Artikler

Problemer med nedbetalingen? Finn en løsning

Hva gjør du når lånet blir dyrere enn antatt? Er nedbetalingene høyere enn før? Unngå inkasso og voksende gebyr – finn en løsning så tidlig som mulig.

10/08-2016 Marius
Les artikkel

Hvordan kan jeg øke kredittgrensen på kredittkortet mitt?

Tips til hvordan du kan øke kredittgrensen på kredittkortet. Forsvarlig bruk av kredittkort vil øke sannsynligheten for at du kan øke kredittgrensen din.

02/08-2016 Marius
Les artikkel

Renter ved forbrukslån og kredittkort

Nominell og effektiv rente – hva er billigst og hva er forskjellen? Er det forskjell i renter for forbrukslån og kredittkort og hva lønner seg mest?

25/05-2016 Marius
Les artikkel

Søk om forbrukslån flere steder

Sikre deg det beste forbrukslånet. Søk flere steder og sammenlign de individuelle tilbudene du får. Bruk MONEYBANKER.no’s søkemotor og kom i gang!

25/05-2016 Marius
Les artikkel

En enklere hverdag med BankID

BankID er din elektroniske ID, som du kan bruke som både legitimasjon og signering på nett. Glem alt av fysisk legitimasjon som pass og førerkort – i den digitale verden er det BankID som gjelder

26/04-2016 Marius
Les artikkel

Hvor kommer kredittkortet fra?

Kredittkort er noe mange nordmenn bruker daglig og det kommer en rekke fordeler med bruk av kredittkort. Men har du noen gang tenkt over hvor det faktisk kommer fra og hvordan kredittkortet har utvikl

26/04-2016 Marius
Les artikkel

Nyttig informasjon om renter

Når du skal ta opp for eksempel et forbrukslån er det viktig å kunne litt av hvert om renter. Vet du forskjellen på nominell og effektiv rente? Hva med flytende og fast rente?

25/04-2016 Marius
Les artikkel

Fordeler og ulemper med forbrukslån

Har du en kredittkortgjeld eller et smålån som du ønsker å refinansiere? Et forbrukslån kan for mange være den rette løsningen.

06/04-2016 Marius
Les artikkel

Nyttig å vite om forbrukslån

Ting du bør vite om forbrukslån. Sammenlign forbrukslån og finn det som passer best til din personlige økonomi - Søk forbrukslån uforpliktet i dag.

10/03-2016 Marius
Les artikkel

Greit å vite om kredittvurdering

Når du skal søke om forbrukslån, vil banken/finansieringsforetaket kunne avgjøre hvor betalingsdyktig du er som person ved hjelp av en kredittvurdering.

10/03-2016 Marius
Les artikkel

MONEYBANKER - Vi finner det beste lånet til deg

Forbrukslån