kan du låne akkurat det beløpet du trenger, til den varen eller tjenesten du vil ha. Du kan få lån uten å stille sikkerhet i eiendom, eller ha kausjonist, og ingen spør deg hva du skal bruke penge på. Det er din privatsak, og det er heller ingen andre enn deg som trenger å få vite at du har lånt penger.

Selvom det har blitt lettere å låne penger, er det likevel restriksjoner på hvem som kan låne. Alder, innkomst og betalingsanmerkninger er de viktigste parametrene for om du kan få låne. Les mere her om dine lånemuligheter.

Når får jeg pengene?

Det eneste du må være  oppmerksom på, er at flertallet långivere kan først utbetale penge til  kontoen din dagen etter at lånet er godkjent. Skal du ha pengene akkurat i dag, er det færre långivere å søke hos, og dermed kan lånet bli dyrere, enn om du kan vente med å få pengene til dagen etter. Kan du vente en dag, har du mulighet for å søke lån hos flere långivere, og kan da få et billigere lån, som passer deg bedre.  Du skal se etter hva den effektive renten er, for å sjekke hva lånet koster deg. Du kan lese mere om renter og gebyrer på lån her.

Selvom du trenger penger fort, er det viktig å tenke seg om før du låner (Sjekk sjekklisten før du låner). Du må har råd til å betale lånet tilbake, ellers kan det bli svært dyrt. Her kan du lese om å legge budsjett, slik at du kan se hvor mye du har råd til å låne.